Jabra Elite Tilbehør

Jabra Elite

Jabra EliteHer på siden har vi samlet alt det du kan få brug for i forbindelse med dine fede Jabra Elite earbuds. Jabra Elite er 100% trådløse og giver dig en behagelig og klar lyd leveret direkte i dine øre. Jabra Elite sidder helt inde i ørene og med en ergonomisk pasform samt ørepropper som sørger for at dit headset altid sidder behageligt i ørene. Som alle andre Bluetooth earbuds kommer Jabra Elite i et fedt opladningetuiet som leverer tre gange så lang en batterilevetid som selve høretelefonerne for sig selv. Jabra Elite er også touch sensitive hvilket betyder at du med et simpelt tryk på dine earbuds kan kontrollerer volumenen, skifte eller pause en sang, så hjælp af Siri eller Google Assistent samt svare på opkald. 

Forskellen på Jabra Elite 65T og 75T

Jabra Elite 65T udkom i 2018, og lidt under to år senere kom 75T på marked. Med Elite 75T får du næsten dobbelt så lang batterilevetid, fra 15timer til 28, samt en bedre kvalitet af lyd, pasform, mikrofoner og meget andet. Jabra 75T har et mindre og mere stilrent charging case, samt opladning via et USB-C stik i modsætning til Mikro USB i Elite 65T. Begge versioner sidder utrolig behageligt i ørene, men du får en bedre pasform samt en mindre tydelige earbuds i 75T.  Jabra Elite 75T har dog holdt fast i alle de fede og elskede elementer fra Elite 65T såsom den fede bas samt hear-through funktionen som giver dig mulighed for at høre eller gemme lydene fra dine omgivelser. 

Skal man opgradere til Elite Active?

Som udgangspunkt minder Jabra Elite Active 65T og Elite Active 75T meget om standartmodellerne. På ydersiden ligner de næsten den klassiske T-model på en prik dog har Jabra opgraderet en række lækre funktioner inde i høretelefonerne med henblik på den aktive bruger som dyrker meget sport med sine earbuds. Begge Elite Active modellerne har bedre vandtæthed, og Active 75T er teknisk set vandtætte og brugbare selv til svømning. T-versionerne har samme batterilevetid, samme opladningetuier, samt samme lyd og mikrofon. Den største forskel mellem de to versioner er en bevægelsessensor som registrerer og derved kan hjælpe dig mens du træner. Elite Active har fx en indbygget skridttæller som kan være handy for dig som løber, men ikke vil have din smartphone eller et smartwatch med dig på turen. Den opgraderede vandtæthed er også langt mere brugbar for den aktive person da du ikke skal bekymre dig om sved og de eventuelle skader dine earbuds kan få af det. Hvis du derfor ikke har brug for den højere IP-certificering samt bevægelsessensoren så kan du sagtens klare dig med standart modellen.