iPhone Xs

  • Covers til iPhone Xs

    Covers til iPhone Xs

  • Opladere og Kabler til iPhone Xs

    Opladere og Kabler til iPhone Xs

  • Panserglas & Skærmbeskyttelse til iPhone Xs

    Panserglas & Skærmbeskyttelse til iPhone Xs

1 til 12 af 129

 pr. side

1 til 12 af 129

 pr. side

billedeApples iPhone Xs 

iPhone Xs har det samme design og mange af de samme indre elementer som du finder i iPhone X. Dog er iPhone X udgået af produktion, så her tager det opgraderet iPhone Xs over. Xs har det nyere klassiske Apple iPhone design som vi først så i iPhone X, Xr, Xs, Xs Max og  iPhone 11-serien. Det nyere design har Face-Id ansigtsgokendelse og har afterladt det ellersk klassiske Touch-ID i fortiden. 

iPhone Xs starter på hele 64 GB så alle modeller har derfor plads til alle de filer, apps og andet du ænsker at have på din telefon. Skærmen har et utrolig højt detaljeniveu og med en 2688x1242 skærmopløsning med 488 ppi og derfor ser dit display altid brandgodt ud! Med det utrolige 12 MP wide-angle dual kamera kan du tage helt utrolige billeder i høj kvalitet - og med TrueDepth får du endnu bedre billeder. 

Her på siden finder du vores store udvalg af forskellige former for tilbehør til iPhone Xs. Uanset om du leder efter et lækkert cover, stærk skærmbeskyttelse, et lightning oplader kabel til iPhone Xs, så finder du det sikkert her på siden. Øverst på siden har vi indelt alt vores tilbehør til netop din iPhone i forskelle katagorier så du nemt kan finde vej hen til lige det produkt du mangler til din iPhone XS.