Covers til iPhone Xs

1 til 12 af 15

 pr. side

1 til 12 af 15

 pr. side

billedeCovers til iPhone Xs

Der er kun én ulempe ved at skifte telefon, og det er, at ikke alt tilbehøret fra din gamle iPhone kan overføres til din nye iPhone XS. Heldigvis finder du et kæmpe udvalg af covers til iPhone XS i vores katalog, som kombinerer lækkert design med overkommelige priser. For de fleste er et cover et elementært stykke beskyttelsesudstyr, de ikke kan undvære. Dog er et cover meget mere end bare beskyttelse - det er også et personligt aftryk. 

TPU & plast covers

Du kan vælge et iPhone XS cover i TPU plast eller gummi for at skridsikre din telefon, så den ikke glider ud af din hånd eller ned af et bord, hvis den skulle få et lille puf. Et transparent TPU cover til iPhone XS giver dig god og skridsikker beskyttelse samtidig med, at din telefons lækre, elegante design er fuldt synligt. Er du i stedet på udkig efter et iPhone XS cover, der kan sætte et personligt præg på din smartphone, skal du ikke lede længe. Vi har nemlig både TPU-covers og covers i hård plast i en bred vifte af flotte farver, og med forskellige fede designs. Fælles for denne type cover er, at de kun dækker bagsiden af din iPhone XS og giver fri adgang til skærmen. Samtidig efterlader langt de fleste back covers god plads til et beskyttelsesglas.

Flipcovers - telefon- og skærmbeskyttelse i én! 

I vores sortiment finder du desuden en lang række flipcovers til iPhone X, både med og uden motiv og i mange forskellige farver. Et klassisk iPhone XS flipcover giver optimale beskyttelse af hele telefonen, fordi det beskytter både skærmen og bagsiden af telefonen. Desuden har de fleste flipcovers indbygget kortholder i frontlommen, så du kan kombinere telefon og pung, og slipper for at slæbe på begge dele. Mange iPhone XS omslag har i øvrigt den smarte funktion, at de kan sættes i landskabsposition, så du kan se film på din telefon uden at skulle holde den med hånden eller anskaffe dig en holder.

Uanset hvilket iPhone XS case du vælger her fra siden, er du sikret god beskyttelse af din telefon. Et cover sørger for at din telefon ligger bedre i hånden, og får din mobil til at se brandgodt ud! Find dit nye iPhone XS cover her på siden og få det leveret allerede i morgen hvis du bestiller indenfor vores åbningstid med Dag-til-Dag Levering!