Covers til iPhone 7 Plus

11 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

11 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

fdsFede Covers til iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus er en rigtig flot mobil, og derfor fortjener den også det bedste når det kommer til beskyttelse. Som mange af de forrige iPhones er iPhone 7 Plus lavet af aluminium, og er derfor meget glat at holde på. Det gør, at mobilen nemt flyver ud af hånden, når man er på farten, eller tager den hurtigt op af lommen.

Du bør derfor beskytte din iPhone med et cover, hvilket for det første gør, at du har et bedre greb i din iPhone 7 Plus, men også i tilfælde af, at du taber den, tager stødet og skrammerne, så du slipper for at skulle af med en masse penge, for at få repareret din smartphone. 

I kataloget ovenfor finder du vores udvalg af fede iPhone 7 Plus covers. Et cover til iPhone 7 Plus er primært til for at passe på din smartphone, men her på siden finder du covers der kan meget mere end bare det! Hvis du vælger et iPhone 7 Plus case eller omslag i en fed farve eller med et fedt design, får du lige pludselig en hel ny telefon i hånden! Få din iPhone til at se brandgod ud med et nyt cover fra siden!

Uanset om du ønsker et klassisk bagside cover eller du er på jagt efter et fedt flipcover til ipghone7 Plus så finder du det her. Alle vores coveres er fremstillet af materialer i topkvalitet g skal nok sørge for at din mobile er godt beskyttet.

Ønsker du bedst mulig beskyttelse af din telefon vil vi klart anbefale et flipcover til iPhone 7 plus. Et flipcover dækker din telefon på alle sider og er lavet i PU læder hvilket re lækkert at holde ved og giver dit cover en fed tekstur. Derudover kommer vores lækre flipcovers alle med indbygget kortholder så du nemt kan have kort og kontanter med på farten uden at skulle have fat i din pung - De flest kan endda også sættes i landskabsmode så du nemt kan se film uden selv at skulle holde din telefon!

Tag et kig her på siden og find lige det iPhone 7 cover du mangler! Vi har et stort udvalg af covers - alt fra silicone til plastic til læder, og du er garanteret at finde, hvad du leder efter.