iPhone 7 Plus

 • iPhone 7 Plus Covers

  iPhone 7 Plus Covers

 • iPhone 7 Plus Opladere og kabler

  iPhone 7 Plus Opladere og kabler

 • iPhone 7 Plus Panserglas & Skærmbeskyttelse

  iPhone 7 Plus Panserglas & Skærmbeskyttelse

 • iPhone 7 Plus Headsets, højtalere & lyd

  iPhone 7 Plus Headsets, højtalere & lyd

 • iPhone 7 Plus Holdere & Standere

  iPhone 7 Plus Holdere & Standere

 • iPhone 7 Plus Powerbank

  iPhone 7 Plus Powerbank

fdsiPhone 7 Plus 

Modellen minder designmæssigt meget om forgængeren, iPhone 6S, men der er enkelte ændringer, som er værd at bemærke. Antennestriberne løber ikke længere på tværs af mobilen og er i stedet ført ned langs kanten, og tilmed har den nye iPhone 7 Plus fået to kameramoduler på bagsiden.

En yderligere forbedring er at den nye iPhone 7 Plus i følge Apple kan tåle vand, dog i begrænset omfang. iPhone 7 Plus kommer med en 5,5 tommer skærm, så du er klar til fede opleverlse med både kamera, videoer og spil. Processoren er en A10 Fusion og skulle i følge test og scores være betydeligt hurtigere end de tidligere iPhone modeller. 

iPhone 7 Plus design

Designet er som sagt meget lig forgængeren iPhone 6 Plus, og skærmen er derfor forsat forholdsvis skrøbelig overfor ridser, tab og lignende. Det anbefales derfor at man benytter sig af panserglas til sin iPhone 7 Plus. Tilmed kommer mobilen i den såkaldte Jet-black version, som i følge Apple får meget let ridser og skræmmer, hvis man ikke benytter sig af et cover til sin iPhone 7 Plus. Det er luksuslineren hos Apple og er man til 5,5 tommer mobiler, er dette en af de absolut bedste. 

Der findes en masse iPhone 7 Plus tilbehør, og ligesom tidligere, kan man med covers og andet iPhone 7 Plus tilbehør, udstyre sin mobil med det aller bedste!