iPhone 7 Plus

 • Covers til iPhone 7 Plus

  Covers til iPhone 7 Plus

 • Opladere og kabler til iPhone 7 Plus

  Opladere og kabler til iPhone 7 Plus

 • Panserglas & Skærmbeskyttelse til iPhone 7 Plus

  Panserglas & Skærmbeskyttelse til iPhone 7 Plus

 • Headsets, højtalere & lyd til iPhone 7 Plus

  Headsets, højtalere & lyd til iPhone 7 Plus

 • Holder til iPhone 7 Plus

  Holder til iPhone 7 Plus

 • Powerbank til iPhone 7 Plus

  Powerbank til iPhone 7 Plus

1 til 12 af 127

pr. side
Sorter faldende

1 til 12 af 127

pr. side
Sorter faldende

fdsiPhone 7 Plus 

Modellen minder designmæssigt meget om forgængeren, iPhone 6S, men der er enkelte ændringer, som er værd at bemærke. Antennestriberne løber ikke længere på tværs af mobilen og er i stedet ført ned langs kanten, og tilmed har den nye iPhone 7 Plus fået to kameramoduler på bagsiden.

En yderligere forbedring er at den nye iPhone 7 Plus i følge Apple kan tåle vand, dog i begrænset omfang. iPhone 7 Plus kommer med en 5,5 tommer skærm, så du er klar til fede opleverlse med både kamera, videoer og spil. Processoren er en A10 Fusion og skulle i følge test og scores være betydeligt hurtigere end de tidligere iPhone modeller. 

iPhone 7 Plus design

Designet er som sagt meget lig forgængeren iPhone 6 Plus, og skærmen er derfor forsat forholdsvis skrøbelig overfor ridser, tab og lignende. Det anbefales derfor at man benytter sig af panserglas til sin iPhone 7 Plus. Tilmed kommer mobilen i den såkaldte Jet-black version, som i følge Apple får meget let ridser og skræmmer, hvis man ikke benytter sig af et cover til sin iPhone 7 Plus. Det er luksuslineren hos Apple og er man til 5,5 tommer mobiler, er dette en af de absolut bedste. 

Der findes en masse iPhone 7 Plus tilbehør, og ligesom tidligere, kan man med covers og andet iPhone 7 Plus tilbehør, udstyre sin mobil med det aller bedste!