iPad 2020 Opladere

iPad 2020 (8. generation) Opladere - Billige & gode opladere til iPad 8

Opladere til model nr.: A2270, A2428, A2429, A2430

Har du mistet din iPad 8 oplader eller er den gået i stykker? Her på siden finder du et bredt udvalg af iPad 8 opladere og kabler, så du altid kan få opladt din iPad 8. Vi har sammensat et bredt og varieret udvalg af opladere og kabler til iPad 8, så du kan finde den opladningsløsning, som passer til dig og dit behov. iPad 8 har et imponerende batteri, der kan holde strøm i op til 10 timers surfing på nettet. Ikke alle iPad modeller bruger samme opladerstik, og det er derfor vigtigt at du køber den rigtige oplader. iPad 8 bruger lightning stik og USB oplader. Du finder begge dele her på siden i mange forskellige varianter.

Hvis du har en iPhone, som også bruger lightning stik, så kan du måske fristes til at tænke, at de kan oplades via samme oplader. Det kan de godt, men det vil tage rigtig lang tid for en iPad at lade op med en iPhone adapter. Vi udvælger nøje alle vores opladere og kabler efter visse kvalitetsmæssige standarder. Du kan derfor trygt købe vores iPad 8 opladere og kabler til billige priser her hos os og få en god og sikker opladning af din iPad 8. 

Undgå knækkede iPad 8 ledninger med kabelbeskyttere

Har du stået lidt for ofte med knækkede og ødelagte ledninger? Det kan være enormt frustrerende pludselig at stå uden en iPad 8 oplader. Hvis du gerne vil undgå at skulle købe nyt opladerkabel konstant, så skal du købe vores gode kabelbeskyttere. Du kan nemt montere kabelbeskytteren på enden af ledningen, i begge ender. Du kan med fordel montere kabelbeskytter i begge ender, så både stikket ved iPad’en er beskyttet og stikket ved adapteren er beskyttet. Så vil du undgå at skulle købe nyt opladerkabel hver 2. måned. 

Oplad din iPad 8 mens du er på farten med vores biloplader

Her på siden finder du smarte bilopladere til iPad 8. Du kan oplade din iPad 8 mens du er på vej hjem fra arbejde eller på en lang køretur. På bilferien er det eksempelvis en stor luksus at have oplader med i bilen til de forskellige enheder. Vores biloplader har 2 USB indgange, og du kan derfor oplade både iPads, iPhones og andre enheder via din biloplader. Det kan skabe noget bedre stemning i bilen på bilferien, hvis alle kan få strøm på deres enheder. 

Køb flere iPad 8 opladere og få pakkerabat

Mange vælger at købe flere iPad 8 opladere og kabler, så de ikke pludselig står uden strøm. Hvis du gerne vil være sikker på, at du aldrig skal stå uden strøm, så kan du købe nogle af vores smarte samlede pakkeløsninger. Du finder eksempelvis 3 stk. opladere til én skarp pris. Hvis du køber mere end en oplader, så kan du have en oplader i tasken, derhjemme, på arbejdet, i bilen og i sommerhuset - så slipper du for nogensinde at bekymre dig om strøm igen og kan dermed få det optimale ud af din iPad 2020 (8. generation)!

Find frem til den rigtig iPad 8 oplader ved hjælp af A-nummeret

Når du skal finde den rigtige oplader til din iPad 8, så kan det være svært at finde rundt i for selv den bedste. Der findes mange oplader, kabler og mange iPad modeller. Derfor kan man nemt komme til at købe en forkert oplader, da alle iPad modeller ikke bruger samme opladerstik. De nyeste iPads bruger USB-C stik, hvorimod de ældre bruger lightning stik. Vi har forsøgt at gøre det en smule nemmere, når du skal finde den rigtige oplader til din iPad 8 ved at notere en række A-numre her på siden! 

  • Hvad er et A-nummer og hvor finder jeg det?
    Et A-nummer er lig med en iPads modelnummer. Det findes altid på bagcoveret af din iPad 8 og står med meget små bogstaver og tal. Det starter altid med A og er efterfulgt af 4 tal. Et A-nummer bruges til at identificere en iPad model samt at adskille iPad modeller fra hinanden. 

  • Hvad kan du bruge A-nummeret til?
    Grunden til at du skal holde øje med A-nummeret, er fordi du kan bruge det til at finde ud af, om en oplader passer til præcis din iPad model. A-numrene på iPad 8 er følgende: A2270, A2428, A2429, A2430. Vi har noteret det længere oppe på denne side også. Hvis dit A-nummer står på siden, så kan du være sikker på at alle opladere og kabler her på siden passer til netop din iPad 8. 

Det er en god idé altid at have A-nummeret i mente, når du køber tilbehør, covers, opladere m.m. til dine Apple enheder. Tricket med A-nummeret kan du bruge både når det kommer til iPad modeller og iPhone modeller. Det gør chancen for, at bestille noget forkert hjem, noget mindre. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt endelig vores kundeservice!