Huse & Filtre til GoPro Hero 10 Black

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  GoPro Hero 9 Black (9)
 2. checkmark
  GoPro Hero 11 Black (9)
 3. checkmark
  GoPro Hero 10 Black (9)
 4. checkmark
  GoPro Hero 12 Black (8)
 5. checkmark
  GoPro Hero 5 Session (4)
 6. checkmark
  GoPro Hero 11 Black Mini (4)
 7. checkmark
  GoPro Hero 8 Black (4)
 8. checkmark
  GoPro Hero 7 (4)
 9. checkmark
  GoPro Hero 6 (4)
 10. checkmark
  DJI Osmo Action (4)
 11. checkmark
  GoPro 2 (4)
 12. checkmark
  GoPro Hero 4/Silver/Black (4)
 13. checkmark
  GoPro Hero 4 Session (4)
 14. checkmark
  GoPro Hero 3+ Silver/Black (4)
 15. checkmark
  GoPro Hero 3 Silver/Black (4)
 16. checkmark
  GoPro Max (4)
 17. checkmark
  GoPro Hero Session (4)
 18. checkmark
  GoPro Fusion (4)
 19. checkmark
  GoPro 5 Session (4)
 20. checkmark
  GoPro Hero 5 (4)
Farve
 1. checkmark
  Sort (6)
 2. checkmark
  Hvid (2)
 3. checkmark
  Gennemsigtig (2)
 4. checkmark
  Sort / Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Huse & Filtre til GoPro Hero 10 Black

Med det rette hus til GoPro Hero 10 Black får du ikke kun en bedre beskyttelse af dit kamera, du får faktisk langt bedre muligheder for at optage lige som du gerne vil! Et GoPro Hero 10 Black hus er naturligvis en god måde at sørge for at skærme dit kamera for omverdenen, men vælger du det rette hus til netop dine eventyr vil du have muligheden for at have dit GoPro med dig overalt!

Med et dive house til GoPro Hero 10 Black kan du tage dit kamera med ned i dybet og så en masse fede optagelser under vandet. Og med et frame house får du en smart quick fit montering som gør at dit kamera kan sidde fast næsten alle steder, så du stadig kan have hænderne fri mens du bestiger selv de højeste bjerge. Er du ikke til nogle af de to ekstremer, er et hus til GoPro Hero 10 dog stadig en rigtig god ide. Du får nemlig en rigtig god beskyttelse af kameraet der sørger for at det kan holde til endnu flere af dine super fede eventyr. 

GoPro Hero 10 housing & frames

Et GoPro Hero 10 Black hus, er ikke bare et “hus”, der findes nemlig mange forskellige former for huse til Hero 10 black. GoPro HERO10 housing er ikke bare “one size fits all” selvom alle vores huse naturligvis passe helt perfekt til dit action cam. Det kommer helt an på hvor du skal have dit kamera med hen og hvordan du bruger dit GoPro. I vand er det en rigtig god ide at vælge et GoPro Hero 10 vandtæt hus der kan holde til det hele, men vil du ikke have dit kamera pakket helt ind i plastik kan du også vælge et smart frame housing der sørger for beskyttelse men hvor du stadig har fuld adgang til alle funktionerne på dit kamera. 

Beskyttelse til GoPro Hero 10 Black

Uanset hvilket GoPro Hero 10 hus du vælger kan du være sikker på at det nok skal passe godt på dit kamera. Alle vores huse til GoPro Hero 10 Black sørger nemlig for at beskytte GoPro Hero 10 samtidig med at du får en masse andre fede funktioner. GoPro HERO10 housing er altid en god ide uanset hvilke eventyr du bevæger dig ud på. Et hus kan endda også hjælpe dig med at få et bedre grip om dit kamera så du er helt sikker på at det ikke bliver tabt, uanset hvad du laver. 

Et GoPro Hero 10 Black hus sørger for at dit kamera ikke tager en masse skade under dine vildeste eventyr. dit kamera er naturligvis bygget til at kunne klare et tab engang imellem, men skal du være sikker på at det er godt beskyttet skal du pakke det ind i et hus. GoPro får nemt en masse brugsridser hele tiden, når du skal have kameraet med op af klippevæggen, ind igennem skoven eller over på den anden side af søen. Kosmetiske ridser vil for det meste slet ikke gøre noget ved selve brugen af dit kamera, men de er alligevel fedest at undgå. 

Ridser og skrammer kan dog også betyde at dit GoPro Hero 10 Black ikke længere virker helt som det skal. Det kan være du får en flænge i glasset på linsen eller ridser en af de to skærme så meget at du slet ikke kan se hvornår du har de bedste optagelser. Heldigvis har vi også beskyttelse til både skærme og linser på GoPro Hero 10 Black. Klik lige HER for at se vores udvalg af skærmbeskyttelse som du kan bruge i forbindelse med dit GoPro 10 hus. 

GoPro Hero 10 dykkerhus 

Hvis du elsker at optage under vandet, så skal du helt sikkert have fat i et dive house til GoPro HERO10 Black. Med et GoPro Hero 10 Black dykkerhus kan du komme hele 45 meter ned under vandet overflade for at få alle de bedste optagelser. Vores dykkerhuse er lavet til at passe godt på dit kamera, selv når trykket oppefra er stort, og så skal du blot fokusere på opgaven som fotograf. Et dykker hus til GoPro Hero 10 er utrolig slidstærkt og lavet i gennemsigtig plast og vandtætte lukninger der sørger for at holde vandet ude. Når dit kamera sidder i GoPro Hero 10 Black dykker huset kan du naturligvis starte og stoppe optagelser så du ikke er tvunget til at optage hele tiden mens du svømmer rundt nede i dybet. 

GoPro Hero 10 Black er vandtæt ned til 10 meters dybde - helt uden hus. Skal du længere ned eller vil du bare gerne være helt sikker på at vandet ikke finder vej indtil dit lækre kamera, er det en god ide at lukke dit action cam inde i et dykkerhus. Vores GoPro Hero 10 Black dive house har en smart quick release montering der sørger for at du kan montere dit kamera lige hvor du vil og gøre brug af dit klassiske tilbehør og udstyr, også mens du dykker med kameraet. Få endnu vildere film helt nede i dybet ved også at gøre brug af smarte dive filters der ændrer farven på dine optagelser for at man kan se omgivelserne endnu klarere.