Beskyttelsesglas / Skærmbeskyttelse til GoPro Hero 10 Black

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  GoPro Hero 10 Black (1)
 2. checkmark
  GoPro Hero 11 Black (1)
 3. checkmark
  GoPro Hero 12 Black (1)
 4. checkmark
  GoPro Hero 9 Black (1)
Farve
 1. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Skærmbeskyttelse til GoPro Hero 10 Black

GoPro Hero 10 black har hele to skærme og en super fede kamera linse som du naturligvis skal sørge for at passe godt på. Dit action kamera kan hurtigt blive udsat for en masse hvis du har det med på alle dine fede eventyr. En tur gennem junglen, hen over floden eller op ad bjerget kan nemt resulterer i skramme rog ridser som kan skade dit kamera. Du skal naturligvis sørge for at passe godt på hele kameraet, men især skærme og linser skal beskyttes ekstra godt. Med GoPro hero 10 Black beskyttelsesglas sørger du for at hverken kamera eller skærme får grimme ridser der kan forvrænge dine optagelser.

Sker det at dit action cam får en flænge i linsen vil du ikke længere kunne nyde alle dine fede videoer. Et beskyttelsesglas til GoPro hero 10 black kamera ligger helt usynligt over linsen og sørger for at tage alle de grimme ridser some ellers ville være gået ud over selve linsen. GoPro Hero 10 skærmbeskyttelse fungerer nøjagtigt som et beskyttelsesglas til fx en telefon. Du skal blot sørge for at montere de hærdede glas på de skrøbelige steder på dit kamera og så sørger de for at passe godt på det. 

Vores GoPro 10 beskyttelsesglas er super nemme at montere og sørger for at passe godt på dit kamera i en lang række situationer. Med skærmbeskyttelse skal du ikke bekymre dig for hverken slag eller ridser når du er afsted på eventyr, du skal blot sørge for at få de fedeste videoer. Sker det at dit kamera bliver ridset mens du har dine GoPro HERO10 Black beskyttelsesglas monteret vil det selvfølgelig ligne at det er selve skærm eller linser der er gået i stykker. Her skal du blot pille glasset af kameraet og så ser det så godt som nyt ud! Vi anbefaler at du altid har en eller anden form for GoPro 10 skærmbeskyttelse monteret, bare så du altid er på den sikre side. 

Montering af GoPro Hero 10 Black glas 

Det er hverken svært, eller tager en evigheder, når du skal have sat et glas til Gopro Hero 10 på dit kamera. Herunder har vi lavet en lille step-by-step guide der viser dig hvordan du skal bære dig ad. Det vigtige du skal huske er dog at du sørger for at dit kamera er HELT rent og så at du påsætter glassene i første hug. 

 1. Gør begge skærme samt linsen på HERO10 rene med de medfølgende klude

 2. Når du er klar til at montere glasset skal du først pille filmen af bagsiden 

 3. hold tungen lige i munden og placér dit glas i første hug 

 4. Husk på at dit beskyttelsesglas skal line op med kameraet kanter 

 5. Giv et hårdt tryk i midten af glasset så det hæfter 

 6. Gnid eventuelle luftbobler ud med fingrene eller et kreditkort 

 7. Sørg for at gentage step 2-6 på begge skærme og kameralinsen  

Kommer du til at røre ved de andre skærme eller linsen mens du montere beskyttelsesglas 1 eller 2, så sørg for at du igen får rengjort for fedtede fingre, støv eller andet snavs inden du sætter dit GoPro 10 Black beskyttelsesglas på. Rengøring af skærme og linse er utroligt vigtigt for det er de små lommer af snavs som danner de utrolige trælse luftbobler.