Huawei Watch GT 2e Tilbehør

  • Huawei Watch GT 2e Remme

    Huawei Watch GT 2e Remme

  • Huawei Watch GT 2e Oplader

    Huawei Watch GT 2e Oplader

  • Huawei Watch GT 2e Skærmbeskyttelse & Beskyttelsesglas

    Huawei Watch GT 2e Skærmbeskyttelse & Beskyttelsesglas

  • Huawei Watch GT 2e Opbevaring

    Huawei Watch GT 2e Opbevaring

GT2eHuawei Watch GT 2e

Huawei Watch GT 2e er specielt designet til dig der bruger dit ur alle døgnets 24-timer og ikke har tid til at skulle lægge den til opladning så tit. GT 2 e har en batterilevetid på hele 2 uger ved normalt brug, og giver dig et hav af fede funktioner du kan bruge til at alt fra ekstrem sport, til hverdag og endda om natten. Watch GT 2e har et stilrent og elegant design som passer til ethvert håndled. Urskiven er lavet i rustfrit stål og leverer et 1.39” AMOLED skærm med HD-opløsning. Når du modtager dit Huawei Watch Gt 2e er der allerede 85 nye brugerdefineret træningsaktiviteter direkte på dit ur. Dvs. at dit ur nu kan bruges til at måle alt fra klatring til streetdance og skateboard.

Til de mere klassiske sportsgrene såsom svømning, løb og cykling får du præcis sporingsdata i realtid der giver dig et præcist overblik over hvordan du performer og hvordan du kan optimere din træning. Udover en masse lækre ekstra funktioner får du også alt det fede som et hvert andet smartwatch tilbyder. Med Watch GT 2e kan du se hvor meget ilt du har i blodet, hvor stresset du er, hvor godt, eller dårligt, du sover og så kan du også remme sange direkte på dit ur så du altid har musikken med dig på farten. Du kan selvfølgelig også få notifikationer far din smartphone direkte på dit ur så du altid ved hvem der ringer eller hvilke planer der står i kalenderen.

Som på alle andre Huawei smartwatches giver Watch GT 2e dig selvfølgelig også mulighed for at vælge det display, i den farve, og med det data som passer til netop dig. Den bedste måde at give dit smartwatch et personligt præg er dog ved at vælge en fed rem. Når du købet et Huawei Watch GT 2e følger der selvfølgelig en rem med. GT 2e tilbyder 4 forskellige flotte remme, dog kan det hurtigt blive kedeligt i længden altid at skulle gå med den samme rem. Her på siden har vi samlet et hav af forskellige tilbehør til Huawei Watch Gt 2e, deriblandt et kæmpe udvalg af fede remme i en lang rækkende farve farver og materialer.

Uanset hvilken version af Huawei Watch GT 2e du købte fulgte der en stanart silikone urrem med, dog passer denne type rem ikke altid i alle situationer. I kataloget ovenfor finder du blandt andet remme i læder og rustfrit stål som sørger for at du kan have dit Huawei Watch på til alle lejligheder. Leder du efter andet end en rem finder du også det her på siden. Tag et kig her på evermart.dk og find lige netop det du mangler til dit Huawei Watch Gt 2e, uanset om du mangler en ny oplader eller skærmbeskyttelse.