Garmin Vivosmart HR / HR+

 • Remme Garmin Vivosmart HR+

  Remme Garmin Vivosmart HR+

 • Remme Garmin Vivosmart HR

  Remme Garmin Vivosmart HR

 • Oplader Garmin Vivosmart HR / HR+

  Oplader Garmin Vivosmart HR / HR+

 • Panserglas & Skærmbeskyttelse til Garmin Vivosmart HR / HR+

  Panserglas & Skærmbeskyttelse til Garmin Vivosmart HR / HR+

 • Opbevaring til Garmin Vivosmart HR / HR+

  Opbevaring til Garmin Vivosmart HR / HR+

1 til 12 af 19

 pr. side

1 til 12 af 19

 pr. side

Garmin Vivosmart HR Vivosmart HR

Garmin Vivosmart HR er en smart aktivitetstracker, som har super mange fede funktioner, som gør hverdagen sjovere, nemmere og motiverer dig til at være mere aktiv. Garmin Vivosmart HR har en skærm, som altid er tændt og viser din statistik selv i sollys. Aktivitetstrackeren er behageligt, at have på hele dagen og med den altid tændte skærm, kan du altid se, hvad klokken er, hvor aktiv du har været eller modtage sms’er, opkald og e-mails. Med et Garmin Vivosmart HR rundt om håndleddet viser uret blandt andet dine skridt, distance, kalorier, puls, etager og intentitsminutter. Desuden påminder Garmin Vivosmart HR dig også om, at være aktiv med en aktivitetsindikator og vibrationsalarm, som minder dig om at rejse dig og være aktiv. Hvis du allerede har et Garmin Vivosmart HR, så kender du garanteret allerede til mange af de fede funktioner der er i uret. Men hvis du ikke er helt opdateret på, hvad dit ur kan eller du overvejer, at købe et Garmin Vivosmart HR, synes vi helt sikkert, at du skal læse med her, hvor vi uddybe endnu mere af alt det Garmin Vivosmart HR kan. 

Inden vi uddyber funktionerne vil vi dog lige komme med et par korte facts om Vivosmart HR. Vivosmart HR har et display der måler 25,3 x 10,7 mm og vejer kun lige omkring 30 g. Vivosmart HR holder strøm i op til 5 dage, før det skal oplades. 

Fede funktioner på Vivosmart HR

Vivosmart HR har en håndledsbaseret pulsmåler, som måler pulsen direkte på dit håndled 24/7. Der er flere grunde til, hvorfor det er smart at måle pulsen. Det er igennem pulsen, at Vivosmart HR kan fortælle dig, hvor mange kalorier du har forbrændt og vurderer din intensitet i dine træninger. Hvis du er i gang med et større vægttab eller blot ønsker at smide et par kilo, er det en god idé, at vide hvor mange kalorier du forbrænder. For at tabe dig, skal du være i kalorie

underskud. Ved at vide hvor mange kalorier du forbrænder under træning eller generelt i din hverdag, kan du også blive klogere på hvor mange kalorier du kan indtage. Med Garmin Vivosmart HR bliver det altså nemmere, at holde øje med om du giver den nok gas og så er det også enormt motiverende, at se hvor 

Vivosmart HR ur

hård og god træning man har haft. Din hvilepuls fortæller også noget om, hvor god en form du er i. Jo lavere en hvilepuls du har, jo bedre form er du i. Hvilken hvilepuls der er normal, afhænger af både køn og alder.

Garmin har et online træningsfællesskab, kaldet “Garmin Connect”. I Garmin Connect er der mange forskellige muligheder og det er her du kan følge med i dine træninger og ikke mindst din udvikling. Her kan du nemlig få det fulde overblik over hvor mange skridt du har fået, kalorier du har forbrændt og meget meget mere. Du kan også oprette forbindelse til andre brugere og udfordre / konkurrere imod dem. For nogen er konkurrence en super god motivationsfaktor! For at du kan parre din mobil med dit Vivosmart HR og bruge Garmin Connect kræver det, at du har en smartphone der er kompatibel. Hvis du har en Android er din enhed kompatibel hvi den har 5.0 OS eller nyere og Bluetooth 4.0 eller nyere. Hvis du har en iPhone eller iPad kan den have iOS 11.0 eller nyere for at virke med dit Vivosmart HR.
Udover at Garmin Vivosmart HR har enormt mange funktioner der er relateret til træning og generelt det aktive liv, har Vivosmart HR også andre smarte funktioner, som du kan få glæde af, ved at synkronisere dit Vivosmart HR med din smartphone. Når du har din telefon connectet med dit Garmin Vivosmart HR har du mulighed for, at modtage beskeder, e-mails, opkald og kalender notifikationer.

Er Vivosmart HR vandtæt?

Måske du har tænkt over, om dit Vivosmart HR er vandtæt? Når vi svømmer forbrænder vi også kalorier, og det er faktisk ikke så lidt. Under svømning er hele kroppen i brug og så belaster svømning stort set heller ikke ens led eller muskler. Man oplever nemlig en følelse af vægtløshed i vandet, uanset hvor meget man vejer. I forhold til om Garmin Vivosmart HR er vandtæt, er det korte svar: ja. Men vi vil lige uddybe, hvad det betyder, at Vivosmart HR er vandtæt. Vivosmart HR er nemlig defineret som 5 ATM, som betyder at uret kan modstå tryk svarende til en dybde på 50 meter. Det betyder at Vivosmart HR er velegnet til stænk, regn/sne, brusebad, svømning, hovedspring og snorkling. Du kan derfor roligt hoppe i svømmehallen eller bade i havet med dit Garmin Vivosmart HR. 

Bemærk, at selvom dit Vivosmart HR befinder sig over de 50 meter, kan den stadig være udsat for vandindtrængning, hvis den udsættes for en aktivitet, der skaber et tryk på den, der overstiger dybde klassifikationen.

Garmin Vivosmart HR+Vivosmart HR +

Garmin Vivosmart HR+ er efterfølgeren til Vivosmart HR og er derfor en udvidet version er den i forvejen populære Vivosmart HR. Det betyder, at Vivosmart HR+ har mange af de samme funktioner som Garmin Vivosmart, men Vivosmart HR+ er opgraderet med en indbygget GPS. Med den indbyggede GPS i Vivosmart HR+ er det nu muligt at måle den præcise distance, hastighed, gennemsnitsfart og lignede ved f.eks løb, gåture og cykling. I Vivosmart HR+ får du også Garmins fede Move IQ funktion, som automatisk skelner mellem dine bevægelser. Det betyder at Vivosmart HR+ selv registrerer om du er igang med at løbe, cykle eller svømme og på den måde får du et bedre overblik over, hvilke sportsgrene du har været mest aktiv i.

Med Vivosmart HR+ har du, ligesom den forrige version Garmin Vivosmart HR, avancerede funktioner, som holder styr på dig og alt den aktivitet du laver i løbet af dagen. Garmin Vivosmart HR+ har også en håndledsbaseret pulsmåler, som måler din hvilepuls, gennemsnits puls og din max puls under træning. Pulsmåleren i Garmin Vivosmart HR+ har tre optiske sensor på bagsiden, som er dem der måler din puls. Deusden har Vivosmart HR+ også en trykhøjdemåler, som kan registrere de antal etager du er gået op. 

Hvis vi kigger nærmere på specifikationerne for Garmin Vivosmart HR+ har aktivitetstrackeren et display mål på 25,3 x 10,7 mm og en display opløsning i pixels på 160 x 68 pixels. Garmin Vivosmart HR+ holder utrolig godt strøm og på en fuld opladning får du op til 8 timers batteritid med GPS og op til hele 125 timer batteritid uden GPS. GPS’en i Garmin Vivosmart HR+ bruger derfor desværre utrolig meget strøm - heldigvis bruger uret ikke konstant GPS, du vælger selv hvornår du vil bruge GPS’en og dermed styrer du også selv hvor meget strøm uret skal bruge. Skal du ud og løbe, mens dit Garmin Vivosmart HR+ ikke har særlig meget strøm, kan du med fordel bruge aktivitets trackeren uden GPS. 

Lige Garmin Vivosmart HR er Vivosmart HR+ også velegnet til svømning og er ligeledes klassificeret til 5ATM, hvilket betyder at du kan sagtens kan hoppe i svømmehallen med Vivosmart HR+ rundt om håndleddet uden der trænger vand ind i uret. 

Stort udvalg af Tilbehør til Garmin Vivosmart HR & Vivosmart HR+Oplader til Vivosmart HR

Her hos Evermart har vi et stort udvalg af tilbehør til både Garmin Vivosmart HR og Vivosmart HR+. Med fedt tilbehør bliver det endnu sjovere og nemmere, at have en Garmin Vivosmart aktivitetstracker. Hvis du scroller op herfra, finder du alt det tilbehør vi har til Garmin Vivosmart HR og HR+. I kataloget kan du kigge alle produkter igennem, men hvis du leder efter noget mere specifikt kan du også klikke dig ind på en af kategorierne, for at finde præcis det du leder efter. Vores tilbehør til Garmin Vivosmart HR og Vivosmart HR+ dækker blandt andet over remme, opladere og skærmbeskyttelse. 

Her på siden finder du nemlig blandt andet skærmbeskyttelse. Det kan være en god idé, at beskytte sit Garmin Vivosmart HR / HR+ mod ridser og skrammer, for at uret holder længst muligt. Selvom hverken Vivosmart HR eller Vivosmart HR+ har det største display, kan det stadig betale sig, at beskytte den. 

Selvom både Vivosmart HR og Vivosmart HR+ holder utrolige længe strøm og du kan bruge uret i timevis på én opladning, kommer du ikke helt udenom, at de skal oplades en gang imellem. Vivosmart HR og Vivosmart HR+ bruger samme oplader, så hvis du scroller op herfra og finder en oplader til Vivosmart HR kan du altså ikke komme til at vælge den forkerte. Da du købte dit Garmin Vivosmart HR eller Vivosmart HR+ medfulgte der et opladerkabel. Opladerkablet fra Garmin skal sættes i USB porten på din computer, for at oplade dit Garmin Vivosmart HR/HR+. Det kan være irriterende når du er derhjemme og dit Vivosmart HR/HR+ mangler strøm, fordi du så skal til at finde computeren frem for at oplade uret. Hos Evermart finder du derfor også en USB adapter, så du kan oplade dit Garmin Vivosmart HR og Vivosmart HR+ direkte i stikkontakten istedet for computeren.

Remme til Garmin Vivosmart HR+ & Remme til Garmin Vivosmart HR

Remme til Garmin Vivosmart HR og HR+

I vores udvalg af tilbehør til Garmin Vivosmart HR & HR+ finder du blandet andet et udvalg af remme til Garmin Vivosmart og Vivosmart HR+. Det smarte ved både Garmin Vivosmart HR+ og Garmin Vivosmart HR er, at du selv nemt og hurtigt kan skifte remmen på uret. Ved at vælge en anden rem til dit Vivosmart ur, kan du få uret til at se ud præcis som du ønsker det. Derudover skiller du dig også ud fra mængden, ved at vælge en anderledes rem til Vivosmart HR eller Vivosmart HR+ end den der fulgte med aktivitetstrackeren. 

Uanset om du har et Garmin Vivosmart HR+ eller et Vivosmart HR fulgte der en silikone rem med, da du købte uret. Over tid kan denne rem desværre godt blive slidt, hvis du går med uret hver eneste dag. Hvis din rem til Vivosmart er blevet slidt og grim, er det helt sikkert på tide med en ny. Det kan også være, at du bare har lyst til en ny rem, for at pifte uret op og måske få en rem i lige præcis den farve du ønsker. Måske du også kunne tænke dig, at prøve en rem i et helt andet materiale? Hos Evermart finder du nemlig remme til Garmin Vivosmart HR / HR+ i forskellige materialer. Du finder blandt andet læder remme og remme i rustfrit stål i vores udvalg af Vivosmart HR remme. Vivosmart HR / HR+ remme i læder eller metal giver et helt andet udtryk til uret, i forhold til silikone. Med en læderrem eller en rem i metal går du aldrig galt i byen og de passer til alle lejligheder. Alle vores remme til Garmin Vivosmart HR og Vivosmart HR+ er billige, men stadig i super god kvalitet. 

Fælles for alt vores tilbehør til Garmin Vivosmart HR og Garmin Vivosmart HR+ er, at alt tilbehøret er super billigt. Men bare rolig, selvom vores tilbehør er billigt, betyder det ikke at kvaliteten ikke er i orden.