Filter til Neato Botvac D10

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Neato Botvac (4)
 2. checkmark
  Roborock S5 Max (1)
 3. checkmark
  Roborock S5 / S50 (1)
Farve
 1. checkmark
  Lilla (4)
 2. checkmark
  Hvid (1)
 3. checkmark
  Sort / Hvid (1)
 4. checkmark
  Sort (1)
 5. checkmark
  Orange (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Neato Botvac D10 filtre - Nye super gode filtre til din robotstøvsuger

Synes du at din Neato Botvac D10 robotstøvsuger mangler sugeevne? Det kan i de fleste tilfælde skyldes, at dit filter trænger til en udskiftning. Når et filter er ved at have noget sit maks, så går det udover sugeevnen. Du vil hurtigt kunne se, når din robotstøvsuger ikke har fuld sugeevne. Det kan nærmest ligne at der slet ikke har kørt nogen robotstøvsuger i løbet af dagen. Her på siden finder du et udvalg af de populære HEPA filtre til din Neato Botvac D10. Neato Botvac D10 er en del af Neato Botvac D-serien. Neato Botvac er et af de mest kendte og populære mærker, når det kommer til robotstøvsugere. Alle modeller i Neato Botvac D-serien er D-formet, hvilket gør at de lettere kan komme ind og rengøre kanterne. 

Neato Botvac D10 er den nyeste skud på stammen i D-serien. Den er blevet opgraderet og er det bedste du kommer på en robotstøvsuger! Den har fået en kraftigere sugestyrke, længere køretid og en bedre byggekvalitet. Det er alt i alt den perfekte robotstøvsuger! Den er perfekt, hvis den suger ordentlig vel og mærke - og det gør den kun, hvis dit filter bliver skiftet regelmæssigt. Her på siden finder du de helt rigtige filtre til de helt rigtige priser! 

Mange vælger at købe flere filtre på en gang, så de ikke pludselig står uden en dag - ligesom mange har ekstra støvsugerposer liggende. Vi har sammensat pakketilbud, så du kan købe flere filtre på en gang og få en mængderabat. Så slipper du for, at skulle stå og bekymre dig om filtre i et godt stykke tid! 

Kæmpe udvalg af lækkert tilbehør til Neato Botvac D10 

Hvis du har skiftet filter, og din Neato Botvac D10 stadig ikke suger perfekt, så kan det skyldes, at børsterne skal udskiftes. Vi tilbyder gode Neato Botvac D10 børster, så du kan få den optimale oplevelse med din lækre Neato Botvac D10 robotstøvsuger. I vores udvalg finder du både sidebørster og hovedbørster. Hovedbørsten er de største børste i din Neato Botvac D10. Sidebørsterne er smarte til at tage kanter, vægge og hjørner i hjemmet - de er super nemme at montere og kan gøre lige dét ekstra i den daglige rengøring! 

Vi har sammensat et bredt udvalg af Neato Botvac D10 tilbehør, hvor du finder alt hvad du skal bruge til din Neato Botvac D10. Når man endelig har investeret i en lækker Neato Botvac D10, så kan man lige så godt tage det sidste skridt og få det rette tilbehør også. Hvis du er ekstra øm overfor din nye Neato Botvac D10 robotstøvsuger, så kan du i vores udvalg af tilbehør finde et smart gummibælte, som kan monteres på din robotstøvsuger. Gummibæltet vil tage imod, hvis din robotstøvsuger skulle ramme ind i et bord eller stol. 

Vi hjælper dig med at finde det rette Neato Botvac D10 tilbehør

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af Neato Botvac D10 filtre eller øvrige produkter, så kontakt os endelig! Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig på bedste vis, så du får fat i lige det, du er på udkig efter. Ring til telefon +45 71 99 91 92 eller skriv en mail til: [email protected]. Du er også altid velkommen til at skrive til vores live chat support, som du finder nederst i højre hjørne!