Filter til iRobot Roomba i7 / i7+

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  iRobot Roomba E5 (13)
 2. checkmark
  iRobot Roomba E6 (13)
 3. checkmark
  iRobot Roomba i7 / i7+ (13)
 4. checkmark
  iRobot Roomba Combo i8 / i8+ (13)
 5. checkmark
  iRobot Roomba S9 / S9+ (4)
 6. checkmark
  iRobot Roomba 400-Serien (1)
 7. checkmark
  iRobot Roomba 500-Serien (1)
 8. checkmark
  iRobot Roomba 600-Serien (1)
 9. checkmark
  iRobot Roomba 700-Serien (1)
 10. checkmark
  iRobot Roomba 800-Serien (1)
 11. checkmark
  iRobot Roomba 900-Serien (1)
 12. checkmark
  iRobot Roomba i3 / i3+ (1)
 13. checkmark
  iRobot Roomba i4 / i4+ (1)
 14. checkmark
  iRobot Roomba i6 / i6+ (1)
 15. checkmark
  iRobot Roomba J7 / J7+ / J9 (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (13)
 2. checkmark
  Multifarvet (10)
 3. checkmark
  Sort (3)
 4. checkmark
  Grøn (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Kvalitets HEPA filtre til iRobot Roomba i7 / i7+

HEPA Filter iRobot Roomba i7 i7+ plus

Hvis man gerne vil have sin robotstøvsuger til at gøre grundigt rent, rengøring efter rengøring, skal man holde godt øje med filteret. Hver gang robostøvsugeren tager en tur henover gulvene i hjemmet, samles der en masse støv og andet skidt i filteret. Bliver filteret stoppet til, går det udover sugeevnen, og robotstøvsugeren vil ikke længere være i stand til at rengøre grundigt. 

Hvad er fordelen ved at købe HEPA filter til iRobot Roomba i7 / i7+?

Inde i iRobot Roomba i7 og i7+ sidder et såkaldt HEPA-filter. Filteret har til opgave at filtrere den luft, som strømmer ud af robotstøvsugeren. Det opfanger partikler, som ellers ville ende i luften i dit hjem. HEPA står for High-Efficiency Particulate Air.
Et HEPA-filter kan fange selv de mindste mikroskopiske partikler, 
som blandt andet støv og allergener. Det hjælper derfor med at skabe et endnu bedre indeklima i dit hjem - til stor fordel for allergikere. 

Hvordan ved man om filteret trænger til en udskiftning?

Med tiden vil filteret blive fyldt. Bliver det fyldt helt op, giver det en dårligere sugeevne. Kan du se, at din robotstøvsuger begynder at rengøre dårligere end tidligere, kan det være fordi støvfilteret trænger til en udskiftning.

Man bør derfor være særlig opmærksom og jævnligt tjekke tilstanden på filteret. Hvis dit filter er slidt, kan du finde et nyt her på Evermart.dk. Vi har samlet en masse udstyr, tilbehør og reservedele til iRobot Roomba i7 og i7+, som du kan finde blandt kategorierne ovenover.

Du kan med fordel tage et kig på vores tilbehørspakker. Her har vi nemlig samlet pakker, hvor du kan købe alt udstyr til iRobot Roomba i7 og i7+ på én gang, og dermed slippe for besværet med at finde det hele hver for sig. Det giver samtidig mængderabat, så du får det til en rigtig god pris.

Sådan skal du skifte filter på iRobot Roomba i7 / i7+

iRobot har designet deres robotstøvsugere, så du hurtigt og nemt kan rengøre og eller udskifte filteret. Vil du udskifte dit støvfilter, skal du blot bruge et nyt filter.

Filteret findes i støvbakken. Skal du rengøre eller skifte filteret skal du derfor først tage støvbakken ud og tømme indholdet i en skraldespand. Støvfilteret er placeret i den ene side af støvbakken, og kan nemt trækkes ud. Så snart du har sat et nyt filter i, og genindsat støvbakken, er robotstøvsugeren klar til at rengøre igen. 

Hvor ofte skal du rengøre et HEPA filter på en robotstøvsuger?

Det er vigtigt at vedligeholde sin robotstøvsuger, hvis den skal blive ved med at gøre grundigt rent. En vigtig del af vedligeholdelsen er at rengøre robottens HEPA filter, som med tiden vil blive fyldt op med partikler. Et fyldt støvfilter vil påvirke både rengøringen og luften i dit hjem. Et fyldt filter kan samtidig få din robotstøvsuger til at larme mere, og afgive uønsket ubehagelige lugte. Hold derfor øje med filteret, rengør det ofte og udskift det støvfilteret med jævne mellemrum. Sådan får du det reneste hjem.