Filter til iRobot Roomba i3 / i3+

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  iRobot Roomba E5 (6)
 2. checkmark
  iRobot Roomba E6 (6)
 3. checkmark
  iRobot Roomba i7 / i7+ (6)
 4. checkmark
  iRobot Roomba i3 / i3+ (6)
 5. checkmark
  iRobot Roomba Combo i8 / i8+ (6)
 6. checkmark
  iRobot Roomba S9 / S9+ (3)
 7. checkmark
  iRobot Roomba i4 / i4+ (3)
 8. checkmark
  iRobot Roomba J7 / J7+ / J9 (3)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (6)
 2. checkmark
  Multifarvet (3)
 3. checkmark
  Grøn (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Gode & billige filtre til iRobot Roomba i3 / i3+

Hvis du leder efter et nyt filter til din iRobot Roomba i3 / i3+, så er du havnet det helt rigtige sted! Her finder du de rette filtre til enten i3 eller i3+ modellen fra iRobot Roomba. Alle vores filtre er HEPA filtre i højeste kvalitet, og dem kan du købe til skarpe priser her hos os.

Et filter på en robotstøvsuger skal skiftes rimelig ofte. Hvis ikke det bliver skiftet regelmæssigt, så er det meget tydeligt, at det påvirker rengøringen. Det er nemt og hurtigt at skifte et filter, det handler bare om at man lige skal få det gjort. Mange glemmer at få købt eller skiftet filteret, hvilket i sidste ende bare går ud over rengøringen og robotstøvsugeren. Det forlænger nemlig levetiden markant på en robotstøvsuger, hvis man husker at vedligeholde den ordentligt undervejs. 

Hvorfor skal du købe HEPA filtre til din iRobot Roomba i3 / i3+?

Der findes mange forskellige filtre på markedet, og det kan godt være lidt forvirrende for selv den bedste at finde rundt i. HEPA filtre er et af de filtre, som man rolig kan købe til robotstøvsugeren. Vi sælger gode HEPA filtre her på siden til iRobot Roomba i3 / i3+, som kan meget mere end et almindeligt filter. 

HEPA er en forkortelse af High Efficiency Particulate Air. Det er et filter, der kan opfange selv de mikroskopiske partikler, der findes i udstødningsluften fra støvsugeren. Det vil altså sige at det luft, der normalt bliver blæst tilbage i rummet under støvsugning, det opfanger HEPA filteret. HEPA filtre er derfor de bedste filtre til at gøre rum rene og fri for allergener. HEPA filtre er kvalitet og de opfanger selv de mindste støvpartikler i rummet, så hvis du ønsker et rent og allergifrit hjem, så skal du købe vores HEPA filtre til din iRobot Roomba i3 / i3+. 

Billige filtre & støvsugerposer til iRobot Roomba i3 / i3+

Her på siden finder du gode HEPA filtre til lave priser, som passer perfekt til både iRobot Roomba i3 og i3+ modellerne. Det er en vigtig del af vedligeholdelsen af en robotstøvsuger at man udskifter filteret omkring hver anden måned. Hvis ikke man skifter robotstøvsugerens filter når tid er, så vil man hurtigt kunne se det i rengøringen. Derfor kan du også se en verden til forskel lige så snart du har skiftet det gamle filter ud med et nyt. 

Filtre til iRobot Roomba i3 / i3+

Her på siden finder du vores HEPA filtre i god kvalitet, som passer til iRobot Roomba i3 / i3+ modellerne. HEPA filtre er af høj kvalitet og du kan se en verden til forskel, når du skifter det gamle filter ud med et af vores nye HEPA filtre. HEPA filtre fjerne tæt på alle støvpartikler i luften, endnu mere effektivt end normale filtre. Udskiftning af filter på iRobot Roomba i3 / i3+ er utrolig nem - både af- og påmonteringen. Du kan blive lidt klogere på selve af- og påmontering af filter længere nede, hvis du er i tvivl. 

Støvsugerposer til iRobot Roomba i3+

Undrer du dig over, hvorfor du skal have en støvsugerpose til din robotstøvsuger med filter? Det skal du, hvis du er den glade ejer af en iRobot Roomba i3+. Denne model endnu mere avanceret end iRobot Roomba i3 modellen. iRobot Roomba i3+ tømmer selv beholderen, uden du behøver løfte en finger. Den kører tilbage til Clean Base støvbeholder og tømmer sig selv. For at dette skal blive ved med at kunne lade sig gøre, så kræver det en udskiftning af støvsugerposen fra tid til anden - ligesom med en almindelig støvsuger. 

Vi tilbyder gode og billige støvsugerposer, som passer til Clean Base støvbeholderen på din iRobot Roomba i3+. Støvsugerposerne er også gode at have på lager, så du altid kan få en ny frisk støvsugerpose i brug. Derfor finder du også sammensatte pakker med støvsugerposer til iRobot Roomba i3+ hos os, hvor du kan spare penge hvis du køber flere poser på en gang. 

Sådan får du det mest optimale ud af din iRobot Roomba i3 / i3+

Når man først har investeret i en smart robotstøvsuger, så vil man gerne have det optimale ud af den. Derfor kræver det også at man vedligeholder den rimelig ofte. Der er en række ting, som der anbefales, når man skal vedligeholde og pleje iRobot Roomba robotstøvsugere. Hvis man følger denne vejledning, så giver man robotstøvsugeren en markant længere levetid. Det tager ikke lang tid at opfylde de nedenstående råd - man skal bare få det gjort til en vane og til noget, som bare skal ordnes. 

Nedenstående kan du se hvor ofte hver reservedel bør vedligeholdes:

 • Støvbeholder = Efter hver brug
 • Børster = En gang om ugen (to gange om ugen hvis I har kæledyr)
 • Opladekontakter = En gang om måneden
 • Afsatssensorer = En gang om måneden
 • Støvopsamlere = En gang om ugen (to gange om ugen hvis I har kæledyr)
 • Filter = En gang om ugen (to gange om ugen hvis I har kæledyr)
 • Gulvsporingssensor = En gang om måneden
 • Forreste styrehjul = Hvad 2. uge
 • Sensor til fuld støvbeholder = Hver 2. uge
 • Sidebørste = En gang om måneden
 • Lokaliseringskamera = En gang om måneden

Filteret bør udskiftes helt hver anden måned. Det afhænger lidt af, hvor beskidt der er i hjemmet og hvor ofte robotstøvsugeren køre, men som hovedregel, så bør filteret blive skiftet hver anden måned, hvis man vil sikre sig en optimal rengøring og en lang levetid på robotstøvsugeren. 

Sådan tømmer og montere du støvbeholderen

Fra tid til anden skal støvbeholderen på din iRobot Roomba tømmes. Hvis du er den glade ejer af en iRobot Roomba i3+, så tømmer den selv støvbeholderen ved Clean Base stationen. Hvis du ejer en iRobot Roomba i3, så skal du manuelt sørge for, at få tømt støvbeholderen. Du skal tømme støvbeholderen efter hver støvsugning. Du trykker på knappen til frakobling af støvbeholderen for at fjerne støvbeholderen fra støvsugeren. Herefter åbner du “døren” til støvbeholderen og tømmer den i en skraldespand. Til sidst placere du bare støvholderen tilbage i robotstøvsugeren - det tager ikke mange minutter!

Sådan rengøre og montere du filteret 

Når du skal rengøre filteret på din iRobot Roomba i3 / i3+, så skal du gøre det en gang om ugen (gerne to gange hvis du har kæledyr) og det skal helt udskiftes hver anden måned. Det er vigtigt at filteret fungerer, hvis man ønsker en optimal rengøring. Du kan hurtigt se om filteret trænger til en udskiftning, hvis støvsugningen efterhånden bliver ringere og ringere. Når du skal rengøre filteret, så fjerner du først støvbeholderen. Derefter griber du fat om begge ender af filteret og trækker det ud. Fjern snavs og skidt ved at banke filteret ned med din skraldespand. Herefter indsætter du blot filteret igen med de riflede greb udad. Hvis ikke filteret er placeret korrekt, så vil din iRobot Roomba i3 / i3+ ikke køre. 

Kæmpe udvalg af tilbehør til iRobot Roomba i3 / i3+ hos Evermart.dk

Hvis du mangler andet end et nyt filter til din iRobot Roomba i3 / i3+, så finder du det her hos os. Vi har sammensat et bredt og varieret udvalg af tilbehør til hele iRobot Roomba i-Serien. I kataloget finder du både børster til iRobot Roomba i3 / i3+ samt en masse andet tilbehør, som kan blive nyttigt, når man ejer en iRobot Roomba robotstøvsuger. Du finder blandt andet både et beskyttelsesbånd til din robotstøvsuger samt et nyt næsehjul. Næsehjulet kan blive slidt med tiden, derfor kan det være nødvendigt med en udskiftning på et tidspunkt. Beskyttelsesbåndet er perfekt, hvis du gerne vil passe ekstra godt på din robotstøvsuger, og måske før er kommet hjem, hvor den har været i karambolage med et møbel eller lignende. Gå endelig på opdagelse i vores brede sortiment og find det, du står og mangler til din iRobot Roomba i3 / i3+ her hos os!