Filter til iRobot Roomba i6 / i6+

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  iRobot Roomba E5 (3)
 2. checkmark
  iRobot Roomba E6 (3)
 3. checkmark
  iRobot Roomba i7 / i7+ (3)
 4. checkmark
  iRobot Roomba i6 / i6+ (3)
 5. checkmark
  iRobot Roomba Combo i8 / i8+ (3)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (3)
 2. checkmark
  Grøn (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Holbare Kvalitets Filtre til iRobot Roomba i6 / i6+

Hvis du står og føler at din iRobot Roomba i6 / i6+ ikke fungere som den skal, kan det nemt tænkes at dit filter trænger til at blive udskiftet. Du vil opleve en betydeligt formindskelse af ydeevne og sugekraft, hvis dit filter er ved at blive slidt op, og gerne vil have en udskiftning. 
Det er vigtig for levetiden på din iRobot Roomba i6 / i6+ at du prioritere at vedligeholde den løbende, samt at få udskiftet udstyr og dele som det bliver nødvendigt med tiden. Du gør ikke blot din iRobot Roomba i6 eller i6+ en kæmpe stor tjeneste ved at investere i vedligeholdelse af den, du gør også dig selv en kæmpe stor tjeneste! Du sørger nemlig for at din iRobot Roomba i6 / i6+ får en markant forlænget levetid, så du har en fantastisk god robotstøvsuger i mange år! 
Med et nyt filter til iRobot Roomba i6 eller i6+ føles den helt som ny, da et nyt filter til din robotstøvsuger sørger for, at du får den optimale effektivitet af rengøringen. Du finder et nyt filter som er designet til iRobot Roomba i6 eller i6+ i høj og god kvalitet, men til uhørte lave priser!

Få Det Reneste Hjem med HEPA Filtre

Hos Evermart tilbyder vi de luksuriøse HEPA filtre til iRobot Roomba i6 / i6, så du er sikret den bedste og mest optimale rengøring i dit hjem. HEPA filtre er en forkortelse for High Efficiency Particulate Air, og som navnet selv siger, er dette filter yderst effektivt. HEPA filtrene passer helt perfekt til iRobot Roomba i6 og i6+, så du trygt og sikkert kan købe dit nye filter til din robotstøvsuger hos os.
HEPA filteret er i top kvalitet, og sørger for at opsamle alle mikroskopiske partikler, selv dem som kommer fra udstødningsluften fra iRobot Roomba i6 / i6+. Det giver dig muligheden for at sikre din rengøring, så du får fjernet alt støv og skidt med HEPA filteret i din Roomba i6 eller i6+. HEPA filteret gør også at du bekymringsfrit kan invitere allergiker hjem til dig, fordi du med din iRobot Roomba i6 / i6+ får et 100% rent og allergifrit hjem.

Forlæng Levetiden på din iRobot Roomba i6 / i6+

Filteret i din iRobot Roomba i6 eller i6+ bør rengøres og skiftes ud løbende, så undgår du nemlig, at stå i en situation hvor din robotstøvsuger ikke kan mere og er brændt sammen. Heldigvis er du landet det helt rigtige sted, fordi du her kan finde dit nye filter til iRobot Roomba i6 / i6+, eller hvis du mangler rådgivning og vejledning til vedligeholdelse og  udskiftning af tilbehør og udstyr. 
Når du har fornøjelsen af en iRobot Roomba i6 eller i6+, så skal det vægtes at man passer godt på den. Filtrene i en Roomba i6 / i6+ skal faktisk udskiftes med nye filtre hver anden måned som tommelfingerregel. Dog skal man være opmærksom på, at filtrene bliver hurtigere og nemmere rigtig trætte hvis man har kæledyr i hjemmet, da hår og skidt fra dyr er lidt hårdere mod din iRobot Roomba i6 / i6+. Tidspunktet for en udskiftning af filtret på iRobot Roomba i6 / i6+ afhænger selvfølgelig af flere faktorer. Det har stor betydning hvor beskidt der er i hjemmet, og hvor ofte iRobot Roomba i6 eller i6+ kører. 
Når filtret er tilstoppet og trænger til at blive skiftet i iRobot Roomba i6 / i6+, er det helt tydeligt at se på din støvsugning. Du vil hurtigt bemærke, at der mindskes betydeligt på effektiviteten af støvsugningen og sugeevne når filteret i iRobot Roomba i6 / i6+ er opbrugt og skal skiftes ud. Du kan derfor hos os købe både pakker med filtre, samt du kan købe filtre enkeltvis, så du altid har mulighed for at passe godt på din iRobot Roomba i6 eller i6+. Hvis du ønsker at være fri for, at tænke over at købe nye filtre i nærmeste fremtid, så gør som andre, og køb vores pakker med flere filtre til iRobot Roomba i6 / i6+.

Nem & Simpel Udskiftning af Filteret på iRobot Roomba i6 / i6+

Står du og gerne vil udskifte filteret eller have rengjort dit filter på iRobot Roomba i6 / i6+, så er det heldigvis rigtig ukompliceret og ligetil! Det anbefales, at du minimum en gang om ugen rengør dit filter på iRobot Roomba i6 / i6+, for at beskytte og vedligeholde den. Du skal dog rengøre din Roomba i6 / i6+ oftere, hvis du eksempelvis har kæledyr i hjemmet. Det er utroligt vigtigt at prioritere rengøringen af filteret på din robotstøvsuger som anbefalet, hvis du ønsker den optimale rengøring.
Når man skal have filteret på en iRobot Roomba i6 eller i6+ afmonteret, for enten at rengøre eller skifte det, er det en meget simpel og nem proces. Du skal først finde støvbeholderen på din iRobot Roomba i6 / i6+, og derefter skal du have denne beholder afkoblet fra støvsugeren. Når støvbeholderen er er afmonteret og fjernet fra robotstøvsugeren, skulle filteret gerne komme til syne. Når man skal afmontere filteret på en iRobot Roomba i6 og i6+, skal man have fat omkring begge ender af filteret for at trække det ud. Du kan rengøre filteret ved at banke det mod din skraldespand eller mod andet. Det kan dog godt betale sig at banke filteret udenfor, da der kan være meget skidt og støv som sidder i det, så undgår du at skulle rengøre dit hjem yderligere. Når du har rengjort filteret på iRobot Roomba i6 / i6+ skal blot sætte filteret tilbage og med de riflede greb udad. Hvis filteret ikke er monteret og placeret korrekt på iRobot Roomba i6 / i6+, vil den ikke starte. Du vil derfor ikke være i tvivl om hvorvidt at processen med monteringen af filteret til iRobot Roomba i6 / i6+ er foregået rigtigt.

Alt i Tilbehør til iRobot Roomba i6 / i6+

Leder du efter andet tilbehør og udstyr til din iRobot Roomba i6 eller i6+, så kan du helt sikkert finde det her på siden. Vi har sammensat et spændende sortiment af tilbehør til din iRobot Roomba i6 og i6+, så du hos os finder lige det som du står og mangler.
Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning til produkterne, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice! Vi er klar alle hverdage på telefon +45 71 99 91 92 eller du kan skrive en mail til: [email protected]. Vi har også vores live chat nede i højre hjørne, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig!