Filter til Roborock S8 Pro Ultra

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (12)
 2. checkmark
  Roborock S8 Pro Ultra (12)
 3. checkmark
  Roborock S8 Plus (12)
 4. checkmark
  Roborock S8 (12)
 5. checkmark
  Roborock S6 Pure (10)
 6. checkmark
  Roborock S6 MaxV (10)
 7. checkmark
  Roborock S6 / S60 (10)
 8. checkmark
  Roborock S5 Max (10)
 9. checkmark
  Roborock S5 / S50 (10)
 10. checkmark
  Roborock E4 (2)
 11. checkmark
  Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (2)
 12. checkmark
  Roborock E5 (2)
 13. checkmark
  Roborock S8 MaxV Ultra (2)
 14. checkmark
  Roborock S8 Max Ultra (2)
Farve
 1. checkmark
  Sort / Hvid (12)
 2. checkmark
  Hvid (10)
 3. checkmark
  Orange (10)
 4. checkmark
  Multifarvet (9)
 5. checkmark
  Grå (9)
 6. checkmark
  Sort (2)
 7. checkmark
  Rød (1)
 8. checkmark
  Blå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Filter til Roborock S8 Pro Ultra - Et helt rent hjem

Roborock S8 Pro Ultra er en avanceret robotstøvsuger med en række funktioner, der bidrager til en effektiv og grundig rengøring. Et af de vigtigste elementer i en robotstøvsuger er filteret, som hjælper med at fange støv, snavs og andre partikler. Et filter i en robotstøvsuger har som hovedopgave at forhindre, at støv og partikler spredes tilbage i rummet, når støvsugeren suger skidt op. Roborock S8 Pro Ultra har et avanceret filter, der gør, at støvet bliver fanget og holdt inde i støvsugeren, så det ikke spredes tilbage i rummet. Dette filter er også udskifteligt, hvilket betyder, at du nemt kan erstatte det, når det er nødvendigt.

Hvis du ønsker en ekstra ren luft, er Roborock S8 Pro Ultra HEPA-filteret et godt valg. HEPA står for High Efficiency Particulate Air, og dette filter er specielt udviklet til at fange de allermindste partikler i luften, såsom pollen, støvmider, allergener og andre små partikler. Dette filter er særlig vigtigt for dem, der lider af allergi eller har andre helbredsmæssige problemer, da det bidrager til en mere hygiejnisk og sikker rengøring. HEPA-filteret bidrager altså til en grundig og effektiv rengøring og hjælper med at holde din bolig ren. 

Hvor ofte skal Roborock S8 Pro Ultra filteret skiftes? 

Hvor ofte du skal skifte filteret i din Roborock S8 Pro Ultra afhænger af flere faktorer, som f.eks hvor ofte din robotstøvsuger er på arbejde, om du har kæledyr der efterlader ekstra hår og støv og selvfølgelig også, hvor beskidt dit hjem er når robotstøvsugeren kører rundt. En god tommelfingerregel er dog, at skifte filteret ca. hver 3. - 6. måned. Oplever du til gengæld en forringet sugeevne, er det meget muligt, at det er tid til at skifte filteret. Ind imellem at du udskifter Roborock S8 Pro Ultra HEPA filteret helt, kan du også rengøre det. Det gøres nemt ved at banke filteret mod noget hårdt, f.eks indersiden af en skraldespand - herefter falder meget af det støv og partikler filtret har fanget af.