Filter til Roborock S8 Plus

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S8 Plus (13)
 2. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (13)
 3. checkmark
  Roborock S8 (13)
 4. checkmark
  Roborock S8 Pro Ultra (12)
 5. checkmark
  Roborock S6 Pure (10)
 6. checkmark
  Roborock S6 MaxV (10)
 7. checkmark
  Roborock S6 / S60 (10)
 8. checkmark
  Roborock S5 Max (10)
 9. checkmark
  Roborock S5 / S50 (10)
 10. checkmark
  Roborock E4 (2)
 11. checkmark
  Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (2)
 12. checkmark
  Roborock E5 (2)
 13. checkmark
  Roborock S8 MaxV Ultra (2)
 14. checkmark
  Roborock S8 Max Ultra (2)
Farve
 1. checkmark
  Sort / Hvid (13)
 2. checkmark
  Hvid (10)
 3. checkmark
  Multifarvet (10)
 4. checkmark
  Orange (10)
 5. checkmark
  Blå (10)
 6. checkmark
  Sort (2)
 7. checkmark
  Rød (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Filter til Roborock S8 Plus - Opnå en renere luft 

Filteret i Roborock S8 Plus er en vigtig del i robotstøvsugeren, da det hjælper med at opfange støv, snavs og små partikler, der bliver suget op af maskinen. Et HEPA-filter er kendt for at være særligt effektivt til at opfange små partikler som støv og pollen, og er ofte anbefalet for personer med allergier. Generelt er det altså HEPA-filterets opgave, at sørge for, at den luft der kommer ud i dit hjem er renere end den der kommer ind. Det er derfor vigtigt regelmæssigt, at skifte filteret i Roborock S8 Plus, for at kunne blive ved med at have et sundt indeklima og at robotstøvsugeren selvfølgelig stadig gør sit arbejde effektivt. 

Hvor ofte skal et Roborock S8 Plus filter skiftes?

Hvor ofte HEPA filteret skal skiftes afhænger af, hvor ofte robotstøvsugeren er på arbejde hjemme hos dig. Vi anbefaler at udskifte filteret ca. hver 3. - 6. måned, men den bedste måde du selv ved hvornår det er tid til at skifte filteret er, hvis du oplever en forringet sugeevne. Er filteret stoppet og fuld af partikler, vil det nemlig gå ud over sugeevnen, fordi luftgennemstrømningen bliver forringet. Oplever du altså en forringet sugeevne og at støv efterlades på gulvet efter din Roborock S8 Plus har kørt, kan du med fordel tage et kig på filteret og se om det ikke er tid til, at dette udskiftes med et nyt. Selvom du ikke oplever forringet sugeevne efter flere måneder kan det stadig være en god idé, at du skifter filteret i og med der stadig kan sidde usynlige partikler, der ikke giver dig en en ren luft når Roborock S8 Plus støvsuger. 

Udover at du kan skifte Roborock S8 Plus filteret til et nyt, kan det også være en god idé, at rense filteret af og til. Dette kan du gøre ved at banke det let, sådan så det løse støv falder ud. Dette kan gøres indimellem, at du skifter filteret til et helt nyt.