Filter til Roborock S8

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Filter til Roborock S8 - Opnå en renere luft med et nyt HEPA filter

Alle støvsugere, uanset om det er en traditionel eller en robotstøvsuger, er udstyret med et filter. Filteret sørger for, at opsamle alle de små støvpartikler og holde på dem, sådan så de ikke spredes i hele hjemmet. Det betyder også, at filteret sørger for at den den luft der kommer ud af støvsugeren, er så ren som overhovedet muligt. Det er gavnligt for alle, men især også for allergikere, hvor et hjem uden støvpartikler og allergener er ekstremt vigtigt. 

Roborock S8 er altså naturligvis også udstyret med et filter, som sørger for at opsamle alle de små partikler i dit hjem. Det er vigtigt, at være opmærksom på, at få udskiftet filtre, når det er nødvendigt. 

HEPA filter - et ekstra effektivt filter 

Et HEPA-filter er en særligt effektiv type filter, der kan opsamle selv de mindste støvpartikler og samtidig virke som et effektivt pollenfilter. På denne måde sikres det, at spredningen af partikler i boligen er minimal og bidrager til et sundere indeklima. Ved at udskifte til et nyt HEPA filter til Roborock S8 jævnligt sikrer du dig altså, at du opnår et bedre indeklima i din bolig. Heldigvis er udskiftningen både nem og hurtigt og noget du kan gøre selv, uden at du behøves at have en ekspert ind over. 

Hvor ofte skal Roborock S8 filteret skiftes?

For at kunne opretholde det sunde indeklima med et HEPA filter, er det vigtigt at det også blive udskiftet af og til. HEPA filtre skal skiftes regelmæssigt for at opretholde deres effektivitet og vi anbefaler, at skifte filteret i Roborock S8 ca. hver 3. - 6. måned, men det afhænger selvfølgelig af hvor ofte din robotstøvsuger kører samt om du eksempelvis har kæledyr.