Filter til Roborock S7 MaxV Ultra

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S7 MaxV Ultra (7)
 2. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (7)
 3. checkmark
  Roborock S6 Pure (5)
 4. checkmark
  Roborock S6 MaxV (5)
 5. checkmark
  Roborock S6 / S60 (5)
 6. checkmark
  Roborock S5 Max (5)
 7. checkmark
  Roborock S5 / S50 (5)
 8. checkmark
  Roborock Q7 Max (4)
 9. checkmark
  Roborock Q7 Max Plus (4)
 10. checkmark
  Roborock S7 MaxV (3)
 11. checkmark
  Roborock S7 MaxV Plus (3)
Farve
 1. checkmark
  Sort / Hvid (6)
 2. checkmark
  Hvid (5)
 3. checkmark
  Orange (5)
 4. checkmark
  Multifarvet (4)
 5. checkmark
  Blå (4)
 6. checkmark
  Rød (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Vælg et HEPA Filter til Roborock S7 MaxV Ultra for renere gulve og luft

Det er super vigtigt med jævne mellemrum at tjekke til din Roborock robotstøvsugers enkelte dele. Især en del som et filter er vigtig at kigge til. Uden et velfungerende filter til Roborock S7 MaxV Ultra vil robotten få en svagere sugeevne. I sidste ende resulterer det i en dårligere rengøring af gulvet. 

Derfor er det vigtigt i ny og næ at tjekke til filteret, om det er tilstoppet, slidt eller ødelagt. Hvis det er tilstoppet, slidt eller ødelagt bør man enten rense det eller udskifte det. 

Nogle gange kan det være rigelig fint at rense et Roborock S7 MaxV Ultra filter. Når man renser filteret, er det en god ide at tage det forsigtigt ud af robotstøvsugeren. Derefter bør man forsigtigt banke det værste snavs og skidt ned i skraldespanden. Dermed undgår man, at det hele ryger ud på gulvet igen. 

Hvis man modsat beslutter at udskifte det gamle filter til Roborock S7 MaxV Ultra til fordel for et nyt, bør man vælge et HEPA-filter. Foruden at have en effektiv luftfiltrering, så har HEPA-filteret også en bedre filtreringsevne, når det kommer til skadelige partikler samt partikler fra allergener. Det kan for eksempel frafiltrere allergener såsom:

●      Pollen

●      Støv

●      Partikler fra husdyr

HEPA-filtre til Roborock S7 MaxV Ultra kan både anskaffes enkeltvis eller med flere styk i en pakke. Dermed kan du vælge det antal, du står og mangler.

Hvor ofte skal man rengøre og udskifte et HEPA filter til S7 MaxV Ultra?

Hvornår det er bedst at rengøre og udskifte et filter kommer meget an på, hvor ofte robotten rengører, samt hvor beskidt der er. Det anbefales som ofte, at man skifter filteret hver 12. måned. Men rengører man tit, bør det skiftes noget før eller efter behov.

Dog anbefales det også i løbet af de 12 måneder, at man tjekker, om Roborock S7 MaxV Ultra filteret trænger til at blive renset for skidt, snavs og støv. Man kan med fordel tjekke og rense filteret de gange, hvor man også tømmer støvbeholderen. Dermed er man sikker på, at det bliver vedligeholdt, så robotstøvsugeren kan levere en velgjort støvsugning.