Filter til Roborock S7 MaxV Plus

Vælg et HEPA Filter til Roborock S7 MaxV Plus for renere gulve og luft

Et ødelagt, slidt eller fyldt Roborock S7 MaxV Plus filter kan påvirke støvsugerens luftgennemstrømning og sugeevne, hvilket i sidste ende går ud over rengørings-resultatet. Med en dårlig luftgennemstrømning har robotstøvsugeren svært ved at opfange alle former for støv, skidt og snavs.

Så hvis du oplever, at din Roborock ikke støvsuger nær så godt mere, som den har gjort, er det ikke ens betydning med, at den er gået i stykker. Det kan blot være Roborock S7 MaxV Plus filteret, som enten trænger til at blive renset eller udskiftet.

Hvis tiden er inde til at få skiftet det gamle filter ud med et nyt, så er der flere fordele ved at skifte til et HEPA-filter. Først og fremmest har et HEPA-filter til Roborock S7 MaxV Plus en effektiv filtrering af luften, hvilket er med til at skabe et sundt indeklima. Dernæst er et HEPA-filter det sundeste valg for allergikere, fordi det renser luften for skadelige partikler samt partikler fra allergener. 

Sidst men ikke mindst så er det holdbart samt slidstærkt og kan derved modstå meget skidt, snavs og støv.

Hvor ofte skal et HEPA filter til S7 MaxV Plus rengøres og udskiftes?

Når det kommer til, hvor ofte et HEPA-filter til Roborock S7 MaxV Plus skal udskiftes, afhænger det meget af, hvor ofte robotstøvsugeren kører. Det anbefales, at man skifter filteret hver 12. måned, men støvsuger man ofte, skal det formodentligt skiftes, før der er gået 12 måneder.

Hvis man derimod ikke har planer om at udskifte det gamle filter til Roborock S7 MaxV Plus, så er det vigtigt, at filteret bliver renset af og til, for at det kan blive genbrugt. Start med forsigtigt at tage filteret ud af robotstøvsugeren og over til skraldespanden. Bank derefter det værste støv og snavs ned i skraldespanden, hvorefter du eventuelt kan bruge en børste til at fjerne det resterende.

Vil man gerne have det mest mulige ud af sin robotstøvsuger, kan man med fordel tjekke, tømme og rense Roborock S7 MaxV Plus filteret, hver gang man tømmer støvbeholderen. Dermed kan man slå to fluer med et smæk.