Filter til Roborock S7 MaxV

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (8)
 2. checkmark
  Roborock S7 MaxV (8)
 3. checkmark
  Roborock S7 MaxV Plus (8)
 4. checkmark
  Roborock S6 Pure (5)
 5. checkmark
  Roborock S6 MaxV (5)
 6. checkmark
  Roborock S6 / S60 (5)
 7. checkmark
  Roborock S5 Max (5)
 8. checkmark
  Roborock S5 / S50 (5)
 9. checkmark
  Roborock S7 Plus (4)
 10. checkmark
  Roborock S7 MaxV Ultra (3)
Farve
 1. checkmark
  Sort / Hvid (6)
 2. checkmark
  Hvid (5)
 3. checkmark
  Orange (5)
 4. checkmark
  Multifarvet (4)
 5. checkmark
  Blå (4)
 6. checkmark
  Lyseblå (1)
 7. checkmark
  Rød (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Vælg et HEPA Filter til Roborock S7 MaxV for renere gulve og luft

En støvsuger eller en robotstøvsuger med et fyldt, slidt eller ødelagt filter kan føles ubehjælpelig med rengøring. Et fyldt, slidt eller ødelagt filter kan nemlig påvirke luftgennemstrømningen og dermed sugeevnen. Det vil i sidste ende betyde, at det kan påvirke rengørings-resultatet. Derfor er det vigtigt, at det bliver enten udskiftet med et nyt eller bliver renset.

Hvis man vælger at udskifte det, så kan der være mange fordele ved at udskifte det gamle med et HEPA-filter til Roborock S7 MaxV.

Først og fremmest vil et HEPA-filter give den bedst mulige filtrering af luften og dermed skabe det bedste indeklima at være i. Det skyldes, fordi et Roborock S7 MaxV HEPA-filter har en bedre filtreringsevne end normale støvfiltre, da den også renser luften for eventuelle skadelige partikler. 

Derudover er et HEPA-filter til Roborock S7 MaxV den bedste gave sendt fra himlen for allergikere. Ikke nok med, at den som sagt fjerner skadelige partikler fra luften, så filtrer den også partikler fra, som kan give allergener såsom pollen, støv og andre partikler fra husdyr.

Hvor ofte skal et HEPA filter til S7 MaxV rengøres og udskiftes?

Det kan også være, at situationen er en anden. Du har måske for nylig sat et helt nyt filter i, men sugeevnen er blevet forringet igen. Man behøves som udgangspunkt ikke allerede at udskifte Roborock S7 MaxV filteret igen. Derimod kan det være en fordel i stedet at rengøre det.

Vil man gerne have mest muligt ud af sin robotstøvsuger, kan man med fordel tjekke, tømme og rense filteret, hver gang man tømmer støvbeholderen. 

Start med forsigtigt at tage filteret ud, så der ikke falder skidt og støv ud over det hele. Bank derefter det værste snavs og skidt ned i skraldespanden. Til sidst kan du eventuelt børste det resterende væk med en blød børste eller pensel. Pas på ikke at ødelægge dit Roborock S7 MaxV filter, ellers vil det forringe støvsugningen fremadrettet.

Til trods for, at et filter kan renses og rengøres, så bør det stadig udskiftes af og til for at opnå et godt rengørings-resultat. Det anbefales, at man skifter et filter til Roborock S7 MaxV hver 12. måned.

Har man derimod en tendens til at støvsuge ofte, skal det formodentligt skiftes oftere. En god tommelfingerregel er at holde øje med rengøringen, og hvor kraftigt robotstøvsugeren suger.