Filter til Roborock Q7 Max Plus

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock Q7 Max Plus (15)
 2. checkmark
  Roborock Q7 Max (15)
 3. checkmark
  Roborock S5 Max (11)
 4. checkmark
  Roborock S5 / S50 (11)
 5. checkmark
  Roborock S6 Pure (10)
 6. checkmark
  Roborock S6 MaxV (10)
 7. checkmark
  Roborock S6 / S60 (10)
 8. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (10)
 9. checkmark
  Roborock S7 MaxV Ultra (6)
Farve
 1. checkmark
  Sort / Hvid (15)
 2. checkmark
  Hvid (11)
 3. checkmark
  Orange (10)
 4. checkmark
  Rød (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Vælg et HEPA filter til Roborock Q7 Max Plus for bedre filtrering

En af de vigtigste dele i en Roborock Q7 Max Plus robotstøvsuger er et filter. Filteret fanger partiklerne, inden de blæses ud af robotten, så der ikke skabes et tungt og usundt indeklima. Derfor er et filter vigtigt at have og ikke mindst vigtigt at have et, som fungerer optimalt og ikke hverken er slidt eller ødelagt.

Skal et filter skiftes til fordel for et nyt, kan det anbefales at rette blikket mod et HEPA-filter. Et HEPA-filter har en bedre filtreringsevne sammenlignet med almindelige filtre. Rettere sagt betyder det, at HEPA opfanger langt flere partikler, hvad end det drejer sig om mikroskopiske partikler som pollen eller allergener fra hunde, katte eller andre kæledyr. Derfor er det et perfekt og velegnet valg, hvis huset består af allergikere, eller man ønsker et filter, der skaber et bedre indeklima.

Husk at rengøre og skifte Roborock Q7 Max Plus filter jævnligt

Som sagt sørger et filter i en Roborock Q7 Max Plus for at holde partikler inde i robotten, så de ikke ender med at komme ud i hjemmet. Dermed kan du være sikker på, at det både opfanger mikroskopiske partikler, men også skidt, støv og snavs, som robotten suger op under rengøringen.

Dog vil et støv- eller HEPA-filter med tiden blive slidte, tilstoppet eller i værste tilfælde gå i stykker. Hvis en af disse situationer sker, er det vigtigt, at filteret bliver skiftet. Hvis det bliver tilstoppet, skal det enten skiftes eller renses, ellers kan støvsugeren ikke suge skidt og snavs op. Hvis filteret er slidt, kan robotten have svært ved at holde skidt og partikler inde. Og er det totalt ødelagt, kan robotten slet ikke udføre sit arbejde med rengøringen.

Derfor er det vigtigt at holde øje med filterets stand, da det er en vigtig del i din robotstøvsuger, men som alligevel kan blive slidt med tiden grundet den ugentlige rengøring. Det er derfor en god tommelfingerregel at tjekke til filteret én gang om måneden og udskifte det, hvis det er nødvendigt.