Filter til Roborock Q7 Max

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Sort / Hvid (15)
 2. checkmark
  Hvid (11)
 3. checkmark
  Orange (10)
 4. checkmark
  Rød (2)
Passer til
 1. checkmark
  Roborock Q7 Max Plus (15)
 2. checkmark
  Roborock Q7 Max (15)
 3. checkmark
  Roborock S5 Max (11)
 4. checkmark
  Roborock S5 / S50 (11)
 5. checkmark
  Roborock S6 Pure (10)
 6. checkmark
  Roborock S6 MaxV (10)
 7. checkmark
  Roborock S6 / S60 (10)
 8. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (10)
 9. checkmark
  Roborock S7 MaxV Ultra (6)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Frisk luft med et frisk HEPA filter til Roborock Q7 Max

Når en robotstøvsuger som en Roborock Q7 Max gør rent, så opsamler den støv, snavs og skidt fra gulvet, hvilket også betyder, at robotten opsamler alt dette med hjælp fra dens støvfilter. Filteret sørger for, at partiklerne fra skidtet ikke ryger ud i luften igen, men bliver inden i maskinen, når robotten gør rent. Den sørger dermed også for, at der bliver opretholdt en ordentligt og sundere indeklima, hvor partiklerne ikke kommer ud i luften og generer luftvejene.

Dog er det vigtigt, at man som ejer af en Roborock også sørger for at tømme og rengøre filteret jævnligt, så man er sikker på, at luften frit kan passere gennem maskinen. Hvis ikke der er fri passage grundet tilstoppelse af snavs og skidt, vil man hurtigt opleve en forringet sugeevne i sin Roborock, som i sidste ende leverer et dårligere rengørings-resultat. Derfor er det vigtigt med jævne mellemrum at kigge til filterets stand.

Det kan anbefales at skifte et filter hver 6. til 12. måned eller efter behov. Det er svært at fastsætte nøjagtige tidspunkter og perioder for, hvornår det bør blive udskiftet. Det kommer meget an på, hvor ofte robotstøvsugeren skal rengøre, og hvor meget skidt der er gang på gang. Hvis et filter for eksempel enten er ødelagt eller slidt, bør det selvfølgelig skiftes hurtigst muligt, da det ikke er det bedste for en robotstøvsuger at køre videre med et slidt eller ødelagt filter.

Vælg et Roborock Q7 HEPA filter for den bedste luftfiltrering

Selvom man af og til kan nøjes med at tilse og rengøre et filter, så kan det også ende med, at det skal udskiftes med et nyt. Hvis din robotstøvsugers nuværende filter blot er et traditionelt, normalt støvfilter, så kan det anbefales fremadrettet at udskifte det til fordel for et HEPA-filter. 

Et HEPA-filter er kendt for at have en bedre filtreringsevne, som kan opfange flere partikler end normale filtre. Det opfanger selv bittesmå og mikroskopiske partikler, som indebærer allergener fra pollen, støv og kæledyr. Et HEPA-filter kan derfor anbefales at benytte fremover, hvis en eller flere i familien er allergikere overfor pollen, støv eller kæledyr. Dertil kan filteret være med til at forbedre luften til fordel for dem og deres allergener.