HEPA Filter til Miele

 • Miele C2 Serie HEPA Filter

  Miele C2 Serie HEPA Filter

 • Miele C3 Serie HEPA Filter

  Miele C3 Serie HEPA Filter

 • Miele Compact Serie HEPA Filter

  Miele Compact Serie HEPA Filter

 • Miele S5000 - S5999 Serie HEPA Filter

  Miele S5000 - S5999 Serie HEPA Filter

 • Miele Black Pearl 5000 HEPA Filter

  Miele Black Pearl 5000 HEPA Filter

 • Miele H12 / H15 Serien HEPA Filter

  Miele H12 / H15 Serien HEPA Filter

 • Miele Triflex Hx1 HEPA Filter

  Miele Triflex Hx1 HEPA Filter

Renere luft med et nyt HEPA filter til din Miele støvsuger

Der er ingen tvivl om, at en Miele støvsuger er en god og effektiv maskine. En god støvsuger, der kan sikre dig en pæn og velgjort rengøring rundt i hele huset. Men til trods for, at det er en effektiv rengøringshjælper, så kan der stadig opstå sliddele i den, som af til skal skiftes til fordel for nye dele. 

Det kan for eksempel være et filter. Med tiden bliver et filter i en Miele enten ødelagt eller slidt på grund af en masse skidt, støv og snavs. Fortsætter man med at støvsuge med et gammelt og slidt filter, vil man hurtigt opleve en dårligere sugeevne eller en støjende støvsuger. I sidste ende resulterer det ofte i en dårligere rengøring.

I visse tilfælde kan nogle tro, at den dårligere sugeevne eller ineffektive rengøring skyldes, at hele støvsugeren er blevet dårlig og skal udskiftes til fordel for en splinterny. Men i mange tilfælde er det blot enkelte sliddele, som skal udskiftes.

Så før man køber en helt ny støvsuger, så findes der nemmere løsninger ved blot at skifte et par enkelte dele. Disse dele kan skiftes ud nemt og enkelt af en selv, uden man behøves at have den helt store viden.

Hvis det for eksempel er et filter, der er skyld i en dårligere sugeevne, så kan den gamle udskiftes med et mere effektivt HEPA-filter til Miele støvsugere. High Efficiency Particulate Air, som det også hedder, er et meget populært filter, og det skyldes dets fantastiske filtrering af partiklerne og skabelsen af en sundere luft.

Et HEPA filter til Miele fanger mikroskopiske partikler i hjemmet

Et HEPA-filter til Miele støvsugere er fantastisk og har en masse fordele, som er med til at fastholde et sundt indeklima i hjemmet.

Et HEPA-filter kan som sagt opfange små partikler, hvilket dækker over mikroskopiske ting såsom støvpartikler og allergipartikler. Partikler, som ellers ville ende med at komme ud i luften i dit hjem, hvis du har et almindeligt støvfilter. Derfor er et HEPA også et godt valg, hvis man har støvallergi. 

Derudover har HEPA-filteret til Miele støvsugere en effektiv luftfiltrering, hvilket gør, at den luft, som kommer ud af din Miele igen, er sundere at indånde. Det skaber et bedre og mere behageligt indeklima i hjemmet uden en masse beskidte partikler.

Derfor er et Miele støvsuger HEPA-filter et langt bedre valg end almindelige støvfiltre.

Hvor ofte bør man skifte HEPA støvfilter på en Miele støvsuger?

Selvom det anbefales, at et filter af og til skal udskiftes med et nyt, så kan det gamle også blot rengøres. Hvis ikke det udskiftes i ny og næ, skal det som minimum renses og rengøres en gang imellem. Det er vigtigt, så luften igennem støvsugeren kan passere frit, og en effektiv sugeevnen kan bevares. 

Du kan rense et Miele støvsuger HEPA-filter ved først og fremmest at afmontere det forsigtigt. Det er vigtigt, at du afmonterer det forsigtigt, så der ikke kommer skidt og snavs ud på gulvet. Derefter banker du forsigtigt det værste snavs af, hvorefter du forsigtigt børster filteret rent med en pensel eller lignende. 

Til trods for, at filteret kan renses og rengøres, bør det dog stadig som udgangspunkt blive udskiftet en gang imellem med et nyt. Det anbefales, at det bliver skiftet hver 6. til 12. måned - eller efter behov. Det kan jo også ske, at et filter går i stykker lige pludseligt. Derfor kan det være en fordel at have et par HEPA-filtre til Miele støvsugeren til at ligge inde i skabet, så man kommer uheldet i forkøbet.