Filter til iRobot Roomba Combo 1138

Filtre til iRobot Roomba Combo 1138

Filteret til din robotstøvsuger sørger for at fange alle de bittesmå støvpartikler som ellers ville hvirvle rundt i hjemmet. Et filter som sidder som det allersidste efter støvbeholderen, lige før motoren for alt luften kommer ud igen. Dit iRobot Roomba Combo 1138 HEPA-filter sørger derfor både for et renere hjem, en bedre luftkvalitet og så holder den støv ude af motoren så den ikke tager skade.  

Når filteret er fyldt, er det vigtigt at du får det skiftet. Du vil nemlig både opleve at sugeevnen falder, men også at du får mere støv derhjemme. Heldigvis er filteret super nemt at skifte. Du kan nemt se om det er tid til at skifte filteret. Det går nemlig fra at være helt hvidt til at være gråt med støv. Når filteret skal skiftes, skal du blot åbne det lille dæksel hvor filteret er, tage det ud og så sætte et nyt i – nemmere bliver det ikke! 

Har du et vaskbart filter til iRobot Roomba Combo 1138 kan du også bare rengøre filteret en gang imellem. Husk dog på at det stadig skal skiftes på et tidspunkt, eftersom filteret stille og roligt vil blive fyldt med alverdens små partikler som ikek bare kan vaskes ud. Når du rengør filteret bliver det derfor ikke 100% rent og så godt som nyt. Det kan stadig fange en masse støv når du sætter det tilbage i robotten, men efter et par rengøringer er det en god ide at udskifte det helt så du er sikker på at det dur som det skal.  

Giv din robot et HEPA filter

Når du skal have fat i et nyt filter til din iRobot Roomba Combo 1138 så sørg for at det er af typen ”HEPA”. HEPA-filteret er nemlig den højeste kvalitet af filter du kan få. Her får du alle de gode funktioner. Vælger du en anden type filter går du i høj grad på kompromis med rengøringen af dit hjem, især når det kommer til luftkvaliteten. Der sad helt sikkert også et HEPA filter i din robot da du købte den, bare fordi det altså er den bedste type filter som du kan få fingere i.