Cykelbriller Dame

Smarte dame cykelbriller - Beskyt øjnene mod vind og vejr!To kvinder på cykler

På en cykeltur kan man komme vidt omkring og opleve en masse spændende natur. Når man kører afsted på cyklen kan man dog også støde ind i nogle udfordringer, da man formodentligt enten cykler på landevej, grusvej eller i skoven. Der er her tale om udfordringer såsom vind og støv der kan genere øjnene, men også insekter og skarpt sollys, der kan gøre cykelturen betydeligt mere ubehagelig for enhver cyklist. Vil du gerne være garanteret den bedste oplevelse i sadlen er det derfor essentielt at beskytte øjnene med et par cykelbriller. Med et par dame cykelbriller er du godt beskyttet og med de rigtige glas vil du være sikret er godt og klart udsyn på cykelture. Derudover kommer cykelbriller til damer i et stort udvalg af forskellige farver og designs, men også med forskellige glastyper til forskellige formål. Find derfor hurtigt det stel og den glastype, som passer til din cykel og din stil.

Funktionelle cykelbriller til alle forhold og al cykling

Cykelbriller til kvinder fås i forskellige typer af glas, og det betyder at du hurtigt kan finde en brille du kan få det mest optimale ud af - alt afhængig af hvor du cykler og hvad dine personlige behov er. Der findes eksempelvis både dame cykelbriller til når der er sol, skygge og regn, samt briller perfekt egnet til dig, der elsker at cykle i de mørke timer om morgenen eller om aftenen. Fælles for alle typerne er desuden også at de effektivt holder insekter, støv og andet skidt ude af dine øjne når du cykler - hvad end det er i skoven, i byerne eller på landevejen. Det gør cykelturen komfortabel og mere sikker, da du kan bevare overblikket og ikke risikerer at blive blændet af solen, refleksioner og skidt, der kan genere dit syn.

Til når der er stærk sol er glastypen polariseret glas for eksempel et godt valg. Cykelbriller med polariserede glas i en damebrille er et godt valg på en solskinsdag, da brillerne mindsker genskin og genskær, der skulle komme fra vejen, biler, vand, sne og lignende. På samme tid beskytter disse cykel solbriller også med skadelige UV-stråler, der i løbet af en lang tur kan genere og udmatte øjnene. De fleste cykelbriller har en beskyttelse på UV400, og nogle beskytter endda både mod UVA og UVB stråler.

Når solen er væk og det er overskyet, så kan det derimod være værd at ty til en anden form for cykelbrille med en anden glastype. Det kan være dame cykelbriller med transparent glas eller farvede glas. Med et par briller med transparent glas får du det klareste glas i en cykelbrille, som kan lyse opgivelserne mere op. Du vil stadig få beskyttelse mod vind, vejr og landevejens bevingede dyreliv, samtidig med, at du er sikret de klareste farver. Farvet glas hjælper dig derudover med at kunne se eventuelle ujævnheder og forhindringer i underlaget når der er mørkt, for eksempel i skovbunden, på en mindre belyst vej eller på en cykeltur i gråvejr.

Hvad end du er en garvet cykelrytter, eller du er ny på cyklen, så kan det være besværligt at skulle skifte til et nyt par briller hvis vejret skifter, og her kommer dame cykelbriller med fotokromisk glas ind i billedet. Fotokromisk glas har den specielle egenskab, at det ændrer glassets farve alt efter hvordan vejret og lyset ændrer sig. Bliver det lysere udenfor, så bliver glasset mørkere, så dine øjne ikke forblændes, og bliver det mørkere udenfor, så bliver glasset lysere, så du bedre kan se dine omgivelser. Så slipper du for at skifte mellem flere briller på cykelturen.

Behagelige og lette cykelbriller til kvinder

Det er naturligvis vigtigt at finde et par cykelbriller kvinder, der er funktionelle og effektive at have på ud fra omstændighederne - men det er også vigtigt at finde et par cykelbriller, der er behagelige at have på, og som passer til din hovedform. Heldigvis findes der cykelbriller i forskellige størrelser, former og designs, og det gælder blot om at finde det par, der passer dig.

Hvis du er i tvivl, om du kan passe et bestemt par cykelbriller, så kan du for hver model tjekke de nøjagtige mål for brillen. Her vil målene typisk være angivet på stellets bredde og højde, men også på glassets størrelse og bredden af åbningen over næsen. Skulle det ende med, at cykelbrillen er for bred hen over næsen, så kan du desuden sætte en næsepude på næsestøtten. Næsepuden gør stykket ved næsen smallere, og gør det sværere for brillen at glide. Uanset hvad dine behov er, så er det altid en god ide at måle efter, så du ikke investerer i et par briller, der ikke sidder ordentligt.

Når du prøver et par cykelbriller til damer skal det som en tommelfingerregel være sådan, at de sidder behageligt over ørene, på næsen og rundt om hovedet. De skal hverken være for stramme eller så løse at de falder af - og så skal de selvfølgelig også se godt ud og være lette at have på!