Børster til Roborock S8 Pro Ultra

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Børster til Roboprock S8 Pro Ultra - en optimal rengøring hver gang

Roborock S8 Pro Ultra er udstyret med to børstetyper: sidebørste og hovedbørste. Sidebørsten er designet til at nå de steder, som er svære at komme til, såsom hjørner og kanter, hvor skidt og støv ofte samler sig. De er lavet af blødt materiale, der beskytter dit gulv mod skader og samtidig sikrer en effektiv rengøring. Både Roborock S8 Pro Ultra sidebørste og hovedbørste kan nemt udskiftes, hvis de bliver beskadiget, så du altid har en ny og effektiv børste til rådighed. Begge børster til Roborock S8 Pro ultra er altså utrolige vigtige ift. at robotstøvsugeren kan holde dine gulve helt rene.

Udskift de slidte Roborock S8 Pro Ultra børster hurtigt og nemt

Det er svært at sige helt præcist hvor ofte du skal skifte børsterne på din robotstøvsuger, da det afhænger af flere forskellige faktorer. Det afhænger blandt andet af hvor ofte robotstøvsugeren arbejder, om du har kæledyr og om der er mange møbler som sidebørsten kan risikere at knække ved. Det kan derfor være en god idé, altid at have nye Roborock S8 Pro Ultra børster liggende, så du er klar til at udskifte børsterne når det er nødvendigt. 

Sådan skiftes børsterne på Roborock S8 Pro Ultra

Når børsterne til Roborock S8 Pro Ultra trænger til at blive udskiftet, skal du som det første vende hele robotten om - Det er nemlig på bagsiden at du nemt og hurtigt kan skifte børsterne. Roborock S8 Pro Ultra er udstyret med et smart klik-system, som bruges til at få åbnet op, så du kan tage hovedbørsten ud og sætte den nye i. Skal du have udskiftet sidebørsten skal du have fat i en skruetrækker. Med skruetrækkeren løsner du den lille skrue,  hvorefter du kan sætte den nye sidebørste på bagefter ved at skrue skruen på igen. Det er altså langt fra besværligt, at sætte de nye Roborock S8 Pro Ultra børster på.