Børster til Roborock S8 Plus

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S8 Plus (14)
 2. checkmark
  Roborock S8 Pro Ultra (14)
 3. checkmark
  Roborock S8 (14)
 4. checkmark
  Roborock S6 Pure (12)
 5. checkmark
  Roborock S6 MaxV (12)
 6. checkmark
  Roborock S6 / S60 (12)
 7. checkmark
  Roborock S5 Max (12)
 8. checkmark
  Roborock S5 / S50 (12)
 9. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (10)
 10. checkmark
  Roborock E4 (2)
 11. checkmark
  Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (2)
 12. checkmark
  Roborock E5 (2)
 13. checkmark
  Roborock S8 MaxV Ultra (2)
 14. checkmark
  Roborock S8 Max Ultra (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (12)
 2. checkmark
  Orange (12)
 3. checkmark
  Sort / Hvid (10)
 4. checkmark
  Multifarvet (9)
 5. checkmark
  Blå (9)
 6. checkmark
  Sort (2)
 7. checkmark
  Rød (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Børster til Roboprock S8 Plus - uundværligt for et godt rengøring resultat 

Børsterne er en afgørende faktor for rengørings effektiviteten af din Roborock S8 Plus robotstøvsuger. Der er to typer børster, som anvendes på Roborock S8 Plus: sidebørster og hovedbørster. Begge børster er designet til at opnå en effektiv rengøring af dit hjem, og at forlænge levetiden på din Roborock S8 Plus.

Hovedbørsten er den primære børste, der bruges til rengøring af gulvet. Den sikrer en effektiv rengøring og sørger for, at alt snavs og skidt på gulvet bliver samlet op.  Hovedbørsten kan nemt udskiftes, hvis den bliver slidt eller beskadiget, så du altid kan opretholde den høje rengøringsstandard uden nogen krummer efterladt på gulvet. 

Roborock S8 Plus sidebørster er placeret på siderne af robotten og har til opgave at rengøre langs vægge og møbler. De er fremstillet af blødt materiale, der er skånsomt mod dit interiør, mens de stadig effektivt fjerner støv og skidt. Bøjelige arme gør det muligt for sidebørsterne at tilpasse sig ujævne overflader og nå selv de mindste kroge og hjørner, som hovedbørsten ikke har mulighed for at fange. 

Skift Roborock S8 Plus børsterne jævnligt

Det er vigtigt at huske, at børsterne på din Roborock S8 Plus bliver slidt over tid, så det anbefales at skifte dem jævnligt. Vi anbefaler, at skifte børsterne ca. hver 3. - 4. måned, men det afhænger naturligvis af, hvor ofte Roborock S8 Plus er på arbejde hjemme hos dig. Begynder du at opleve at robotstøvsugeren ikke får alt skidt med op efter den har kørt, er det en god idé at overveje om det er fordi det er tid til nogen nye børster. Deruodver er sidebørsterne også særligt udsatte og de har desværre en risiko for at knække - sker dette skifter du blot til en ny sidebørste og Roborock S8 Plus vil igen fange skidt og snavs i alle trænge hjørner. 

Skift børsterne selv - nemt og hurtigt

Når det er tid til at skifte Roborock S8 Plus børsterne, er det heldigvis både hurtigt og nemt, selv at gøre helt uden ekspertviden. Uanset hvilken børste du skal skifte, skal du have vendt robotten på hovedet. Hovedbørsten gøres fri via den smarte quick-release funktion du finder på bunden af robotten. Skal du udskifte sidebørsten får du brug for en skruetrækker, til at både løsne den gamle sidebørste og derefter sætte den nye fast.