Børster til Roborock S8

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S8 Plus (14)
 2. checkmark
  Roborock S8 Pro Ultra (14)
 3. checkmark
  Roborock S8 (14)
 4. checkmark
  Roborock S6 Pure (12)
 5. checkmark
  Roborock S6 MaxV (12)
 6. checkmark
  Roborock S6 / S60 (12)
 7. checkmark
  Roborock S5 Max (12)
 8. checkmark
  Roborock S5 / S50 (12)
 9. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (10)
 10. checkmark
  Roborock E4 (2)
 11. checkmark
  Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (2)
 12. checkmark
  Roborock E5 (2)
 13. checkmark
  Roborock S8 MaxV Ultra (2)
 14. checkmark
  Roborock S8 Max Ultra (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (12)
 2. checkmark
  Orange (12)
 3. checkmark
  Sort / Hvid (10)
 4. checkmark
  Multifarvet (9)
 5. checkmark
  Blå (9)
 6. checkmark
  Sort (2)
 7. checkmark
  Rød (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Nye børster til Roborock S8 - Bevar rengøringskvaliteten hver gang

Roborock S8 robotstøvsugeren kommer med et sæt af børster herunder sidebørster og hovedbørste, der arbejder sammen for at sikre en effektiv rengøring af dit hjem. Børsterne spiller en afgørende rolle i at fange støv og skidt, så Roborock S8 kan suge snavset op og holde dit hjem rent. Det er vigtigt at vedligeholde og udskifte børsterne regelmæssigt for at sikre, at de altid er i top form og effektivt kan fange støv og skidt. Hvis du bemærker, at dine børster er slidte eller beskadigede, er det vigtigt at udskifte dem med nye for at sikre, at Roborock S8 fortsætter med at yde en optimal rengøring. Vi anbefaler at skifte børsterne ca. hver 3. - 4. måned alt efter, hvor ofte din robotstøvsuger kører. Det vigtigste er blot, at du selv holder øje med, hvornår børsterne trænger til at blive udskiftet. 

Hovedbørsten - en vigtig del af robotstøvsugeren

Hovedbørsten i Roborock S8 er den primære børste, der bruges til at rengøre dit gulv. Denne børste er designet med en unik form og bløde materialer, der hjælper med at samle støv og skidt uden at beskadige dine gulve. Hovedbørstens tilstand er derfor alfa omega for, at robotstøvsugeren altid holder dit hjem rent og lækkert. Det er derfor vigtigt, at du sørger for, at hovedbørsten ikke er hverken slidt eller beskadiget, da du så hurtigt vil opdage en forringelse af Roborock S8 sugeevne. 

Roborock S8 Sidebørsten - ingen hjørner eller sprækker går fri

Sidebørsterne hjælper med at rengøre tæt på vægge og møbler, der hvor hovedbørsten ikke vil kunne nå ind. De er designet med en bøjelig konstruktion, så de kan nå ind i hjørner og sprækker, hvor støv og skidt normalt samler sig og på den måde fange alt støv selv i små kroge. Det betyder også, at sidebørsterne er en smule udsatte og kan risikere, at gå i stykker ved brug og generelt bliver børsterne også slidt over tid, ligesom hovedbørsterne. Sidebørsterne til Roborock S8 skal derfor også som udgangspunkt skiftes hver 3.- 4. måned. Oplever du pludselig, at der stadig ligger støv i hjørnerne efter robotten har kørt, er det en god idé, at tjekke om det ikke er fordi, der skal nye sidebørster til. 

Sådan udskifter du børsterne i Roborock S8

Det er både nemt og hurtigt, selv at skifte børster til Roborock S8. Robotstøvsugeren er nemlig udstyret med en quick-release funktion på bagsiden af støvsugeren, som du kan holde inde for at afmonteret coveret til hovedbørsten. Herefter kan du nemt trække hovedbørsten ud og udskifte den til din nye Roborock S8 hovedbørste. Er det sidebørsten du skal have udskiftet til en ny, har du blot brug for en skruetrækker. Du skal igen vende robotten på hovedet og løsne den skrue der holder sidebørsterne fast og herefter kan du nemt igen skrue den nye sidebørste på. Det er altså både hurtigt og nemt selv, at skifte børsterne til Roborock S8, så den kan blive ved med, at bevare sin gode ydeevne og være din bedste ven i huset.