Børster til Roborock Q7 Max Plus

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock Q7 Max Plus (15)
 2. checkmark
  Roborock Q7 Max (15)
 3. checkmark
  Roborock S6 Pure (13)
 4. checkmark
  Roborock S6 MaxV (13)
 5. checkmark
  Roborock S6 / S60 (13)
 6. checkmark
  Roborock S5 Max (13)
 7. checkmark
  Roborock S5 / S50 (13)
 8. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (13)
 9. checkmark
  Roborock S7 MaxV Ultra (6)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (13)
 2. checkmark
  Orange (13)
 3. checkmark
  Sort / Hvid (10)
 4. checkmark
  Rød (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Forkæl din robot med nye børster til Roborock Q7 Max Plus

At kunne overlade rengøringen til en anden er en god følelse, og derfor er det perfekt med en Roborock Q7 Max Plus, som uden problemer påtager sig opgaven med støvsugningen. Dermed kan du smide dig tilbage i sofaen, slappe af og zappe løs blandt dine yndlingskanaler.

Men selvom du ikke skal røre en finger, når din Roborock Q7 Max Plus gøre rent, bliver du alligevel nødt til med tiden at give den en kærlig hånd, når den får slidte dele. For med tiden kommer sliddele, som skal udskiftes til fordel for nye. Det kan for eksempel dreje sig om børsterne, som med tiden vil blive så slidte på grund af snavs og hår, at de kræver at blive udskiftet. De skal udskiftes, hvis man vil opnå den bedst mulige rengørings-resultat.

En Roborock Q7 Max Plus består af to typer børster. Den ene er en hovedbørste, hvis vigtigste funktion er at opsamle alt skidt og snavs, som robotten kører hen over. Og den anden er en sidebørste, som skal opfange alt det skidt og snavs, der er i hjørnerne og ude ved kanterne. Sammen sørger de for at opsamle al snavs, alle krummer og hår samt alt skidt og fører det hen til robottens støvsugermundstykke. Derfor er det vigtigt at udskifte begge børster, hvis de er slidte, så du kan opleve et forbedret og flot rengørings-resultat.

Ny hoved- og sidebørste til Roborock Q7 Max Plus kan give en forbedret rengøring

Det er som sagt vigtigt at have både en hovedbørste og en sidebørste, som fungerer optimalt. Men det er ikke sikkert, at begge børster er slidte eller ødelagte på samme tid. Men det kan selvfølgelig også være, at det er tilfældet. Hvad end der er det ene eller det andet scenarie, er det både muligt at købe en hovedbørste og en sidebørste samlet eller separat. 

Til trods for at begge børster måske ikke er slidte eller ødelagte nu og her, kan det stadig have sine fordele at være på forkant, hvis uheldet lige pludseligt skulle ske. Ved at have et par ekstra børster liggende inde i skabet kan du hurtigt og nemt afmontere de gamle og slidte til fordel for nogle nye.