Børster til Roborock Q7 Max

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock Q7 Max Plus (15)
 2. checkmark
  Roborock Q7 Max (15)
 3. checkmark
  Roborock S6 Pure (13)
 4. checkmark
  Roborock S6 MaxV (13)
 5. checkmark
  Roborock S6 / S60 (13)
 6. checkmark
  Roborock S5 Max (13)
 7. checkmark
  Roborock S5 / S50 (13)
 8. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (13)
 9. checkmark
  Roborock S7 MaxV Ultra (6)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (13)
 2. checkmark
  Orange (13)
 3. checkmark
  Sort / Hvid (10)
 4. checkmark
  Rød (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Nye børster til Roborock Q7 Max for optimal rengøring

En Roborock Q7 Max er en super maskine at have til at klare den daglige støvsugning af gulvet, og med sin effektive støvsugning efterlader den et flot støvsugnings-resultat. Men for at opretholde denne effektive rengøring, skal robotten også af og til have en kærlig hånd, da nogle af dens dele bliver slidte med tiden. Det kan for eksempel dreje sig om børsterne.

Børster i robotstøvsugere er sliddele, hvilket som sagt betyder, at de bliver slidte efter hver rengøring. Det drejer sig både om hovedbørsten, som sidder centralt under robotten, og om sidebørsterne, som sidder ude i siderne.

Børsterne kan også blive beskadiget af sammenstød med andre ting i rummet. Især er sidebørsterne særligt udsatte, da de stikker uden for robottens krop og kan ramme både skarpe kanter eller side fast. Men hyppigst er, at de bliver slidte eller ødelagte af hår eller større stykker fnuller, som sætter sig fast.

Når disse børster enten bliver slidte eller ødelagte, er det vigtigt at få dem skiftet. Hvis ikke de skiftes, vil de slidte børster give et dårligt rengørings-resultat, da de ikke opfanger nær så meget skidt og snavs, som et par nye vil gøre. Derudover vil du også kunne opleve, at din Roborock Q7 Max robotstøvsuger ikke behøves at støvsuge nær så ofte, når den har nye børster, som hvis den har slidte. 

Udskift Roborock Q7 Max sidebørste og hovedbørste på et øjeblik

For at kunne opretholde en effektiv og ordentlig rengøring, er udskiftningen af børsterne i en Roborock Q7 Max robotstøvsuger en del af den generelle vedligeholdelse. Selvom det lyder som arbejde at udskifte sliddele og holde øje med robottens stand, tager det ene og det andet ingen tid.

Udskiftningen af de forskellige børster er for eksempel en hurtig og nem proces, der ikke kræver nogen former for specialværktøj - blot en skruetrækker. At holde øje med børsternes stand er blot at kigge, om der sidder noget fast i børsterne, og om de ser pæne og rene ud. 

En god tommelfingerregel er at holde øje med børsternes stand løbende, og så kan man eventuelt udskifte dem hver 2. eller 3. måned til fordel for et par nye.