Børster til iRobot Roomba i7 / i7+

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  iRobot Roomba E5 (17)
 2. checkmark
  iRobot Roomba E6 (17)
 3. checkmark
  iRobot Roomba i7 / i7+ (17)
 4. checkmark
  iRobot Roomba Combo i8 / i8+ (17)
 5. checkmark
  iRobot Roomba S9 / S9+ (4)
 6. checkmark
  iRobot Roomba 400-Serien (1)
 7. checkmark
  iRobot Roomba 500-Serien (1)
 8. checkmark
  iRobot Roomba 600-Serien (1)
 9. checkmark
  iRobot Roomba 700-Serien (1)
 10. checkmark
  iRobot Roomba 800-Serien (1)
 11. checkmark
  iRobot Roomba 900-Serien (1)
 12. checkmark
  iRobot Roomba i3 / i3+ (1)
 13. checkmark
  iRobot Roomba i4 / i4+ (1)
 14. checkmark
  iRobot Roomba i6 / i6+ (1)
 15. checkmark
  iRobot Roomba J7 / J7+ / J9 (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (16)
 2. checkmark
  Multifarvet (10)
 3. checkmark
  Grøn (3)
 4. checkmark
  Sort (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Børster til iRobot Roomba i7 & i7+

Børster irobot roomba i7 i7+ plus

iRobots i7-serie af robotstøvsugere kommer i to modeller: iRobot Roomba i7 og iRobot i7+. Begge er udstyret med en sidebørste og to effektive gummibørster. Gummibørsterne samarbejder om at løsne og opsamle skidt og snavs fra gulve og gulvtæpper. Producenten kalder dem Dual Multi-Surface børster.

Fordelen ved børster i gummi er, at de ikke har børstehår, som kan knække, falde af, eller samle hår. Det gør denne type børste ideelt egnet til folk med kæledyr, da der vil samle sig færre hundehår og kattehår i maskinens børster. 

Gummibørsterne bliver dog stadig slidte og kan gå i stykker efter længere tids brug. I kataloget ovenfor vil du finde gummi-børster, som passer til netop din Roomba. Børsterne er i høj kvalitet, så din robotstøvsuger kan gøre grundigt rent hjemme ved dig. 

Hvilke børster passer til iRobot Roomba i7 / i7+?

Der sidder to typer af børster på iRobot Roomba i7 og i7+: gummibørste og sidebørste. De udfylder hver deres rolle, og tilsammen giver de et rigtig godt rengørings-resultat. 

Gummibørsterne: Under iRobot Roomba i7 og i7 Plus sidder to gummi-børster. Børsterne holder sig tæt til gulvoverfladen, og kan opfange alt snavs, støv og hår takket være de bløde gummiflapper. 

Sidebørsten: Ude i siden af robotstøvsugeren sidder sidebørsten. Den hjælper robotstøvsugeren med nå ud i alle hjørner og kanter, så støvsugeren kan få det hele med. 

Her på Evermart.dk kan du finde begge typer af børster, til en god pris. Vi har samlet en masse udstyr og tilbehør til iRobot Roomba støvsugere, og har de børster, som passer til din model. 

Hvordan skal du montere børsterne på iRobot Roomba i7 / i7+?

Det er både billigt, hurtigt og nemt at udskifte børsterne i en iRobot robotstøvsuger. Og i7 / i7+ modellerne er ingen undtagelse. Du skal kun bruge nye børster, og en stjerneskruetrækker til sidebørsten. Start med at vende robotstøvsugeren på hovedet.

For at udskifte gummibørsterne skal du første trykke på den grønne udløser-knap, som giver adgang til børstehuset. Du kan nu udskifte begge gummibørster. 

For at udskifte sidebørsten, skal du bruge skruetrækkeren til at løsne skruen i midten af sidebørsten. Du kan derefter udskifte sidebørsten.

Hvor ofte skal du skifte børster på Roomba i7 / i7+?

Vil man opnå et optimalt resultat skal man sørge for at vedligeholde sin robotstøvsuger. Det gælder også børsterne. Vi anbefaler, at man udskifter børsterne hver halve år, eller efter behov. Sidebørsten er særligt udsat for slid, på grund af dens placering på ydersiden af robotstøvsugeren. 

Sådan ved du om det er tid til at udskifte de gamle børster

Begynder din iRobot at støvsugere dårligere, er det måske på tide at udskifte børsterne. Børsterne udgør en rigtig vigtig del af støvsugeren.

Gummibørsterne er særligt gode til genstridige hundehår og kattehår, da der ikke er nogen børstehår til at samle alle hårene. Hårene kan dog stadig sætte sig fast i siden af børsterne, så de ikke længere kan køre rundt. Man skal derfor løbende holde øje med børsternes stand, hvis man vil have mest ud af sin robotstøvsuger.