Børster til iRobot Roomba i6 / i6+

Alt i Børster til iRobot Roomba i6 / i6+

Her på siden finder du alt i børster til iRobot Roomba i6 eller i6+, hvis du står og trænger til en udskiftning. iRobot Roomba i6 / i6+ er en kammerat i verdensklasse når det kommer til rengøringen af dit hjem. Den fortjener derfor også den optimale vedligeholdelse, så Roomba i6 / i6+ har en så lang levetid som muligt. Vi har sammensat et stort udvalg af børster som er designet til iRobot Roomba i6 / i6+, så du med tryghed kan købe dine nye børster hos os. Vi sørger for, at du med nyt tilbehør og udstyr til din iRobot i6 eller i6+, er sikret den mest optimale effekt af din robotstøvsuger. Vores børster sælges til vanvittigt lave priser, og uden at du behøver at gå ned på kvaliteten!

Forlæng Levetiden på iRobot Roomba i6 / i6+

En iRobot Roomba i6 / i6+ er ikke en billig robotstøvsuger, så den er ikke bare lige til at erstatte. Det giver derfor rigtig god mening, at prioritere vedligeholdelse og beskyttelse af iRobot Roomba i6 eller i6+. Det giver nemlig dig den mest optimale rengøring af dit hjem, hvor du kompromisløst får det bedste resultat hver gang!
iRobot Roomba er designet til at give dig en effektiv og grundig støvsugning af dit hjem, så du kan få mere frihed og overskud i hverdagen. Det er derfor vigtigt med det rette tilbehør og udstyr, så du kan sikre din iRobot Roomba i6 eller i6+ de bedste vilkår for rengøringen.
iRobot Roomba i6 / i6+ stræber altid efter at efterlade dine gulve fejlfrie, og derfor er det også rigtig tydeligt når du skal udskifte dine børster. Du vil helt sikkert bemærke at dens støvsugeevner ikke er optimale, og at din iRobot Roomba i6 / i6+ vil efterlade skidt og snavs. Udover en sjusket rengøring, vil du også kunne risikere, at din iRobot Roomba i6 eller i6+  brænder sammen, hvis du lader den køre med slidte og opbrugte børster. Der er altså ingen god undskyldning for ikke at udskifte børsterne på iRobot Roomba i6 / i6+. Du vil kunne se en kæmpe forskel på effektiviteten af rengøringen efter en udskiftning af trætte og slidte børster på iRobot Roomba i6 eller i6+. 

Nem & Hurtig Udskiftning af Børsterne på iRobot Roomba i6 / i6+

Hvis dine børster på iRobot Roomba i6 / i6+ er blevet slidte, og de trænger til at blive skiftet ud, er det heldigvis hurtigt og nemt. Når man har prøvet det første gang, så er det helt ukompliceret i fremtiden, fordi det ligger i hånden.
iRobot Roomba i6 eller i6+ er udstyret med to forskellige børster, en hovedbørste og sidebørster. Begge slags børster skal fra tid til anden udskiftes, og det behøves ikke nødvendigvis at være samtidigt. 

Udskiftning af hovedbørste på iRobot Roomba i6 / i6+

iRobot Roomba i6 / i6+ har en hovedbørste som sørger for at samle alt skidt og snavs sammen. Hovedbørsten bliver derfor beskidt og snavset med tiden, og kan derfor godt trænge til en rengøring. Når du skal afmontere hovedbørsten på din Roomba i6 / i6+, skal du starte med at trykke på rammeudløserene på pladen på bagsiden af robotstøvsugeren. Rammeudløseren sidder på pladen, som dækker over hovedbørsten. Når du har åbnet pladen, kan du nemt tage hovedbørsten ud. Så har du altså fri adgang til at få rengjort børsten skidt og snavs. Du skal være ekstra opmærksom på, at komme godt ind i siderne på børsten, hvor sådan noget som hår nemt kan sætte sig og gemme sig. Når du er færdig med rengøringen af børsterne til iRobot Roomba i6 eller i6+, skal du blot montere børsterne igen og lukke pladen.

Skal du have en ny hovedbørste monteret på din iRobot Roomba i6 / i6+, så er det heldigvis rigtig simpelt og ukompliceret. Du skal blot trykke på pladen, som ved rensning, og afmontere den trætte hovedbørste. Du kan derefter montere din nye hovedbørste på iRobot Roomba i6 / i6+, og så anbefales det, at man lige sikre sig, at børsten kan rotere og fungere som den skal. 

Udskiftning af sidebørster på iRobot Roomba i6 / i6+

iRobot Roomba i6 / i6+ har sidebørster, som er de lange afstikkere, der tillader din robotstøvsuger at komme omkring alle hjørner og kroge. De bliver derfor med tiden slidte og trænger til en rengøring eller udskiftning. Du vil bemærke hvordan effektiviteten af støvsugningen mindskes, og at din Roomba i6 eller i6+ ikke fjerner alt skidt på sin vej. Hvis man ikke reagere på disse tegn, kan man ende ud i at børsterne stopper med at roterer.
Du kan heldigvis nemt og ukompliceret afmontere sidebørsterne, om det så er for en ordentlig rengøring eller om det er for en udskiftning.
Når du skal have afmonteret sidebørsterne, skal du have fat i enten et stykke værktøj eller en mønt til dette. Du kan løsne sidebørsterne med dit værktøj eller mønten, og derefter få dem afmonteret. Du får rig mulighed for at give sidebørsterne på iRobot Roomba i6 / i6+ en god rengøring, og få fjernet alt skidt, hår og snavs. Hvis en rengøring af sidebørsterne ikke kan gøre det, skal du blot montere de nye på iRobot Roomba i6 / i6+, også er du igen klar til et skinnede rent hjem. 

Høj Kvalitet til Lave Priser

Vi tilbyder et kæmpe udvalg af tilbehør til din iRobot Roomba i6 eller i6+, så du kan få lige det som du står og mangler. Hos Evermart kan du også finde nye filtre til iRobot Roomba i6 / i6+, hvis det er tid til en udskiftning. Du kan også finde specielt støvsugerposer til iRobot Roomba i6 / i6+, så du med sikkerhed får det helt rigtige tilbehør og udstyr som passer til din robotstøvsuger. 

Til iRobot Roomba i6 eller i6+ tilbyder vi både pakkeløsninger, hvor du kan få flere børster til en uhørt god og lav pris. Så er du fri for at skulle bekymre dig om næste gang, at du skal udskifte dine børster. Så er du på forkant, så du slipper for at tænke på at købe nye børster i nærmeste fremtid. Vi har selvfølgelig også børster som sælges enkeltvis, hvis du hellere vil have dit udstyr og tilbehør i mindre omgange. Vi har desuden også et samlesæt med både hovedbørste, sidebørster og filter, så du kan få udskiftet alle de essentielle og vigtigste dele på din iRobot Roomba i6 / i6+ samtidigt.
Vi har sørget for, at sammensætte vores sortiment sådan, at du får alt tilbehør og udstyr til iRobot Roomba i6 eller i6+ høj og god kvalitet til uhørt lave priser! Bestil dit nye tilbehør i dag, og modtag det allerede i morgen!