Børster til iRobot Roomba Combo 1138

Børster til iRobot Roomba Comba 1138

Når du vender din iRobot Roomba Combo 1138 om vil du se en hovedbørste samt to sidebørster, også kaldet kantbørster, der sørger for at samle alt skidtet ind til støvsugeren. Hver børstetype har selvfølgelig hver deres opgave, men fælles for dem alle er at de efterlader dit gulv pænt og rent. Hovedbørsten sørger for at samle alle de hår og det støv som robotten kører henover. Den guider også alt skidt og snavs ind til støvsugermundstykket så det kan blive suget op. Kantbørsterne sørger for at der ikke bliver efterladt støv i hjørnerne eller helt inde ved listerne efter en støvsugning. De snurrer rundt og fanger alt skidtet og sender det ind til hovedbørsten så det også kan blive suget op. 

Hold dine iRobot Roomba Combo 1138 børster rene

Sker der noget med en af kantbørsterne eller hovedbørsten vil du sikkert se at din robot efterlader lidt snavs og skidt på gulvet som ikke bliver suger med op. Hvis kantbørsten er beskadiget eller helt filtret ind i hår vil den naturligvis ikke virker optimalt, det samme gælder for hovedbørsten. Det er derfor vigtigt at du sørger for jævnligt vedligehold. Dette dækker over klassisk rengøring af dine iRobot Roomba Combo 1138 børster. Fjern hår og støv fra dem så de altid ruller og snurrer rundt som de skal. Når du fjerner skidt fra sidebørsterne, er det en god ide at have en skruetrækker ved hånden så du kan fjerne eventuelle hår der er kommet ind i selve rotations mekanismen sm du ser når du skruer børsterne af. 

Uanset hvor godt du passer på dine børster skal de dog stadig skiftes en gang imellem. Du kan ikke komme udenom at de bliver beskadiget og vil du altid have den bedst mulige rengøring derhjemme er den en go ide at få skiftet børsterne når det er tid. iRobot Roomba Combo 1138 børster er utrolig nemme at skifte, du skal ikke bevæbne dig med andet end nye børster, et til to minutters tålmodighed og så en skruetrækker hvis det er kantbørsterne du skal have skiftet.

Det er nemt og tager ingen tid, men forskellen kan du se med det samme! Har din robot kørt rundt med slidte eller ødelagte børster vil du straks se hvor meget mere grundig en rengøring du får så snart børsterne er skiftet. Om dit iRobot Roomba Combo 1138 udstyr er i orden gør nemlig den store forskel når det kommer til hvordan din robotstøvsuger performer.