Børster til Dyson V-serien

 • Børster til Dyson V6

  Børster til Dyson V6

 • Børster til Dyson V7

  Børster til Dyson V7

 • Børster til Dyson V8

  Børster til Dyson V8

 • Børster til Dyson V10

  Børster til Dyson V10

 • Børster til Dyson V11

  Børster til Dyson V11

 • Børster til Dyson V12 Slim

  Børster til Dyson V12 Slim

 • Børster til Dyson V15 / V15s

  Børster til Dyson V15 / V15s

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Dyson V10 (1)
 2. checkmark
  Dyson V6 (1)
 3. checkmark
  Dyson V8 (1)
 4. checkmark
  Dyson V11 (1)
Farve
 1. checkmark
  Grå (1)
 2. checkmark
  Lilla (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Masser af Billige Børster til hele Dyson V-serien

Du kommer hjem efter en lang arbejdsdag og smider dig i sofaen, men pludselig slår det dig, at dine forældre kommer på besøg til aftensmad, og du mangler både at handle ind og støvsuge. Du skynder dig at finde din støvsuger frem, men opdager til din store rædsel, at den ikke virker lige så godt som den plejer; alt støv og skidt bliver simpelthen ikke opfanget, og det irriterer dig gevaldigt.

Efter at have støvsuget i dobbelt så lang tid som du plejer, opdager du, at én af børsterne under mundstykket på støvsugeren er gået i stykker - men heldigvis er der håb forude, for på Evermart.dk finder du lige præcis den børste, du står og mangler til din Dyson V-støvsuger.

Gode børster er nemlig alfa og omega for kvaliteten af din støvsugning, og selvom Dyson V-serien er en moderne og smart serie af støvsugere, så holder børsterne ikke evigt - og derfor bør du fra tid til anden tjekke børsternes stand. Skulle det vise sig, at én eller flere af børsterne på din Dyson V-støvsuger er defekte, så vil det have en direkte negativ effekt på kvaliteten af din støvsugning, og du bør derfor udskifte dem omgående, hvis du vil give din støvsuger mulighed for at yde sit bedste.

Dårlige børster er dårligt for rengøringen

Hvis én eller flere af børsterne under mundstykket på din Dyson-støvsuger er defekte, vil støvsugerens rengøringskvalitet falde markant, da den simpelthen ikke vil være i stand til at opsamle alt skidt og snavs i dit hjem. Du bør altså udskifte børsterne, hvis du konstaterer, at din Dyson-støvsuger er faldet mærkbart i ydeevne. Det tager kun få minutter at gøre selv, og det sparer dig for rigtig meget tid, når du skal støvsuge næste gang.

Det er også vigtigt at få skiftet filtret på din støvsuger. Dem finder du her:
Filtre til Dyson V-serien

Mangler du også et specielt mundstykke til din Dyson for at kunne komme ud i alle krogene, så finder du et udvalg af mundstykker til Dyson V-serien her:
Mundstykker & Adaptere til Dyson V-serien

Hurtig levering af alt Dyson-udstyr på Evermart.dk

Vi er danmarksmestre i lynhurtig levering - og så tilbyder vi endda gratis fragt på alle dine ordrer. Du kan altså bestille i dag og få leveret allerede i morgen.