Apple Watch 7 Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Apple Watch Series 7 - 45mm (20)
  2. checkmark
    Apple Watch Series 7 - 41mm (10)
  3. checkmark
    Apple Watch Series 8 - 45mm (6)
  4. checkmark
    Apple Watch Series 8 - 41mm (6)
  5. checkmark
    Apple Watch Series 9 - 45mm (6)
  6. checkmark
    Apple Watch Series 9 - 41mm (6)
  7. checkmark
    Apple Watch Series 6 - 44mm (1)
  8. checkmark
    Apple Watch SE - 40mm (1)
  9. checkmark
    Apple Watch SE - 44mm (1)
  10. checkmark
    Apple Watch Ultra 2 (1)
  11. checkmark
    Apple Watch SE (2. gen) - 44mm (1)
  12. checkmark
    Apple Watch SE (2. gen) - 40mm (1)
  13. checkmark
    Apple Watch Ultra (1)
  14. checkmark
    Apple Watch Series 1 - 38mm (1)
  15. checkmark
    Apple Watch Series 1 - 42mm (1)
  16. checkmark
    Apple Watch Series 5 - 44mm (1)
  17. checkmark
    Apple Watch Series 5 - 40mm (1)
  18. checkmark
    Apple Watch Series 4 - 44mm (1)
  19. checkmark
    Apple Watch Series 4 - 40mm (1)
  20. checkmark
    Apple Watch Series 3 - 42mm (1)
  21. checkmark
    Apple Watch Series 3 - 38mm (1)
  22. checkmark
    Apple Watch Series 2 - 42mm (1)
  23. checkmark
    Apple Watch Series 2 - 38mm (1)
  24. checkmark
    Apple Watch Series 6 - 40mm (1)
Farve
  1. checkmark
    Sort (11)
  2. checkmark
    Gennemsigtig (11)
  3. checkmark
    Hvid (8)
  4. checkmark
    Mørkeblå (6)
  5. checkmark
    RosaGuld (6)
  6. checkmark
    Lyserød (6)
  7. checkmark
    Mørkerød (5)
  8. checkmark
    Champagne (4)
  9. checkmark
    Lyseblå (4)
  10. checkmark
    Grøn (4)
  11. checkmark
    Sølv (4)
  12. checkmark
    Mørkegrøn (3)
  13. checkmark
    Lilla (3)
  14. checkmark
    Mørkegrå (2)
  15. checkmark
    Sølv / RosaGuld (2)
  16. checkmark
    Rød (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Beskyttelsesglas og skærmbeskyttelse til Apple Watch 7

Et smartur er jo aldrig en billig investering, og når man har et, så vil man jo gerne passe godt på det. Passer man godt på sit smartur, så kan det smartur jo holde i mange, mange år, så det kan være en virkelig god ide at beskytte det. Den vigtigste feature på et smartur er jo skærmen på smarturet, det er hvor man ser sine notifikationer, får sine beskeder og modtager sine opkald. Apple Watch 7 er ingen undtagelse. Det nye display kommer i to størrelser, 41mm versionen og 45mm versionen. Modellen skulle have et fladere display og endnu tyndere display kanter og det er nu 70% lysere end tidligere modeller. Apple lover desuden at Apple Watch 7 smarturet er langt mere holdbart og robust end tidligere modeller, da frontglasset er tykkere, som gør displayet mere flække resistent end tidligere modeller. Det betyder dog ikke, at uheldet ikke kan være ude for dit smartur alligevel. Et smartur sidder på et meget udsat sted og uden skærmbeskyttelse, kan man ikke bare svinge sine arme rundt på må og få, da du kan risikere at ramme noget og at skærmen på dit smartur får en ridse eller flækker. Skærmbeskyttelse til Apple Watch 7 smarturet giver dig et ekstra lag af tryghed, det beskytter mod almindelig slitage udover at være uhelds beskyttelse, samt kan ende med at spare dig for en dyr regning på en skærm udskiftning. Mange værksteder for smarture kan nemlig tage op til flere tusind kroner for at skifte skærmen på dit smartur og uden en fuldt funktionel skærm, er det svært at bruge sit Apple Watch 7 smartur til meget. Tag et kig på skærmbeskyttelse eller et cover til dit Apple Watch 7 smartur allerede i dag, det er nemt at montere derhjemme, selv hvis du ingen erfaring har med at montere beskyttelsesglas eller et cover.  

Monter dit beskyttelsesglas på dit Apple Watch 7

At montere dit skærmglas er som sagt super nemt, selv hvis du ikke har erfaring med at gøre det overhovedet. Monteringen er hurtig, nem og kan gøres på meget få minutter, det kræver bare tålmodighed og nogle rene omgivelser. Det er aller bedst hvis du kan komme til at montere din skærmbeskyttelse i første forsøg, da beskyttelsesglasset til dit Apple Watch 7 ellers kan miste en del af sin klæbe evne, og da klæbe evnen er hvad holder dit beskyttelsesglas fast til dit smartur, så er det smartest at den klæbe evne er så høj som muligt. Det kan desuden også give luftbobler under glasset. Det er derfor bedst at tage sig god tid til at montere skærmbeskyttelse til Apple Watch 7 smarturet, du kan eventuelt øve dig uden at fjerne foilet på bagsiden af skærmglasset eller hvis det er første gang du skal montere et skærmglas, så overveje at købe mere end et skærmglas, så du kan forsøge en enkelt gang og går det så galt, så kan du hurtigt erstatte det fejlede skærmglas og prøve igen. Her er vores anbefalede monterings guide til skærmbeskyttelse: 

1. Sørg for at dine omgivelser er rene og gør skærmen på dit Apple Watch 7 ren med de medfølgende klude, inden du starter. Støv kan nemlig blive fanget under glasset under montering. 

2. Fjern foilet fra bagsiden af skærmbeskyttelses glasset. 

3. Placer forsigtigt skærmglasset, sørg for at det sidder helt lige. 

4. Tryk midt på glasset til det klæber. 

5. Skub mulige luftbobler mod kanten af skærmglasset med en finger, du kan også bruge et dankort og køre det forsigtigt over glasset til glasset klæber helt ud kanten. Lad glasset sidde på et par timer inden du tager uret i brug, så er du sikker på at beskyttelses glasset ikke rykker sig under brug af dit display. 

Efter monteringen kan du nyde din nye skærmbeskyttelse til Apple Watch 7 smarturet og trygt tage dit smartur med dig til alle de aktiviteter, du kunne ønske dig at bruge dit smartur til. Skærmbeskyttelse til Apple Watch 7 smarturet kan virke som en overflødighed, hvis du er typen der passer godt på dit ur alligevel, men det er svært at benægte at skærmbeskyttelse kan give dig mere tryghed i din hverdag og lade dig nyde dit smartur mere, mens du holder dit smartur så flot og pænt, som det var da du købte det, i meget længere tid.

Vi tilbyder altid en dag-til-dag leverings mulighed, så du kan have dit nye beskyttelsesglas til Apple Watch 7 smarturet allerede i morgen, hvis du bestiller i dag. Vi har derudover også en gratis leverings mulighed, så selv hvis alt du skal bruge i dag er et skærmbeskyttelsesglas, så kan du få gratis levering. Tag et kig i kataloget og find den skærmbeskyttelse, der passer til dine behov.