Gamer Headset til Xbox One

  • Headset Holder

    Headset Holder

1 til 12 ud af 23

 pr. side

1 til 12 ud af 23

 pr. side

xboxHeadset

Xbox One Gamer Headset

Et godt gamer headset til Xbox er noget af det vigtigste tilbehør du kan få til din konsol. Med et Xbox gaming headset kan du få endnu mere ud af dine spil og du kan faktisk også blive en bedre gamer! Lev dig ind i dit gameplay med et godt headset, så misser du ikke de små detaljer, samtalerne eller det fede soundtrack der spiller i baggrunden. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af Xbox Headsets, du skal dog være opmærksom på at det ikke er alle controllere som understøtter et gamer headset til Xbox. For at få den ultimative gamer oplevelse, er der mange, der vælger at bruge et Gamer Headset, når de spiller på deres Xbox One. Der er mange fordele i at bruge et Gamer Headset til sin Xbox One. Hvis du spiller online, kan du kommunikere med andre spillere via headsettets mikrofon, og et headset med surround sound til Xbox One gør det også nemmere at høre, hvor eksempelvis fjenden befinder sig.

Værd at vide, når du køber et Gamer Headset til din Xbox One

Før du køber et Gamer Headset til din Xbox One, er det vigtigt at vide, hvilken Xbox One Controller du har. På den nyeste version af Xbox One Controllers (generation 2) sidder der i bunden af controlleren en AUX-port ved siden af opladningsporten, som Gamer Headsettet altså skal sættes i. Den nyeste Xbox One Controller med AUX-porten ser ud som på det øverste billede til højre, og AUX-porten er et såkaldt 3.5 mm multi-jackstik, hvor der altså både kan gå lyd og mikrofon i gennem. Alle vores Gamer Headsets til Xbox One er med multi-jackstik og passer derfor perfekt i din controller. Hvis du har en gammel controller, som den på det nederste billede til højre, skal du bruge en Xbox One Headset Stereo Adapter, som omformer indgangen i din Xbox One Controller til en almindelig AUX-port. 

Hvor skal du have et Xbox Gaming Headset?

Et gamer headset til Xbox One er ikke kun en god ide hvis du gerne vil nyde musikken i dine spil det kan også give dig taktiske fordele! Spiller du multiplayers har du muligheden for at snakke med dine medspillere og modstandere in-game. I kan diskutere strats, elelr lytte efter fjendens fodspor så det bliver nemmere at lokalisere dem.

Med et rigtig godt Xbox gaming headset kan du lukke omverdenen ude og flot fokusere på hvad der sker i dit spil. Mange playstation spil har flere lag af lyd og soundtracks som du nemt kan gå glip af hvis du udelukkende hører audio fra dine TV-højtalere eller højtaleren indbygget i controlleren. Xbox One høretelefoner skal nok sørge for at du ikke går glip af en enkelt lyd bid.  

Derudover er et Xbox headset også utrolig brugbart på alle andre enheder! Eftersom et headset til Xbox One skal slutte i et multijack stik for at komme i controlleren kan du også bruge dine høretelefoner til din telefon, din tablet eller din laptop. De fleste ”rigtige” gamer headset til PC har to AUX stik, et til mikrofon og et til lyd, men det slipper du for med et Xbox headset.

Vælg et Gamer Headset til din Xbox One og vær den sikre vinder!

Som sagt tidligere, så giver et Gamer Headset til Xbox One en række af fordele, som ikke ville kunne opnås uden. I alle vores Gamer Headsets til Xbox One finder du Surround Sound, som gør spil som Call Of Duty, Battlefield og lignende skydespil langt nemmere. Ved at kunne høre, hvilken retning eksplosioner og skud kommer fra, vil du langt nemmere kunne forsvare dig og angribe fjenden. Med et Gamer Headset til Xbox One medfølger der selvfølgelig også mikrofon, så du via din Xbox One kan kommunikere med andre spillere i spillet eller blot dine venner. Gamer Headsettet gør det altså unødvendigt at have en computer ved siden af, som man ofte ellers ville bruge til at kommunikere med.

Xbox Headset med mikrofon

Når du skal vælge et nyt gamer headset til Xbox, skal du også overveje om har brug for en mikrofon i dine høretelefoner. Spiller du aldrig online behøver du ikke nødvendigvis en mic i dit headset. De fleste gaming headsets til Xbox One har allerede en indbygget mikrofon, men hvis det ikke er en du skal bruge til noget, behøver du naturligvis ikke at gå efter headsettet der har de bedste mic specs.

Det er dog meget vigtigt med et Xbox  gaming headset med mikrofon hvis du skal spille både med og mod andre. Skal du kunne kommunikere med dine medspillere og snakke om strats er det vigtigt at du har en mikrofon hvor andre kan høre der. Der er næsten ikke noget værre end en person med en dårlig mikrofon i voice chat, så den skal naturligvis være i orden!

Du finder næsten ikke et multiplayer game hvor du ikke skal gøre brug af en mikrofon, og er du i tvivl, vil vi klart anbefale at du finder et lækkert headset der også har en mikrofon. Et Xbox One headset med mikrofon kan også bruges til mange andre ting, hvis du kobler dit headset på din telefon vil du også kunne snakke i telefon via det.

Xbox One HeadsetXbox Trådløst Headset

Du kan også vælge et Bluetooth headset til Xbox. Et Xbox One Bluetooth headset er helt fri for ledninger, hvilket kan være det vigtigste for dig der spiller. Er du meget træt af kabler der hænger og dingler kan du med fordel vælge et Xbox trådløs headset. Men er det nu også det værd, ikke at have ledninger?

Selvom det lyder utrolig smart med et Xbox One Bluetooth headset, er det ikke sikkert at du skal den trådløse vej alligevel. Har du et trådløst headset til Xbox skal du huske at du skal oplade dit headset en gang imellem. Løber dine Xbox One høretelefoner tør for strøm midt under en match kan du altså ikke længere høre hvad der sker. Samtidig skal trådløse Bluetooth Xbox headset også tilkobles, og vi ved alle at en wireless forbindelse ikke altid er den mest stabile i verden. 

De Bedste Gamer Headsets til Xbox One

Uanset hvilket sæt af fede gamer headphones til Xbox One du vælger her fra siden, er du sikker på at modtage et par fede høretelefoner til en overkommelig pris. Når du spiller Xbox kan du bruge alt fra in-ear til over-ear headsets, du sal bare vælge lige den slags der passer bedst til dig. Slå dig løs her på siden i vores kæmpe udvalg af Xbox One headsets, du skal dog bare lige huske at tjekke om din controller har en AUX indgang, også hvis du vælger et trådløst headset!