WiFi Extender / Repeater

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (3)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

WiFi Extender - til hurtigere og stabilt internet!

En Internet Range Repeater og kaldet Wifi extender, kan betegnes som en ekstra router, der forlænger dit internet signal. Bor du i et stort hus, så er det sandsynligvis ikke fremmet for dig, at have problemer med at få internetforbindelsen til at nå rundt i hele huset. 
Først og fremmest er der desværre mange på landet, som oplever en ringe internet hastighed. Hvis der dertil kommer, at din trådløse router ikke kan række rundt i hele huset, så står du tilbage med en meget lav- og nærmest ikke eksisterende internet hastighed, når du sidder på øverste etage. Wifi signalet svækkes af vægge og andre genstande, og du vil derfor opleve en dårligere forbindelse, hvis du sidder langt fra din trådløste router. 

Wifi ExtenderEn WiFi Extender kan ikke give dig en højere internethastighed, men den kan bidrage til bedre bredbåndshastighed og forbindelse i hele huset.
Repeateren virker ved, at den trådløst bliver koblet på dit internet. Når Extenderen er tilsluttet kan du placere den i den anden ende af huset eller på overetagen, hvor du ellers har svært ved at få internetforbindelse. Du kan tilslutte adskellige Wi-Fi Extenders til dit bredbånd på samme tid og forlænge rækkevidden for internettet fra din router. 

Nogle Internet Extenders kommer også med Ethernet-Port, så du kan kable din computer sammen med den trådløse internet forlænger. Har du en internethastighed, som er under 10Mbit anbefaler vi at du tilslutter din computer til WiFi Extenderen med et Ethernet kabel. Det vil give dig en bedre mulighed for at udnytte den begrænsede internethastighed, at det kommer direkte igennem et internetkabel.