Videolys

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Ringlight

Videolys - Stort udvalg af ALT du skal bruge til fotostudiet

Du kender det sikkert: du skal til at filme en video, men udenfor står det ned i stænger, så intet lys trænger ind i det mørke værelse. Lyset er altafgørende, når man skal optage video. Heldigvis er der er en løsning. Det er svært at kontrollere det naturlige lys, men du kan til gengæld købe video-lys! Med det rette lys-udstyr kan du skabe perfekt lys, uden at være afhængig af vejret og det gullige lys fra loftlamperne. 

Hvad skal du bruge af udstyr til et professionelt fotostudie?

Men hvad skal du egentlig bruge? Lys er ikke bare lys, og hvilken lysstyrke, farvenuance eller vinklen på lysindfaldet du bruger, kan gøre en kæmpe forskel. Hvilke lys du skal bruge afhænger af dine behov. Skal du tage billeder som de professionelle eller lave super fede og flotte videoer? Her på siden finder du alt i lysudstyr, og sikkert også det lysudstyr, du skal bruge. 

Sådan kan du hurtigt få stablet et lækkert fotostudie på benene

Blandt vores store udvalg af videolys, finder du blandt andet ringlys. Med et ringlight kan du optage gode videoer, i det perfekte lys på en super nem måde! Du kan eksempelvis sætte din smartphone eller kamera fast på ringlys-stativet og på den måde nemt filme dine videoer til Youtube, Instagram eller TikTok i et godt lys! Vores ringlight kan både lyse i en varm og kold farvetone, og alt derimellem, så du helt selv kan styre hvordan lyset skal være i din video. 

Softbox: En softbox skaber et mere naturligt lys, som spredes jævnt ud. Softboxes er en af de mest brugte løsninger til fotostudier, eller når der skal tages flotte effektportrætter og produktfotograferinger. Softboxes giver en optimal udnyttelse af lyset, når det sendes ud af lampen. Ved at købe et gitter til din softboks kan du endda indsnævre lyset, så det dækker en smallere overflade. Hvordan du bruger lyset, er altafgørende for billedet eller videoens udtryk. Med en softbox behøver du ikke bekymre dig om uønskede skygger i ansigtet.

Du kan her på Evermart.dk finde LED-lamper, som kan monteres direkte på et kamera. Det er et super praktisk lys, at have med på farten. Det fylder ingenting, men på trods af sin størrelse, er LED-lamper perfekt til at filme videoer med et langt bedre lys. 

Hvordan får du det bedste lys til en videooptagelse?

Vil du gerne have perfekt filmlys til dine videoer til TikTok, Instagram og Youtube, er det en god idé at starte med et ringlys eller ring light. Fordelen ved denne type belysning er, at du kan montere dit kamera eller din smartphone på lyset, og have lyskilden placeret netop der, hvor du har allermest brug for den. Det kræver meget lidt at installere et ring light, og du er sikret et ensartet resultat, der oplyser hele dit ansigt med et pænt og jævnt lys.

Få taget de bedste billeder med det perfekte lys

Få dine videoer til at stå langt skarpere, uden at du behøver at investere i et dyre kamera. Mange professionelle vil anbefaler, at man investerer i belysning før man investere i et dyrt kamera. God belysning kan gøre underværker for din video, og sørge for at dit nuværende kamera eller din nuværende smartphone kan fange så meget lys som muligt. Få det optimale ud af din smartphone eller dit kamera med bedre belysning. 

Sådan kan du nemt få installeret et softbox sæt med stativ

En softbox er hurtig at montere på et stativ. Softbox-lampen monteres med et ¼’’ skruehjul og passer til de stativer, vi sælger her på siden. Ved at læse produkt-teksten under vores softbox lamper, kan du også se, hvilken type pære du skal bruge.

For at skabe det helt rigtige lys kan det være nødvendigt at lege lidt med udstyret og lyset. En softbox på et stativ giver mange muligheder for at justere belysningen. Stativet kan justeres i højden og man kan justere softboksen i alle retninger. 

Kom billigt i gang med dit helt eget fotostudie derhjemme

Vi har lavet en særlig Blogger tilbehørspakke, til dig der står og vil i gang med at blogge eller vlogge på Instagram, Youtube, TikTok. Pakken indeholder det du skal bruge, for at skabe perfekt videolys. Du slipper dermed for at bruge tid på at finde ud af, hvilket udstyr der er nødvendigt for at begynde. Vi har samlet det hele for dig. Du får det tilmed til en god pris, så det både er hurtigt og billig at komme igang.