VGA

Længde

Hvad er VGA Kabler og Adaptere?

Med et VGA kabel kan du tilslutte din computer, Mac eller iPad til en enhed med VGA-Port. Det vil oftest blive brugt hvis du ønsker at tilslutte din Mac til en Projektor, dublere din iPad skærm op på TV eller tilslutte en ekstra skærm til din computer. vga kabel til mac, ipad og computerUanset hvad formålet er, så er VGA en kabel- og adapter type, som an dublere din computers, iPad eller Mac's indhold over på en anden enhed. Et VGA kabel understøtter ikke lyd og du skal derfor tilslutte et eksternt lydkabel, hvis du eksempelvis ønsker at afspille videoer, film eller musik fra din computer og over på dit tv.

VGA kabel til Mac

Ønsker du at tilslutte din Macbook til en projektor i skolen, en ektern skærm på arbejde eller dublere din Macbooks skærmbillede op på tv'et derhjemme, så kan du gøre dette med et VGA kabel eller Adapter.
Med et HDMI til VGA adapter kan du tilslutte direkte i din Macbook, Pro / Air's HDMI-Port og derefter tilslutte et VGA til VGA kabel og forbinde din Macbook til samtlige tv, projektorer, skærme ect. med VGA-Port.
Et HDMI til VGA Kabel kan du tilgengæld tilslutte din Macbook uden brug af et ekstra VGA til VGA kabel.
Thunderbolt til VGA adapter & kabel virker på samme måde - tilsluttes istedet til din Macbooks Thunderbolt / mini Display-Port.

Er du ejer af en af de nye Macbooks, så sælger vi også en USB-C til VGA adapter, som passer til de nye Macbooks. Vi har også kabler med USB 3.0, som er i blandt den hidtil hurtigste og mest stabile USB forbindelse.