Træningselastikker

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Hvid (2)
 2. checkmark
  Multifarvet (1)
 3. checkmark
  Blå (1)
 4. checkmark
  Turkis (1)
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (5)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

TræningselastikDet kan du med træningselastikker

Træningselastikker er relativt billige, de fylder nærmest ingenting, og alligevel kan du få så meget ud af at træne med dem. Når du bruger træningselastikker, kan du nemlig udnytte din egen vægt og modstanden fra tilfældige tunge genstande i dine omgivelser. Du er ikke bundet til et fitnesscenter for at få en tonet og fast krop, for elastikken kan bruges derhjemme og alle mulige andre steder. 

Elastikker til træning er det perfekte redskal til hjemmetræning. Med en elastik får du en masse modstand som du ikke kan skabe på andre måder. Den rette træning med elastik kan give lige så gode resultater som maskinerne i fitness. Her på siden har vi samlet en række forskellige former for træningselastikker til home workouts der kan gøre det endnu nemmere for dig at træne din muskler derhjemme.  

Ovenfor finder du hjemmetræning elastikker i forskellige tykkelser og med forskellige formål der kan hjælpe dig med en god træning. Find den elastik der passer bedst til dig, eller vælg et af vores smarte sæt der giver dig mulighed for at træne med større eller mindre resistance. Elastik træning kræver ikke den store baggrundserfaring og er er derfor en rigtig god løsning for begyndere.

Du forbinder måske elastik træning med gymnastiktimerne på dit lokale plejehjem - det gør flere af os i hvert fald. Og elastikker er da også gode til genoptræning af skadede eller svage muskler, fordi risikoen for overbelastning ikke er ligeså stor som ved træning med håndvægte, men potentialet er langt fra begrænset hertil.

Trænings elastikkerne findes i forskellige længder og tykkelser, der giver varierende modstand, så du kan øge belastningen løbende og arbejde på forskellige dele af kroppen. Elastikkerne bruges nemlig ikke bare til strækøvelser og den slags, du kan også bruge dem til dødløft, brystpres og andre mere krævende øvelser med vægt på. 

TræningselastikTre typer træningselastikker

1. Almindelig træningselastik

Den almindelige elastik til træning er lang, åben og helt flad. Den findes i forskellige styrker/modstandsgrader og kan bruges til de fleste øvelser, fordi du kan binde den sammen eller fast til noget og bruge den til stræk, styrketræning og meget andet. Du kan justere modstanden vil at tage fat længere inde mod midten, og når du ikke kan stramme elastikken mere, kan du skifte til en sværere træningselastik med endnu større modstand.

2. Rund elastik til træning

Den runde træningselastik er særligt god til lår og baller, men den kan også sagtens bruges til overkroppen. De cirkelformede elastikker er som regel små, og derfor har de større modstandsgrad. Elastikken er helt flad ligesom den almindelige, lange træningselastik.

3. Trænings elastik med håndtag

Træningselastikken med håndtag minder om et sjippetov. Elastikken er rund og tynd, og håndtagene giver et bedre greb og en øget stabilitet til håndleddene, mens du træner. workout elastikker med håndtag er som regel meget stramme (med stor modstand), og derfor er de rigtig gode til rows (som erstatning for romaskine) og lignende arm- og skulderøvelser.