Trådløst tastatur

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Trådløst tastatur til computer

Er du også træt af flere meter lange kabler som skal gemmes væk under tv-bordet, skal foldes sammen adskellige gange og er umulige at vikle fra hinanden igen? 
Så skal du uden tvivl have fat i et helt trådløst tastatur. Alle vores trådløse tastature kommer med nogle af de mest stabile, hurtige og mest sikre forbindelser på markedet.

Bluetooth tastatur

Du ved uden tvivl godt hvordan bluetooth fungere. Næsten alle smartphones, iPhones, computere og andre enheder har bluetooth. Det er både en smart mulighed for at overføre filer imellem enheder, men også til at tilslutte enheder med hinanden. 
En af de store fordele ved et bluetooth tastatur er, at du ikke kun kan tilslutte det til en computer men også til andre bluetooth enheder. 
Det er fx oplagt at bruge et bluetooth trådløst tastatur, som et tastatur til iPad. 

2.4GHz Trådløst tastatur  

Teknologien bag et trådløst computer tastatur med 2.64GHz er blandt mange ikke ligeså velkendt som bluetooth. Tilgengæld er 2.4GHz en af de mest brugte forbindelsesmetoder til trådløse tastature. Det fungerer hovedsageligt igennem radio frekvens - det trådløse tastatur kommunikere med computeren igennem radio signaler med en radio frekvens på 2.4GHz.
Med et trådløst tastatur til computer med en 2.4GHz forbindelse, er du sikret en enormt sikker og stabil forbindelse og kommunikation imellem tastaturet og din computer.