Tøjstativer & Ophæng

Tøjstativer & Ophæng

Her på siden har vi samlet et udvalg af alle de smarte produkter du kan få brug for hvis du gerne vil få mest muligt ud af din garderobeplads. De fleste af os kender nok det med uorden og trængt plads både i gangen og inde i tøjskabet. Du kan sørge for at øge din opbevaring og få styr på det hele hvis du vælger et stativ, en holder eller andet her fra siden.

Med de rette stativer, bøjler og ophæng kan du skabe mere plads i garderoben og sørge for at holde orden på samme tid. Her på siden har vi samlet de ting som vi mener kan skabe mere plads samtidig med at du får et godt overblik over alt det tøj du har.

ALT til Tøjskabet

Mangler du tilbehør til tøjskabet så er du kommet til det helt rette ste . Uanset om du leder efter smarte muligheder til organisering eller du gerne vil have smarte bøjler og stativer der skaber bedre overblik over alt dit tøj, så er du kommet til det rette sted. Slå dig løs og find lige det du leder efter for at få endnu mere ud af dit garderobeskab.

Hold Orden i Skabet

Det er ofte en træls opgave at holde orden i skabet, men med smarte løsninger og opbevaringsmuligheder bliver det langt nemmere for dig at holde styr på det hele. De fleste af os plejer nok at lave uorden i garderoben når vi skal have fat i noget der ligger i bunden af en bunke eller hvis man skal rode rundt i skuffen for at finde lige den ting man mangler. Du kan nemt undgå denne daglige rod ved at sørge for at alle dine ting er smarte organiseret så du ikke skal rode rundt blandt alt dit andet tøj for at finde lige det du mangler.

Organiser det garderobeskal og få plads til mere tøj og endnu flere ting. Du får både et nemt overbliv over alt det du har i dit tøjskab, men du får også muligheden for at proppe endnu mere ind i skabet uden at det bliver for uoverskueligt eller roder derinde. Et pænt og opryddet skab bliver kun ved med at være det hvis det er nemt at holde.  Få nem orden i tøjskabet hvis du vælger en af vores smarte stativer eller bøjler.

Få Plads til Mere Tøj!

Sørger du for at holde orden i skabet vil du også kunne have endnu mere tøj i skabet! Vælger du en smart multifunktionel bøjle der har plads til mere end ét stykke tøj vil du hurtigt kunne fylde endnu mere flot tøj ind i skabet uden at det roder. Især buksebøjler med plads til 5 par bukser vil hurtigt kunne skabe mere plads i dit tøjskab. Du kan også skabe et bedre overblik over alle de forskellige stykker tøj du har med smarte multibøjler. 

Sammenfoldet og ophængt tøj fylder langt mindre end sammenkrøllet og henkastet tøj, du kan derfor nemt og hurtigt skabe mere plads i dit tøjskab hvis du sørger for at holde en god orden. Tag et kig her på siden og find lige de tøjstativer og ophæng der kan gøre oprydning og organisering i skabet endnu nemmere. 

Smarte Tøjstativer

Leder du efter andet end indvendig tilbehør til tøjskabet, så kan du også finde et nyt tøjstativ her på siden. Tøjstativer fås i mange forskellige afarter, og du skal have fat i lige den type der passer til dine behov. Du kan naturligvis få tøjstativer i forskellige højder og bredder, men du finder også stativer med indbygget opbevaringen enten i form af rum eller måske hylder. Hvilken type tøjstativ der passer bedst til dig kommer helt an på hvad du skal have hængende derpå. Stativerne kan bruges både ude i gangen men også inde på værelset.

Til Værelset & Til Gangen

For at finde det bedste tøjstativ, skal du naturligvis vide hvilke funktioner du har mest brug for. Mangler du et nyt tøjstativ til gangen så kan du med fordel vælge et stativ hvor der er mulighed for opbevaring af sko, måske med kroge til tasker og nøgler, eller noget helt andet som du har brug for ude i gangen. Et tøjstativ til værelset har måske ikke brug for skohylden, men der kan det være at du gerne vil have noget opbevaring til dit sammenholdet tøj eller måske er du på jagt efter et højt tøjstativ så de lange kjoler ikke slæber hen af gulvet.

Der findes et hav af forskellige tøjstativer, og hos os finder du nogle smarte og billige løsninger som helt klart passer til de fleste. Slå dig løs her på siden og find både tøjstativer og ophæng til garderoben så du får mest muligt ud af din skabsplads samtidig med at du holder orden. Vi sørger for at du altid har mulighed for gratis levering, og så kan du endda modtage dine varer allerede i morgen! Slå til nu og få lige det du mangler til en skarp pris!

Opbevaring & Orden i Resten af Hjemmet

Leder du efter opbevaring og organisering til andre stede ri hjemmet så finder du det helt sikkert også hos evermart.dk. Vi bestræber os altid  på at have så bredt et udvalg som muligt så du kan finde lige det du mangler. Se hele vores katalog af bolig tilbehør ved at klikke lige HER - Vi har helt sikkert lige det du har brug for!