Tilbehør til Vipper & Bryn

Alt i tilbehør til vipper og bryn

Få de flotteste bryn og vipper med dette tilbehør til bryn og vippe pleje lige her. Du kan finde rigtig mange forskellige slags tilbehør til bryn og vippe pleje, tilbehøret findes i mange forskellige farver og former, så du kan lige præcis det udstyr du leder efter. Til bryn har vi f.eks. flere forskellige pincetter, øjenbryns knive og spiralbørster. Pincetterne kan fås både enkeltvis og i pakkeløsninger, hvor du får flere forskellige pincetter i samme pakke. Pincetterne kan bruges til bryn, men også til anden ansigtsbehåring eller anden behåring, eller til at fjerne splitter fra huden. Der er også øjenbryns knive der kan bruges til at barbere øjenbryns området. Øjenbryns kniven kan ligeledes bruges på andre områder af dit ansigt. Til vipper kan du finde øjenvippe bukkere og gummibuer til øjenvippe bukkere, så du kan erstatte gummi buen på din yndlings øjenvippebukker, når den bliver slidt. 

Vippebukker og gummi buer til vippebukker

En vippebukker, eller vippe curler som den også kaldes, er et makeup redskab der kan løfte dit øjenvippe look fra fint til sublimt. Vippebukkeren bruges ved at du bringer den op til dine øjenvipper og forsigtigt placerer det buede stykke mellem stængerne omkring dine vipper. Klem så forsigtigt sammen og hold presset på dine vipper et øjeblik, fjern så bukkeren fra dine vipper og nu burde din vippe have en flot bue. Gentag processen med din anden øjenvippe linje. En vippebukker kan bruges både før og efter brugen af mascara, og helt uden brugen af mascara, hvis du gerne vil have buede vipper, men stadig bevare et naturligt makeup frit look. Har du meget tunge vipper, eller vipper der naturligt peger mere lige end buer opefter kan det være smart at bue dine vipper både før og efter mascara for det perfekte bambi-vippe look.

Gummi buen i din vippebukker beskytter dine øjenvipper mod metallet og tillader dig at presse lidt hårdere om dine vipper for at opnå et godt svaj i dine vipper, uden at du behøver bekymre dig om at gøre skade dine vipper. Med tiden kan gummi buen i din øjenvippe bukker blive slidt af brug, blive skadet eller blive væk for den sags skyld, og uden gummi buen er de fleste vippe curlers mere eller mindre ubrugelige. Du kan finde nye gummi buer til vippebukker lige her, hvor du kan få en pakke med 24 gummi buer. Gummi buerne til vippe curleren skulle fungere til langt de fleste vippebukkere, da de er lavet efter standard specifikationer.

Øjenbryns knive

En øjenbrynskniv er et hurtigt og effektivt bryn værktøj til at modellere dine bryn. Det lange plastik håndtag giver dig god kontrol og et komfortabelt greb, så du kan modellere dine bryn med høj præcision. Barberbladet for enden af plastik grebet er skarpt og din beskyttende kant der holder bladet sørger for at du kan passe godt på dine øjenlåg og den følsomme hud uden om dit bryn. Øjenbrynskniven kan også nemt bruges til at fjerne anden ansigtsbehåring, såsom irriterende hår omkring din mund, ved din hage og på dine kinder. Øjenbrynskniven kan med fordel bruges til at skrabe de bløde hår på dine kinder, så din makeup ligger pænere på din hud.

Spiralbørster til vipper og bryn

Spiralbørster er velkendte for alle der har brugt mascara eller har ordnet bryn, disse spoolies bruges til at børste mascara på dine vipper og på at børste dine bryn på plads inden du bruger din brynblyant. Børsten på disse spoolies er designet til at give dine vipper længde og volumen, så du får smukke, lange vipper, når den bruges i forbindelse med mascara, men spiralbørsten kan også bruges til at børste dine øjenvipper på plads og på at børste dine bryn inden du ordner dem og sætte dem på plads efter du har ordnet dine bryn. 

Mange forskellige pincetter  

En pincet er et must-have redskab i ethvert hjem, både i forbindelse med makeup og pleje, men også i din medicins skuffe. Pincetter bruges oftest til at rette bryn og fjerne uønskede hårvækster på ansigtet, men kan også bruges til at fjerne f.eks. splinter fra din hud. Pincetterne fås i forskellige farver og former, der fås f.eks. en pakke med tre forskellige pincetter, hvor de tre pincetter egnes bedst til specifikke områder af dit ansigt og til større eller mindre mængder af hår. 

Find dit tilbehør til vipper og bryn lige her og tilføj nye produkter til din pleje og makeup rutine. Vi tilbyder gratis og lynhurtig levering, så du kan have dine tilbehørs produkter til vippe og bryn i hænderne snarest muligt.