Tilbehør til Miele C1 Serien

 • Støvsugerposer til Miele C1 Serien

  Støvsugerposer til Miele C1 Serien

 • Mundstykker til Miele C1 Serien

  Mundstykker til Miele C1 Serien

 • Duftkugler til Miele C1 Støvsuger

  Duftkugler til Miele C1 Støvsuger

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Miele (32)
 2. checkmark
  Miele C1 Serien (31)
 3. checkmark
  Nilfisk  (29)
 4. checkmark
  Electrolux (29)
 5. checkmark
  Bosch Serie 2 (28)
 6. checkmark
  Miele C2 Serien (28)
 7. checkmark
  Bosch Serie 6 (28)
 8. checkmark
  Bosch Serie 4 (28)
 9. checkmark
  Bosch  (19)
 10. checkmark
  Hoover (18)
 11. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (17)
 12. checkmark
  Kärcher SE 4001 (16)
 13. checkmark
  Kärcher SE 4002 (16)
 14. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 15. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 16. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 17. checkmark
  Kärcher WD6 (12)
 18. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 19. checkmark
  Miele Classic C1 / C1 Jr (3)
 20. checkmark
  Dreame D10 Plus (1)
 21. checkmark
  Dyson V10 (1)
 22. checkmark
  Dyson V6 (1)
 23. checkmark
  Dyson V7 (1)
 24. checkmark
  Dyson V8 (1)
 25. checkmark
  Dyson V11 (1)
 26. checkmark
  Dyson V12Slim (1)
 27. checkmark
  Dyson V15 / V15s (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (11)
 2. checkmark
  Blå (7)
 3. checkmark
  Gul (6)
 4. checkmark
  Sort (5)
 5. checkmark
  Grøn (5)
 6. checkmark
  Rød (4)
 7. checkmark
  Lilla (2)
 8. checkmark
  Multifarvet (1)
 9. checkmark
  Grå (1)
 10. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tilbehør til Miele C1 Serien

støvsugerhovedStøvsugeren er formentlig en af de allermest udbredte husholdningsmaskiner. Mange af os bruger den flere gange om ugen og støvsugeren bidrager til en rent hjem og et godt og sundt indeklima. De fleste støvsugere er desuden særdeles nemme at vedligeholde, da de blot skal holdes pæne og rene, og forsynes med en ny pose og et nyt filter fra tid til anden. Derfor er tilbehør til Miele C1 støvsugeren også en vigtig del af rengøringen i hjemmet, da det både sikrer at din støvsuger fungerer som den skal, men også gør rengøringen lettere, hurtigere og mere effektiv.

Er du på udkig efter nyt støvsugertilbehør er der også masser at vælge mellem. Lige fra mundstykker og støvsugerslanger til nye støvsugerposer og duftkugler. Disse gør alle en forskel i rengøringen og med et nyt mundstykke kan du, for eksempel, nå helt ind i kroge, revner og kanter. Dette gør det let at rengøre både overflader og møbler og kræver blot at du anskaffer dig det rigtige Miele tilbehør og udskifter støvsuger mundstykket efter behov. Et andet værdifuldt stykke tilbehør er naturligvis også støvsugerposer, der sikrer en god sugeevne og en mere effektiv rengøring med din Miele C1-serie støvsuger.

Opgrader din Miele støvsuger med det helt rigtige tilbehør

Støvsugerne fra Mieles C1-serie er kvalitetsstøvsugere, som i sig selv er fantastiske redskaber til rengøringen derhjemme. Hvis man vil gøre støvsugningen endnu lettere og selve støvsugeren endnu mere effektiv kan man med fordel vælge det optimale mundstykke, når man skal støvsuge. Mange bruger formentlig det samme mundstykke til at støvsuge alverdens overflader, møbler og andet. Det kan sagtens lade sig gøre, men ofte er det mere besværligt end det behøver at være. Specielt hvis man ikke vælger det rigtige tilbehør til opgaven. Med det rette mundstykke monteret på støvsugeren bliver det for eksempel lettere at støvsuge møbler og tæpper fri for støv og hår fra katte eller hunde. Derudover bliver det også lettere at komme ind i kroge og små mellemrum, for eksempel i bilen, bag møblerne eller ovenpå skabene. Se derfor nyt støvsugertilbehør som en god mulighed for at opgradere din Miele C1 støvsuger. Du gør dig selv en stor tjeneste og er med til at holde støvsugeren godt kørende!

Vil din Miele ikke støvsuge ordentligt er det måske på tide med nyt tilbehør

Hvis støvsugeren er dalet i effektivitet og ikke længere præsterer på samme niveau som tidligere kan man hurtigt fristes til at tro, at støvsugeren er i stykker og skal skiftes ud med en ny. Det er dog langt fra altid tilfældet. Faktisk skyldes lav effektivitet ofte bare, at enkelte reservedele trænger til at blive udskiftet for at støvsugeren igen kan præstere optimalt. Der er derfor tit en meget billigere og hurtigere løsning på de fleste støvsuger-problemer.

Noget af det mest essentielle tilbehør til støvsugere, inklusiv dem fra Miele C1-serien, er nemlig de simple og billige sliddele, såsom Miele støvsugerposer og filtre. Disse sidder inde i selve støvsugeren, og selvom man kan være tilbøjelig til at glemme, at de er der, så vil man helt sikkert bemærke det, hvis de ikke bliver udskiftet i tide. En fyldt støvsugerpose eller et tilstoppet filter kan nemlig skabe større problemer i de lange løb, hvis ikke de bliver udskiftet og vedligeholdt ordentligt. Hav derfor altid nyt Miele støvsuger C1 tilbehør ved hånden så du kan skifte det gamle ud.

Svag sugeevne?

Mange kan formentlig nikke genkendende til, at de på et tidspunkt har følt en vis irritation over en støvsuger, som ikke var i stand til at få al skidt og støv med op på en effektiv måde. Mange har formentlig oplevet, at deres støvsuger på et tidspunkt ikke var i stand til at få alt skidt med op under en rengøring. Der er ikke noget værre end at bruge tid på at støvsuge og derefter opdage, at støvsuger kun har fanget en brøkdel af det støv der var i hjemmet. Ofte skyldes dette dog simpelthen en form for blokering i systemet. For eksempel hvis støvsugerposen er fuld eller filteret er tilstoppet. Ofte kan problemet derfor løses ved at udskifte støvsugerens pose og filter, så luftgennemstrømningen forbedres og motoren møder mindre modstand når den suger. Husk derudover også altid at kontrollere, om der sidder noget i vejen i selve støvsugerrøret. For eksempel en sok eller et stykke legetøj - det kan nemlig også forårsage et fald i sugeevnen, selvom resten af støvsugeren intet fejler.

Svag sugeevne kan i nogle tilfælde også skyldes et hul i støvsugerslangen. De kan være svære at opdage og endnu sværere at lappe selv. I mange tilfælde vil det derfor være en god idé at investere i en helt ny støvsugerslange til din Miele støvsuger. Et hul eller slid gør nemlig at noget af luften vil sive ud før det når ind i støvsugeren og dermed forringe dens sugeevne. Med en ny slange slipper du for at skulle skifte hele støvsugeren ud og du vil samtidig kunne holde den godt kørende længere tid endnu.

Kan du ikke få støvsuget i alle kroge?

Mens ovennævnte sliddele er blandt det mest essentielle tilbehør til Miele C1 Serien, så findes der også et udvalg af forskellige ekstraudstyr. Dette er ikke lige så strengt nødvendigt for støvsugerens ydeevne og effektivitet, men kan stadig kan gøre støvsugningen lettere. Særligt de lidt mere usædvanlige støvsugningsprojekter, for eksempel i bilen eller mellem sofahynderne. Denne slags tilbehør indebærer derfor mundstykker og adaptere i forskellige størrelser og former, der kan anvendes til forskellige formål, hvor de kan lette støvsugningen og gøre den mere effektiv og skånsom. Brug for eksempel et lille fugemundstykke eller møbelmundstykke til at nå helt ned mellem sofapuderne, eller anskaf dig et børstemundstykke til bilen.