Tilbehør til McCulloch Robotplæneklipper

 • Knive til McCulloch Robotplæneklipper

  Knive til McCulloch Robotplæneklipper

 • Kanttråd til McCulloch Robotplæneklipper

  Kanttråd til McCulloch Robotplæneklipper

 • Garage til McCulloch Robotplæneklipper

  Garage til McCulloch Robotplæneklipper

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  McCulloch Plæneklipper (19)
 2. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (15)
 3. checkmark
  Husqvarna Automower (4)
 4. checkmark
  Bosch Indego (1)
 5. checkmark
  Robomow RC/RS (1)
 6. checkmark
  Robomow RX (1)
 7. checkmark
  Stiga Autoclip (1)
 8. checkmark
  Redback (1)
 9. checkmark
  Landxcape (1)
 10. checkmark
  Gardena (1)
 11. checkmark
  Worx (1)
 12. checkmark
  Grouw robotplæneklipper (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (8)
 2. checkmark
  Grøn (7)
 3. checkmark
  Hvid (4)
 4. checkmark
  Sølv (2)
 5. checkmark
  Brun (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tilbehør til McCulloch ROB plæneklipper

McCulloch er mærket bag en lang række smarte og funktionelle robotplæneklippere. Alle McCullochs modeller går under navnet ROB. Robotplæneklipperne kan klippe i alt slags vejr både dag og nat. Det er nok mere end man kan sige ved den klassiske benzindrevne græsslåmaskine. Udover at den klassiske græsslåmaskine larmer utrolig meget, så det aldrig ville være god stil at slå græs sent om aftenen eller natten i forhold til naboerne, så ville dit eget overskud nok heller ikke være til det. For mange er det at slå græs en sur pligt, der bare skal overstås. Har du en stor græsplæne kan det tage lang tid at klippe græsset og i højsæsonen skal det gerne være flere gange i ugen, hvis du vil beholde en flot og nydelig klippet græsplæne. Flere og flere vælger, at gå over til en robotstyrede version i stedet for. En robotplæneklipper giver ekstra frihed i hverdagen og tid til at nyde hele sommeren uden at tænke på, at skulle klippe græs. Er du på ferie eller lignende er det heller ikke til at se der ikke er nogen hjemme på græssets højde, hvilket er super smart i forhold til indbrud. Der er altså mange fordele ved at anskaffe sig en robotplæneklipper og især med en fra McCulloch ROB. 

Som nævnt har McCulloch en række robotplæneklipper modeller bag sig. Hvilken model du har brug for, afhænger af dine behov og hvor stor en græsplæne du har. Har du en mellem græsplæne på omkring 600 kvadratmeter er den populære og bedst-i-test vinder ROB S600 helt sikkert et oplagt valg for dig. Har du derimod en større græsplæne er ROB R1000 er bedre løsning for dig, fordi den er velegnet til græsarealer på plus minus 1000 kvadratmeter. Uanset hvilken model du vælger eller allerede har købt får du en intelligent og funktionel robotplæneklipper, der klipper græsset til UG. McCulloch ROB sørger for en nænsom pasning af din græsplæne og ændrer automatisk planen for klipningen baseret på plænens vækst. Det betyder at din græsplæne kun bliver klippet når der er brug for det, for at undgå unødvendig slitage. Derudover klipper ROB også græsset i små stykker, som på den måder gøder græsplænen naturligt uden at det bliver synligt. Græsplænen bliver stærkere og sundere uden at du behøver at gøre noget.

Alt du får brug for til din McCulloch ROB

Er du den heldige ejer af en robotplæneklipper fra McCulloch er du havnet på den helt rigtige side. Her på siden finder du et udvalg af tilbehør til netop McCulloch ROB med alt hvad du måtte få brug for i forhold til opsætning og vedligeholdelse af robotplæneklipperen. Alt tilbehøret du finder her på siden er til billige priser, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Du kan derfor roligt bruge tilbehøret her på siden til din robotplæneklipper. De billige priser skyldes blot, at indkøberne her hos Evermart har gjort deres arbejde godt. Hos Evermart går vi nemlig op i, at skaffe gode produkter til gode priser til vores kunder. 

Kanttråd og pløkker til opsætningen 

Som nævnt er det altså her på siden, at du finder tilbehør til opsætning og vedligeholdelse. Men hvad dækker det egentlig over? Første step i opsætningen af din McCulloch er at få afgrænset dens arbejdsområde. Dette gøres ved hjælp af kanttråd / afgrænsningskabel, som opsættes hele vejen rundt i haven samt rundt om de steder du ikke ønsker at ROB skal køre - det kan f.eks være havedamme eller blomsterbede. Hvis du klikker lige her kommer du direkte til kategorien med kanttråd og kanttråds pløkker. For at kunne opsætte kanttråden rundt omkring i haven, får du nemlig også brug for kanttråds pløkker. Da du anskaffede dig din McCulloch ROB robotplæneklipper medfulgte der kanttråd og pløkker, men det er langt fra sikkert det er nok til at afgrænse hele din haven. Hos Evermart kan du købe kanttråd af minimum 100 meter, men der er penge at spare ved at købe vores pakker med 200 eller 300 meter. 

Giv McCulloch ROB de bedste vilkår med nye knive

Hvis du pludselig opdager forandringer i, hvor godt din robotplæneklipper klipper græsset og du oplever at den ikke klipper lige så tæt eller lignende som den plejer, kan det være fordi at det er tid til at du skifter knivene. Du kan ikke ikke undgå at knivene over tid vil blive slidte og sløve, uanset hvor godt du passer på dem. Ved almindeligt brug vil de nemlig naturligt desværre blive sløve. Du kan dog altid sørge for at hundes legetøj eller nedfaldne frugter er fjernet fra græsplænen, så robotplæneklipperen ikke kører ind i disse. Det skader ekstra på knivene, hvis den støder ind i genstande på græsplænen. Hos Evermart finder du nye gode og billige knive til McCulloch ROB lige her. Er uheldet allerede ude kan du benytte dig af vores dag-til-dag levering, hvis du istedet blot ønsker at have ekstra knive på lager tilbyder vi også fri fragt.

Her på siden finder du altså alt fra kanttråd til knive til din McCulloch ROB robotplæneklipper. Hvis du scroller op herfra kan du klikke dig rundt i hele udvalget. Har du en helt anden robotplæneklipper end McCulloch har vi naturligvis også tilbehør til den - du kan klikke lige her for at komme til oversigten over alle de modeller vi har tilbehør til.