Tilbehør til Einhell Græstrimmer

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Rød (1)
 2. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Passer til
 1. checkmark
  Einhell græstrimmer (2)
 2. checkmark
  Falke (1)
 3. checkmark
  Gardena (1)
 4. checkmark
  Worx (1)
 5. checkmark
  Husqvarna (1)
 6. checkmark
  Ryobi (1)
 7. checkmark
  STIHL (1)
 8. checkmark
  Bosch Græstrimmer (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Find ALT i tilbehør til Einhell græstrimmer hos Evermart.dk

Leder du efter nyt tilbehør til din Einhell græstrimmer? Så er du havnet det helt rigtige sted! Her på siden finder du et udvalg af tilbehør til Einhell græstrimmer. Du finder både et udvalg af trimmersnøre/trimmertråd og trimmerknive. Vores tråde og knive til Einhell græstrimmeren er i god kvalitet, som du trygt kan bruge i dit haveredskab. En Einhell græstrimmer kan gøre havearbejdet noget nemmere! Den fjerner effektivt græs de steder, hvor støvsugeren ikke kan nå ind. En Einhell græstrimmer er udstyret med en smart beskytter, som beskytter blomsterne i haven, når der trimmes hjørner og kanter. Du kan både finde Einhell græstrimmere, der er elektriske og batteridrevne. Uanset hvilken model du har, så kan du finde tilbehør her hos os til lave priser! 

Gør havearbejdet til en leg med en græstrimmer fra Einhell

En græstrimmer er det perfekte værktøj til at få haven helt skarp! En græstrimmer tager lige det sidste, som en robotplæneklipper, havetraktor eller almindelige plæneklipper ikke kan klare. Med en Einhell græstrimmer kan du få helt skarpe kanter, hvilket kan gøre super meget for det samlede udtryk af haven! Einhell græstrimmere kommer i et smart rødt design i en passende størrelse, så den er nem at styre og kontrollere rundt i haven. Du kan både få Einhell græstrimmer der bruger trimmertråd og trimmerkniv. Det er forskelligt hvad man foretrækker, og det har ofte også noget med havens størrelse og græsplæne at gøre. Uanset hvad, så kan du gøre hele havearbejdet lettere med dette lækre haveredskab fra Einhell!

3 fordele ved at eje en Einhell græstrimmer til havearbejdet

 1. En Einhell græstrimmer fjerner græsvækst i diverse hjørner og kanter ved dit hus og i din have
 2. Du kan også bruge din Einhell græstrimmer til at trimme buske og andre planter
 3. Med en Einhell græstrimmer kan du komme helt ind i kanterne ved hegn, hus, rundt om trampoliner eller lignende

En Einhell græstrimmer er perfekt til både små, mellem og store haver. Det er en havemaskine, der kan bruges i alle haver, uanset størrelse. Det eneste der kan betyde noget, når det kommer til areal af have, er hvilken model du skal vælge. Skal det være elektrisk eller batteridrevet? Der er fordele og ulemper ved begge modeller. Det afhænger meget af hvordan din have er, når du skal købe en græstrimmer. Hos Evermart.dk finder du ikke græstrimmere, men du finder alt det tilbehør til Einhell græstrimmer, som du skal bruge for at få det bedste ud af den!

Find alt hvad du skal bruge af tilbehør til din Einhell græstrimmer hos Evermart.dk

Her på siden har vi samlet alt hvad du måtte få brug for til din Einhell græstrimmer. Du finder gode trimmertråd og trimmerknive til skarpe priser i kataloget ovenfor. Vores trimmertråd er lavet i hårdfør og slidstærk nylon og vores trimmerknive er lavet i kvalitets plast, så du kan trygt brugt dem til din Einhell græstrimmer. Selvom vi har presset priserne helt i bund, så behøver du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Hvis du leder efter tilbehør til andre redskaber end lige græstrimmere, så finder du også et kæmpe udvalg af tilbehør til havemaskiner på vores hjemmeside. Her finder du blandt andet et stort udvalg af tilbehør til robotplæneklippere og meget mere. 

Hvornår skal du skifte trimmertråd eller trimmerknive på Einhell græstrimmer?

Når du ejer en Einhell græstrimmer, så er der en nogenlunde levetid for tilbehøret til græstrimmeren. Uanset om din græstrimmer bruger trimmertråd eller trimmerknive, så har begge redskaber en levetid. Trimmertråd holder længere end knivene, men kan heller ikke trimme alt for kraftigt græs, ukrudt eller lignende. Det kan knivene til gengæld. De kan trimme de mere kraftige ting, da de er mere solide og skarpe. De holder derimod ikke lige så længe i levetiden som trimmertråd. Man siger ofte at knive på en græstrimmer skal skiftes allerede efter 1-2 gange, hvorimod tråden/snøren kan nøjes med at blive skiftes efter 3-5 gange, alt efter hvordan ens have er. 

Hvordan skal du skifte trimmertråd på din Einhell græstrimmer?

Der findes to forskellige systemer, når man taler om snor og græstrimmer. Du kan enten bruge metoden med kassetten eller metoden, hvor du selv skal vikle snoren på. Den sidste metode er klart den sværeste at mestre. Den sidste metode er dog også den billigste metode. Hvis du gerne vil kaste dig ud i at vikle snoren rundt selv, så kan det varmt anbefales at få hjælp fra en erfaren i virkeligheden eller via guides på internettet. Derudover er det en svær opgave at skifte tråden i det hele taget, hvis tråden/snoren er knækket.