Tilbehør til Bosch Robotplæneklipper

 • Knive til Bosch Robotplæneklipper

  Knive til Bosch Robotplæneklipper

 • Afgrænsningskabel til Bosch Robotplæneklipper

  Afgrænsningskabel til Bosch Robotplæneklipper

 • Garage til Bosch Robotplæneklipper

  Garage til Bosch Robotplæneklipper

 • Tilbehørspakker til Bosch Robotplæneklipper

  Tilbehørspakker til Bosch Robotplæneklipper

 • Samlemuffe til Bosch Robotplæneklipper

  Samlemuffe til Bosch Robotplæneklipper

 • Kabelsøger til Bosch Robotplæneklipper

  Kabelsøger til Bosch Robotplæneklipper

 • Pløkker til Bosch Robotplæneklipper

  Pløkker til Bosch Robotplæneklipper

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Bosch Indego (25)
 2. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (18)
 3. checkmark
  Landxcape (9)
 4. checkmark
  Robomow RC308U (9)
 5. checkmark
  Robomow RK1000 (9)
 6. checkmark
  Robomow RK2000 (9)
 7. checkmark
  Robomow RS615U (9)
 8. checkmark
  Robomow RS635 (9)
 9. checkmark
  Robomow RK (9)
 10. checkmark
  Grouw robotplæneklipper (9)
 11. checkmark
  Redback (9)
 12. checkmark
  Stiga Autoclip (9)
 13. checkmark
  Husqvarna Automower (9)
 14. checkmark
  McCulloch Plæneklipper (9)
 15. checkmark
  Robomow RC / TC / MC / RS / MS (9)
 16. checkmark
  Robomow RX (9)
 17. checkmark
  Bosch  (9)
 18. checkmark
  Robomow RC304U (9)
 19. checkmark
  AL-KO Robotplæneklipper (8)
 20. checkmark
  Husqvarna Robotplæneklipper 305 (8)
 21. checkmark
  Husqvarna Robotplæneklipper 310 (8)
 22. checkmark
  LawnExpert (8)
 23. checkmark
  Gardena Plæneklipper (8)
 24. checkmark
  Worx Landroid (8)
 25. checkmark
  Stihl Robotplæneklipper (8)
 26. checkmark
  Worx (2)
 27. checkmark
  Gardena (2)
 28. checkmark
  Cub Cadet XR (1)
 29. checkmark
  Worx Landroid M700 (1)
 30. checkmark
  Worx Landroid M500 (1)
 31. checkmark
  STIHL (1)
 32. checkmark
  Husqvarna (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (12)
 2. checkmark
  Hvid (11)
 3. checkmark
  Grøn (10)
 4. checkmark
  Multifarvet (4)
 5. checkmark
  Brun (2)
 6. checkmark
  Sølv (2)
 7. checkmark
  Guld (2)
 8. checkmark
  Grå (1)
 9. checkmark
  Blå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tilbehør til Bosch Indego robotplæneklipper

Bosch er mærket bag en lang række hårde hvidevarer, husholdningsprodukter, værktøj og meget mere. Faktisk er Bosch også verdens største underleverandør til bilindustrien, hvor de blandt andet producerer bremser og tændingssystemer. Bosch er også særdeles kendt i Danmark og mange har et eller flere produkter fra Bosch derhjemme. Bosch har selvfølgelig også produceret en lang række af robotplæneklippere som går under navnet Indego. Robotplæneklipperne har mange praktiske og smarte funktioner og klipper dit græsplæne perfekt hver gang.  

Bosch har mange forskellige Indego modeller, som er beregnet til forskellige formål. De forskellige modeller har en størrelse græsplæne der er anbefalet. Har du en mindre græsplæne vil en Indego XS 300 gøre arbejdet fremragende, mens hvis du har en større have skal måske have fat i en model som Indego M 700, som er velegnet til plæneareal på op til 700 kvadratmeter. Nogen af de nyere modeller fra Bosch er også kompatibel med Alexa, hvilket betyder at plæneklipperen er stemmestyret. Selvom der er mange forskellige modeller fra Bosch Indego bruger de fleste heldigvis samme tilbehør. Du kan derfor, uanset hvilken Indego model du har, rulle op herfra og finde tilbehør der passer til din Bosch robotplæneklipper. 

I dag er der mange danskere der har valgt en robotplæneklipper fremfor den traditionelle græsslåmaskine. I højsæsonen skal plænen slås flere gange i ugen for at holde sig pæn og veltrimmet og har du en lidt større have er det noget af en tidsrøver. For langt de fleste er græsslåningen en sur pligt som bare skal overstås. Alligevel skal det gøres, for at haven kan nydes og forblive pæn. En robotplæneklipper kommer dig til undsætning og det er slut med at misunde naboens altid nyslået græsplæne. Med en robotplæneklipper er det slut med at bruge tiden på kedeligt havearbejde, i stedet kan du nyde tiden og sommeren i haven. Har du allerede taget beslutningen om en robotplæneklipper og har du en Bosch Indego model? Så er det her du skal kigge med. 

Det helt rigtige tilbehør til Bosch Indego

Har du en Bosch Indego robotplæneklipper er du landet på den helt rigtige side. Her på siden har vi nemlig samlet et udvalg af tilbehør til netop Bosch robotplæneklipperne. Selvom de klarer det meste af arbejdet selv, skal du stadig sørge for at vedligeholdelsen og naturligvis også selve opsætningen af hvor plæneklipperen må køre. Når du har investeret en i en robotplæneklipper, er det bestemt ikke en billig affære og derfor synes vi heller ikke at tilbehøret skal koste dig en formue. Vores indkøbere har derfor gjort et godt stykke arbejde og skaffet tilbehør til Bosch Indego til en fantastisk pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan derfor roligt og trygt bruge det tilbehør du finder her på siden til din robotplæneklipper og samtidig få det hele til en billig pris.

Kanttråd & Pløkker

Men hvad er det så for noget tilbehør du finder her på siden? Først og fremmest finder du både kanttråd og pløkker. Uanset hvilken robotplæneklipper du har, skal du bruge kanttråd - også kaldet afgrænsningskabel. Det er med kanttråden at du fortæller din Bosch Indego hvor den skal køre og hvor den bestemt ikke skal køre. Du sætter altså kanttråden op hele vejen rundt om haven, rundt om blomsterbede, havedammen og lignende steder. Du kan vælge at monterer kanttråden enten ovenpå græsset eller grave det ned i jorden - der er fordele og ulemper ved begge dele, så det handler om at veje op hvad der er vigtigst for dig. Hos Evermart finder du kanttråd af minimum 100 meter, men der er penge at spare ved at købe vores pakker med f.eks 200 meter eller 300 meter kanttråd. Vælger du at monterer kanttråden ovenpå græsplænen skal du sætte det fast med kanttrådspløkker. Pløkkerne finder du naturligvis også her på siden. Hvis du er på jagt efter kanttråd til at indhegne din have eller du har fået brug for noget ekstra til din Bosch Indego robotplæneklipper, kan du klikke lige her. Så kommer du til kategorien med både afgræningskabler og kanttrådspløkker til Bosch Indego. 

Udskift knivene i din Bosch Indego

Selvom din Bosch Indego stort set er selvkørende efter du har fået opsat kanttråden rundt i din have, bør du alligevel løbende tjekke den efter og holde øje med tilstanden på den. Oplever du at græsset i haven ikke er ligeså pænt klippet som det plejer? Så kan det sagtens være, at det er tid til at skifte knive på robotplæneklipperen. Over tid kan knivene blive sløve og derfor kræve en udskiftning, hvis du vil blive ved med at have samme flotte resultat igen og igen. Mangler du knive til din Bosch Indego kan du klikke lige her. Selvom du måske ikke står akut og har brug for nye knive, er det en god idé at have nogen ekstra på lager, så du altid kan skifte når behovet opstår. Selve udskiftningen er knivene på forskellige Bosch Indego er nem og hurtig - du kan blandt andet her på vores produkter finde en video af hvordan du gør eller selv søge videre på YouTube, hvor mange andre har lagt video guides ud af, hvordan det skal gøres. Det anbefales at skifte knivene hvert kvartal for at opretholde Indegos effektivitet.

Vi har nu gennemgået noget af det tilbehør du finder til Bosch Indego robotplæneklippere her på siden, men du kan selv rulle op herfra og klikke dig rundt i kataloget og de forskellige kategorier med tilbehør. Uanset om du mangler nyt kanttråd, samlemuffer, pløkker eller knive så finder du til en god pris lige her.