Tilbehør til Bål

 • Redskaber

  Redskaber

 • Stegetermometer

  Stegetermometer

 • Handsker & Forklæder

  Handsker & Forklæder

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (53)
 2. checkmark
  Weber Q3000 Serien (23)
 3. checkmark
  Weber Pulse 1000 med Vogn  (22)
 4. checkmark
  Weber Summit Serien  (22)
 5. checkmark
  Weber Q1000 Serien (22)
 6. checkmark
  Weber Kulgrill 47 cm  (22)
 7. checkmark
  Weber Kulgrill 57 cm  (22)
 8. checkmark
  Weber Pulse 2000 med Vogn  (22)
 9. checkmark
  Weber Q2000 Serien med Vogn (22)
 10. checkmark
  Weber Spirit 200 Serien  (22)
 11. checkmark
  Weber Spirit 300 Serien (22)
 12. checkmark
  Weber Genesis II Serien  (22)
 13. checkmark
  Køkken (9)
 14. checkmark
  Weber Q3200 (7)
 15. checkmark
  Weber Q2200 (4)
 16. checkmark
  Weber Smokey Joe Premium (4)
 17. checkmark
  Weber Pulse Q1000 (4)
 18. checkmark
  Weber Pulse Q2000 (4)
 19. checkmark
  Weber Genesis EX-435 / SX-435 (4)
 20. checkmark
  Weber Genesis E-325S / E-335 (4)
 21. checkmark
  Weber Genesis E-425S / E-435 (4)
 22. checkmark
  Weber Genesis EPX-335 (4)
 23. checkmark
  Weber Genesis EPX-435 (4)
 24. checkmark
  Weber Genesis EX-325S Smart / EX-335 (4)
 25. checkmark
  Weber Performer Serien (4)
 26. checkmark
  Weber Q200 (4)
 27. checkmark
  Weber Q100 Serien (4)
 28. checkmark
  Weber Performer Deluxe  (4)
 29. checkmark
  Weber Q300 (4)
 30. checkmark
  Weber Q1200 (4)
 31. checkmark
  Weber Q1400 (4)
 32. checkmark
  Weber Go Anywhere (4)
 33. checkmark
  Weber Master Touch Serien (4)
 34. checkmark
  Weber Performer Premium (4)
 35. checkmark
  Morsø Forno Gas Picolo m. Tavolo (1)
 36. checkmark
  Morsø Forno Gas Medio m. Tavolo (1)
 37. checkmark
  Morsø Forno Gas Grande m. Tavolo (1)
 38. checkmark
  GrillGrill (1)
 39. checkmark
  Char-Broil Professional 2200 (1)
 40. checkmark
  Char-Broil Professional 3400 (1)
 41. checkmark
  Char-Broil Professional 4400 (1)
 42. checkmark
  Char-Broil Professional 4500 (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (28)
 2. checkmark
  Sølv (20)
 3. checkmark
  Hvid (12)
 4. checkmark
  Brun (8)
 5. checkmark
  Grøn (8)
 6. checkmark
  Blå (6)
 7. checkmark
  Rød (5)
 8. checkmark
  Grå (5)
 9. checkmark
  Gul (4)
 10. checkmark
  Gennemsigtig (3)
 11. checkmark
  Pink (1)
 12. checkmark
  Orange (1)
 13. checkmark
  Lyserød (1)
 14. checkmark
  Striber (1)
 15. checkmark
  Mørkegrå (1)
 16. checkmark
  Lilla (1)
 17. checkmark
  Beige (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Stort udvalg af tilbehør & udstyr til bål 

Man ved ikke hvornår mennesket lærte at kontrollere ilden, men det ældste kendte spor af menneskeskabt ild af resterne af en 790.000 år gammel bålplads i Israel. Det at lave bål er noget der har eksisteret helt tilbage i tiden og selvom der i dag findes alverdens forskellige grill er det helt traditionelle bål stadig uundværligt set i friluftsliv sammenhæng.

Et bål er faktisk stort set uundgåeligt i sammenhæng med friluftslivet. Et bål er nemlig ikke kun hyggeligt, det opfylder også helt basale behov, når du er på tur i det fri. Det er over bålet både maden, kaffen og den varme kakao skal laves. Bålet bliver hurtigt til samlingspunktet, hvor både børn og voksne kan sidde i timevis og hygge sig sammen. Vi laver snobrød, synger, griner, slapper af og meget mere rundt om bålet. Det behøver dog ikke kun være når du er på tur i naturen, det kan også være super hyggeligt at sidde i haven med et bål tændt og mærke varmen lune dig en dansk sommeraften. 

Er du den helt store outdoor type og nyder du at være på ture i naturen, har du helt sikkert prøvet at lave et bål før og lavet mad over det. Når du vandrer i naturen bruger du mange kræfter og det er derfor ekstra vigtigt, at få et godt og nærende måltid. Bålet er en genial måde, at få ordentlig mad. Du kan nemlig lave alt fra kød, ris, pasta og grøntsager over bålet, hvis blot du har det helt rigtige båludstyr og grej. 

Lav god mad over bål

Mad over bål er super lækkert og alle ved, at mad der både bliver lavet og spist under åben himmel bare smager bedre. Mange synes dog at det kan virkelig uoverskueligt, at skulle få et lækkert måltid kreeret over bål, men det behøver det faktisk langt fra at være. For at kunne lave lækkert mad over bål, handler om det om at have det rigtige bålgrej. Har du det rigtige udstyr kan du lave et skønt måltid, som ikke behøver at være besværligt bare fordi det er i naturen. Med det rigtige udstyr kan du lave lige så god mad over bålet, som du kan i dit eget køkken. Når du først er blevet ferm til at lave mad over bål, kan det være du af og til bytter grillaftenen ud med en hyggelig aften rundt om bålet i haven.

Få succes med dit bål 

For at få ild i bålet og generelt mest muligt ud af dit bål, kan det være en god idé at anskaffe sig det rigtige tilbehør. Her på siden finder du et stort udvalg af tilbehør til bål, så du kan få det fulde udbytte ud af dit bålsted. I udvalget af båludstyr finder du blandt andet forskellige grillredskaber, som f.eks grilltang og en non-stick grill måtte. For at lave mad over bål får du brug for nogle redskaber, som kan tåle varmen og som beskytter dine hænder, så du ikke brænder sig. Desuden finder du også forskellige grillhandsker og forklæder, som også beskytter både hænder og tøj. Skal du igang med noget kød, hvor du gerne vil sikre dig, at det får den rette kernetemperatur, skal du have fat i et stegetermometer. Derfor finder du selvfølgelig også diverse stegetermometer i vores tilbehør til bål kategori.

Find det helt rigtige bålstativ 

Når du skal lave mad over bål, gælder det også om, at have det helt rigtig bonfire stativ. Med et stativ bliver det nemlig super nemt, at lave mad over bål. På stativet kan nemlig både sætte riste eller plader på, hvor du så kan stege din mad eller have en gryde stående. Her på siden finder du blandt andet et trebenet bonfire stativ, som giver dig mange muligheder for mad over bål. Stativet er endda foldbart, så du nemt kan have det med på turen, eller opbevare det derhjemme når det ikke er i brug. I udvalget af båludstyr finder du også en krog beregnet til, at du kan lave et hjemmelavet bonfire. Med denne krog behøver du ikke have særlig meget med på turen, selve stængerne i stativet blive rnemlig istedet udgjort af grene fra naturen. Hullerne i krogen sørger for, at grenen kommer til at stå rigtigt og så medfølger der en kæde hvori du så kan opsætte en gryde eller lignende henover bålet. Denne løsning er virkelig genial og du vil føle dig som en ægte overlever i vildmarken, når du laver dit eget bålsted på denne måde. 

Få ild i bålet med det samme

Hvis du alligevel må have lidt hjælp, så skulle det være, når du kommer til at få ild i bålet. En bålpuster er uundværlig, når du skal have rigtig godt gang i bålet. Bålpusteren kan både bruges til at starte dit bål op, men også hvis det er ved at gå ud og du kun har gløderne tilbage. Bålpusterører er lavet i stål og når du puster i det for at få gang i bålet undgår du at brænde dig og få røg i øjnene. Det er velkendt at bruge munden som værktøj, når man tænder et bål, men det kan altså være en ubehagelig løsning, som nemt afhjælpes ved hjælp af et bål pusterør. Hvis du har hørt om begrebet “Pocket Bellow” er det faktisk blot den engelsk betegnelse for pusterøret og de to har altså præcis samme funktion og formål. 

Hvad enten du skal lave bål på din næste friluftstur eller blot skal have en hyggelig aften om bålet i haven finder du det nødvendige tilbehør her på siden. Vi har sammensat et bredt og billigt udvalg af båludstyr og tilbehør, som gør det både sjovere og nemmere at lave mad over bål og generelt få godt gang i bålet. Madlavning over bål behøver nemlig ikke være hverken besværligt eller svært, hvis blot du har det rigtige båludstyr. Så scroll endelig op herfra og klik dig rundt i kataloget med bål tilbehør og se om der ikke er noget du skal have fingrene i, til næste gang du skal lave bål.