Tilbehør & Reservedele til Xiaomi Mi 1S

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Xiaomi Mi 1S Reservedele & Tilbehør 

Med det rigtige tilbehør til Xiaomi Mi 1S kan du få meget mere ud af dit el-løbehjul. Med praktisk tilbehør såsom et bakspejl eller en ringklokke sørger du for at det er langt mere sikkert for dig at køre i trafikken på dit Mi 1S. Et bakspejl er til dig der tit kører i trafikken, måske er løbehjulet endda din primære transport til og fra arbejde eller skole. Med et sidepejl kan du altid holde øje med trafikken bag dig og du kan derved foretage sving langt mere sikkert.

En ringklokke til dit løbehjul er selvfølgelig også en nødvendighed, med den kan du advare andre på cykelstien eller lignende, så du undgår kollision. Vore smarte ringekokke til Xiaomi Mi 1s har endda også samme låsefuntkion som den gamle, s hvis den er gået i stykker, kan du også bruge den nye il at låse dit løbehjul når det er foldet sammen.

Her på siden finder du også et smart display cover til Xiaomi Mi 1S der sørger for at dit display hverken får regn eller bliver ridset under brug. Et display cover er selvfølgelig designet sådan at du har fuld adgang til alle de vigtigste knapper og funktioner, så det på ingen måde hindrer dig i at bruge dit løbehjul helt optimalt. Du finder sikkert noget der kan optimere dit løbehjul så tag et kig i kataloget ovenfor og find lige det ekstra tilbehør du mangler til dit el-løbehjul.

Hvis du er typen der tager på fede ture eller laver tricks med dit elektriske løbehjul kan et GoPro mount til el-løbehjul være noget for dig. Med et GoPro mountet på dit løbehjul har du muligheden for at optage alle dine oplevelser og skills, uden at skulle holde kameraret eller mounte det til dig selv. Sæt blot kameraet fast på Xiaomi Mi 1s og så optager den alle de fed ting du foretager dig. Vores mount kan nemt sættes på styret eller et andet sted hvor kameraet ikke er i vejen for dig mens du cruiser afsted.

Her på siden finder du også et smart smartphone mount til din Mi 1S der gør at du kan optage med din iPhone eller Android, men du kan også nemt bruge din telefon mens du er på farten. Har du fx. brug for en GPS eller vil du gerne have muligheden for nemt og sikkert at skifte sang mens du kører så er dette den perfekte løsning til dig. Uanset om du vælger et GoPro mount eller en mobilholder, så skal mountet blot sættes fast på styrret af dit løbehjul, og du kan selvfølgelig bare sætte det et sted hvor det ikke generer. Mountet er universelt, hvilket betyder at det passer til næsten alle slags styr. Dog kan det sidde lidt løst hvis du har et meget lille styr.

Ovenfor finder du både tilbehør og reservedele til Xiaomi Mi 1S som nok skal sørge for at du får mest muligt ud af dit elektriske løbehjul. Det kan jo ske at dit løbehjul går i stykker og du mangler en ny Mi 1 S reservedel, eller hvis du skal have fat i noget tilbehør, vi sørger for at du kan finde det hele hos os, så skal du ikke bruge lang tid på at lede efter lige det du mangler.

Ved du præcist hvad du skal have til dit Xiaomi Mi 1S, kan d u med fordel trykke dig ud på vores Xiaomi Mi 1S forside. På forsiden ser du alle de produkter vi har til netop dit løbehjul, og så kan du bruge ikonerne øverst på siden til at navigere lige derhen hvor du skal.