Thunderbolt 3

1 til 12 af 220

 pr. side

1 til 12 af 220

 pr. side

Hvad er Thunderbolt 3? 

thunderbolt 3 til macbook

Thunderbolt 3 er en ny og ekstrem smart kabel type, som kan bruges til alt! Thunderbolt 3 er på alle måder en opgraderet af den tidligere Thunderbolt. 
Den tidligere "normale" Thunderbolt-port, som sidder på de tidligere Macbook Air og Pro modeller bliver brugt til at forbinde og dublere spejlbiledet fra Macbook til en ekstern skærm, tv eller projektor.
Selvom navnet, Thunderbolt, er det samme, så er det faktisk den eneste deciderede ting, som de to generationer af Thunderbolt har til fælles.
Thunderbolt 3 kommer med en helt ny stik-type, USB-C, som er det mest alsidige kabel til dato! 

Tanken bag Thunderbolt 3 er, at kunne samle ALT i ét kabel. Det betyder at Thunderbolt 3 både kan bruges til opladning, til dublering af skærmbillede, lydoverførsel osv. Thunderbolt 3 slår desuden alle tidligere USB og Thunderbolt kabler på ydeevne, hastighed og sikkerhed.

De nye Macbook modeller bliver derfor ikke længere produceret med forskellige kabel porte, men kommer istedet med Thunderbolt 3 porte. 

Er Thunderbolt 3 og USB-C det samme? 

Thunderbolt 3 går også under navnet USB-C. USB-C dækker den nye "kabel type" og Thunderbolt 3 og USB-C er nøjagtig den samme kabeltype.
Thunderbolt 3 er en betegnelse som bliver brugt for at tydeligere brugen af kablet til de nye Macbook modeller. Falder du over et kabel som eksempelvis hedder USB-C oplader kabel, kan du derfor roligt købe det til din Macbook, da det er præcis samme kabeltype som Thunderbolt 3. 

Thunderbolt 3 til Macbook

Thunderbolt 3 er ét kablet med et hav af muligheder! På de tidligere Macbook modeller kræver det ét kabel til opladning, et andet til at tilslutte et eksternt DVD drev eller computermus og et helt tredje kabel, hvis computeren skal tilsluttes et TV. 

Thunderbolt 3 er fremtiden, som muliggøre alle disse funktioner samlet i ét kabel! Det er stadig muligt at bruge de "gamle" kabler. Der findes USB-C adaptere til stortset alle kabeltyper, fx:
Thunderbolt 3 til USB adapter
Thunderbolt 3 til HDMI adapter  
Thunderbolt til VGA adapter